Ja kes selle üles tunnistab
Moderaator: Moded
mitte nüüd konkreetse rattaga seotult, aga mulle jääb täiesti arusaamatuks nende piltide puhul 1 asi - kui on pargitud korralikult (mitte ligadi-logadi) sinisele kohale ja sellel ei ole sinist invaliidi märki, siis mis alusel pannakse see pilt lehte? praegusel ajal väljastatakse invaliidile parkimisõigust andev tunnistus, mitte (sinine) invamärk. ehk siis -> mitte keegi ei kontrolli, kas sinisel kohal olev auto omab seal parkimise õigust või ei, aga kohe hakatakse laksima. ise olen korra sedasi ämbrisse astunund. edaspidi olen küsinud sinisel parkivate autode juhtidelt vastava kaardi olemasolu. kui seda pole, siis sorri, aga see ei ole tema parkimise koht. ja huvitav küll, kuigi seni on minu jutu peale sealt ka lahkutud. ja ei ole ma kuri falcar ega muidu vormi kandev tegelane...
mumm@sedasi siis seekord
mumm@sedasi siis seekord
väike kuri mootorrattur
terve see päevalehe blabla autojuhid ülbed on mõtetu padjaklubi teema.
Seisev auto ei ohusta kedagi ja ei sure selle saja meetri pikema maa pärast ka ükski invaliid, kuigi pole see viisakas jne.
Liikluses on sadu kordi hullemaid asju kui see kuhu keegi pargib ja selletõttu võib see epl koos oma populistliku end süüdata või mis iganes.
Toimetaja võiks piinlikust tunda sellise jama üle!
Aga noh viimasel ajal on niikuinii see elu selliseks "poolpedeks" kätte ära kiskunud. Kuskilt on tulnud loll komme hädaldada iga asja üle.
See tsiklimees oli jumala õieti parkinud. Jalakäijaid ei seganud ja samas autode kohta ka ei võtnud. Milles proble aru ei saa ?
Seisev auto ei ohusta kedagi ja ei sure selle saja meetri pikema maa pärast ka ükski invaliid, kuigi pole see viisakas jne.
Liikluses on sadu kordi hullemaid asju kui see kuhu keegi pargib ja selletõttu võib see epl koos oma populistliku end süüdata või mis iganes.
Toimetaja võiks piinlikust tunda sellise jama üle!
Aga noh viimasel ajal on niikuinii see elu selliseks "poolpedeks" kätte ära kiskunud. Kuskilt on tulnud loll komme hädaldada iga asja üle.
See tsiklimees oli jumala õieti parkinud. Jalakäijaid ei seganud ja samas autode kohta ka ei võtnud. Milles proble aru ei saa ?
-
- Kaupmees
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 10 korda
Aga kas kollane joon ei tähenda siis mitte kui midagi? Teema ei olegi ju tekitatud et see kellegile ohtlik oleks või vingumise eesmärgiga. Vaja on tekitada inimestes mingisugunegi vastutustunne oma tegude üle. See pohhuism ja üksteisega mitte arvestamine tuleb ükskord ju ära lõpetada? Või elame junglis edasi?
Kui liikleme näiteks Soomes siis oleme ju korralikud, sest teised on? Miks see Eestis siis nii uskumatu võib olla?
Kui liikleme näiteks Soomes siis oleme ju korralikud, sest teised on? Miks see Eestis siis nii uskumatu võib olla?
Mootorrataste lisavarustus www.motokaup.ee ja akud/laadijad www.patareid.ee
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Huvitav mille poolest auto numbrimärk (pildistamise mõttes) näiteks inimese näost erineb? Avalikus kohas võid pildistada niipalju kui süda lustib ja kasvõi ajalehes avaldada.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
terv
Kris.
Bööm heedsot kirjutas:Eitea kas Eesti päevaleht kohut ei karda..Minuteada ei tohi sellist infot (numbrimärk)niimodi ilma auto omaniku nõusolekuta avaldada nii avalikus kohas nagu Eesti päevaleht.Oleks minu auto(või motikas)selles artiklis olnud, oleks mina seadnud sammud kohtu poole.
Riding with a King!
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Huumorinurka, huumorinurkaBööm heedsot kirjutas:Eitea kas Eesti päevaleht kohut ei karda..Minuteada ei tohi sellist infot (numbrimärk)niimodi ilma auto omaniku nõusolekuta avaldada nii avalikus kohas nagu Eesti päevaleht.Oleks minu auto(või motikas)selles artiklis olnud, oleks mina seadnud sammud kohtu poole.

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". 
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
to racerx, ole mees ja võta vaevaks EPLi kirjutada ja seletada kui mõtetu kõik on, mitte ära kisa siin. üldiselt mind ajab närvi teatud autojuhtide parkimine ja mitte vähe.
soul@eplipalgal.ee
soul@eplipalgal.ee
Loud pipes save lives!!!
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
Mina arvestan alati autojuhtidega ja pigem pargin ratta kuhugi nurka või seina äärde, kui auto kohale. See, kas seal on kollane joon või mitte, eriti ei huvita. Kuna enamuses kohtades on kollane joon selliselt, et kui sinna parkida auto, siis on jama, kui parkida tsikkel, ei juhtu mitte kui midagi. Parkimiskohti on niigi vähe igalpool.Monstro kirjutas:See pohhuism ja üksteisega mitte arvestamine tuleb ükskord ju ära lõpetada?
Ühekorra vihastasin ikka korralikult. Tulin autoga ja 1 raip oli tsikli kohe mõnuga autokoha keskele parkinud. Igast nurgatagused olid kõik vabad.
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Nojah..Aga minumasinat seal fotode hulgas polnud, niiet minu perset ei torgi..kris. kirjutas:Huvitav mille poolest auto numbrimärk (pildistamise mõttes) näiteks inimese näost erineb? Avalikus kohas võid pildistada niipalju kui süda lustib ja kasvõi ajalehes avaldada.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue LightBööm heedsot kirjutas:Eitea kas Eesti päevaleht kohut ei karda..Minuteada ei tohi sellist infot (numbrimärk)niimodi ilma auto omaniku nõusolekuta avaldada nii avalikus kohas nagu Eesti päevaleht.Oleks minu auto(või motikas)selles artiklis olnud, oleks mina seadnud sammud kohtu poole.

Kuidas Tanel oma ratast pargib jäägu ta enda südametunnisusele. Kahju, et seal kõrvalt on puudu need kaks ratast mis seal ennem seisid, pilt oleks poole võimsam saanud 
Aga kogu selle mõttetu EPL-i kampaania juures on minu arust üks väga vahva asi. Minu arust on see märk sellest, et inimesed hakkavad vaikselt väsima sellest mis liikluses toimub. Eks see lisandunud populistlik hädaldamine on ka üks märk sellest, enne kiruti kuskil saunas või turuväravas või käsitööringis vaikselt ja omaette. Nüüd on natuke häält tõstetud ja seetõttu on seda lihtsalt rohkem kuulda. Ma arvan ,et on lisandunud ka kirujaid. Ma saan aru küll, et jube madal on minna ja pildistada neid seisvaid kaitsetuid autosid, aga eks see ole üks vähestest asjadest mida inimesed kes tahavad midagi ära teha, saavad teha. Ja eks see muutus algab meist enestest - ma siiralt loodan, et need kes väikestviisi papparazoametit peavad, on ise eeskujuks teistele.
See autonumbri jutt on täielik pullikaka. Pahad poisid saavad oma vajalikud andmed mujalt, ja ei istu ja ei oota, millal sobilik masina pilt pävalehte ilmub, et siis minna vastava poe juurde saaki ootama.
Ja autonumber annabki ju asjale mõtte. Eestis on sadade kaupa ühesugusied autosid. Mille muuga neid eraldada teistest samasugustest?
PS! Ja need kes käivad ja vinguvad,et politsei on üks mõttetu organisatsioon, kus on koos ainult oma öid sohval veetvaid, ning hiljem ennast välja elavaid kibestunud nikunäljas inimesi, siis siin on Teie võimalus näidata politsei teist palet: http://www.cvkeskus.ee/view_jobad.php?job_id=75117

Aga kogu selle mõttetu EPL-i kampaania juures on minu arust üks väga vahva asi. Minu arust on see märk sellest, et inimesed hakkavad vaikselt väsima sellest mis liikluses toimub. Eks see lisandunud populistlik hädaldamine on ka üks märk sellest, enne kiruti kuskil saunas või turuväravas või käsitööringis vaikselt ja omaette. Nüüd on natuke häält tõstetud ja seetõttu on seda lihtsalt rohkem kuulda. Ma arvan ,et on lisandunud ka kirujaid. Ma saan aru küll, et jube madal on minna ja pildistada neid seisvaid kaitsetuid autosid, aga eks see ole üks vähestest asjadest mida inimesed kes tahavad midagi ära teha, saavad teha. Ja eks see muutus algab meist enestest - ma siiralt loodan, et need kes väikestviisi papparazoametit peavad, on ise eeskujuks teistele.
See autonumbri jutt on täielik pullikaka. Pahad poisid saavad oma vajalikud andmed mujalt, ja ei istu ja ei oota, millal sobilik masina pilt pävalehte ilmub, et siis minna vastava poe juurde saaki ootama.
Ja autonumber annabki ju asjale mõtte. Eestis on sadade kaupa ühesugusied autosid. Mille muuga neid eraldada teistest samasugustest?
PS! Ja need kes käivad ja vinguvad,et politsei on üks mõttetu organisatsioon, kus on koos ainult oma öid sohval veetvaid, ning hiljem ennast välja elavaid kibestunud nikunäljas inimesi, siis siin on Teie võimalus näidata politsei teist palet: http://www.cvkeskus.ee/view_jobad.php?job_id=75117
Royal Einfield 350 Classic
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Kusjuures viltuparkimiste pildid imevad nagu kahesajaga. Käisin ka kord selveris, jube kiire oli, ühe vaba koha leidsin, see oli mingi bemmi kõrval, kes oli ennast nii kreeni parkinud, kui vähegi võimalik. Ronisin siis ka sinna kõrvale. Poest välja tulles, sain sõimata, et kuidas ma pargin, loomulikult polnud enam seda bemmi seal
ma olin uhkes üksinduses "doubleparkingut" teinud. Sellest ajast saati ma enam lihtsalt ei pargi viltuste autode kõrvale...

See pildikampaania EPLis on pigem meelelahutuse osa...
Natuke imelik, et on teemaks leitud neil jõmmparkijad või mis iganes see oli.
Üks kord oli küll eriti pull pilt, kus mingi kaubanduskeskuse ees oli kaks invakohta ning mõlema peal kõrvuti kaks ühesugust musta uut 7. seeria BMWd..
Natuke imelik, et on teemaks leitud neil jõmmparkijad või mis iganes see oli.
Üks kord oli küll eriti pull pilt, kus mingi kaubanduskeskuse ees oli kaks invakohta ning mõlema peal kõrvuti kaks ühesugust musta uut 7. seeria BMWd..

Kawasaki Z-fighter
Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
Ära sõida kiiremini, kui mõtelda suudad!
-

Kui neid pilte vaadata, siis nii mitmegi puhul jääb mulje, et pildistaja ei ole püüdnudki mõista, miks võisid autod niimoodi parkida.
Oli üks pilt, kus rekkad hulgakesti risti sõiduautode parklas pargivad. Arvan, et oli ikka konkteetne põhjus, mis nad seal parkisid. Näit. ootasid kauba mahalaadimist lähipiirkonnas ja muud paremat seismise kohta lihtsalt ei olnud.
Üks tobe pilt oli see kus Läti numbriga 300-ne BMW risti üle parkimisjoonte seisis. Juht istub auto roolis!

La moto mía – KLX 650 R
Kui mingist kahesajaga imemisest rääkida, siis olen täiesti päri, et imevad ikkagi need "parkimisinvaliidid". Mu enda töö juures parkla, kus alati vabu kohti leidub, siis on vahel küll tunne, et inimesed vist lihtsalt ei näe valgeid jooni või ei oska sedapalju sõita, et nende vahel parkida. Tahaks näha sellist kaubanduskeskust või muud asutust, kes telliks ise kohale sinivalge auto, reguleerimaks parkimist. Igasugused eneseõigustused stiilis "ma ju ei sega kedagi" on nõmedad. Olen ise mõelnud, et kui õige pargiks kristiine keskuses parkimismaja kolmandal korrusel nii, et sõidaks liftide vahele - kas siis turva tuleks mölisema. Kusjuures seal ei ole isegi sissesõidu keelu märki ega kollast joont, seega peaks olema ju igati õigesti pargitud.
Olukorda ehk aitaks leevendada selline radikaalne kord, et esimesel korral hoiatus, teisel korral äravedamine lasnamäe taga asuvasse parklasse ning kolmandal korral sõiduki sundvõõrandamine ning raha kandmine mingile invaliidide toetamise fondile. Vähemalt tegelike invaliidide elu läheks natuke kergemaks
Olukorda ehk aitaks leevendada selline radikaalne kord, et esimesel korral hoiatus, teisel korral äravedamine lasnamäe taga asuvasse parklasse ning kolmandal korral sõiduki sundvõõrandamine ning raha kandmine mingile invaliidide toetamise fondile. Vähemalt tegelike invaliidide elu läheks natuke kergemaks

-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Teiste vara kallale minek tundub üldse mingi popp teema olevat ... kuulud kah ilmselt mõnda "presidendipartei" erakonda?Karutapja kirjutas:... kolmandal korral sõiduki sundvõõrandamine ning raha kandmine mingile invaliidide toetamise fondile. Vähemalt tegelike invaliidide elu läheks natuke kergemaks

terv
kris.
Riding with a King!
Tegemist on Maksu- ja Tolliameti/RKAS hallatava kinnise parklaga (ratta omanikku ei tea, aga parkla on tuttav), kus pargivad muuhulgas Statistikaameti inimesed (seesama uks viib sinna majja), Registrite ja Infosüsteemide Keskuse inimesed ja ka EMTA inimesed. Parkla on pidevalt täis ja parkimiskohta ei ole. Mulle tundub, et selle pildi on teinud mõni mainitud mootorratturi kolleega, kas halva naljana või lihtsalt kadedusest. Fakt on see, et teiselpool seda maja, kus pilt võeti on iga päev tunnis võimalik tabada orienteeruvalt 10 valesti parkivat autot.
Mulle isiklikult tundub see pigem Hiina Kultuurirevolutsiooni hüppega, varsti hakkame ka varblasi nottima ja sellest pilte tegema...
Mulle isiklikult tundub see pigem Hiina Kultuurirevolutsiooni hüppega, varsti hakkame ka varblasi nottima ja sellest pilte tegema...

Küsija suu pihta ma ei löö!
________
FJ 1100 -->Kawasaki GPZ 1100
________
FJ 1100 -->Kawasaki GPZ 1100
Üldiselt on siiski Päevalehes toimuv ajuinvaliidide paljastamine väga tervitatav nähtus. Pole mõtet soiguda, et kui palju olulisemaid rikkumisi pole pildi peale jäänud jne. Ühiskonna reeglite peale kõrges kaares kusemine on muutunud teatud kontingendi jaoks lausa normiks, mis loomulikult on täiesti haiglane. Isikuvabadusega pole jeebiga merre sõitmisel või kaupluse ukse blokeerimisel, mitte mingit pistmist.
Asi on siiski suhtumises ühiskonda ja maailmapildis, mis võimaldab mõelda veidi laiemalt aga egotsentriline mõtteviis nii laia mõttelendu ei võimalda.
Lihtsalt hea on näha, et rahvas enam nõmetsemist ei talu.
Aga see õnnetu tsikkel seal ukse ees vaevalt , et väga kedagi segas aga no tsiklit päris risti parkida, ei tundu just eriti mõistlik.
Asi on siiski suhtumises ühiskonda ja maailmapildis, mis võimaldab mõelda veidi laiemalt aga egotsentriline mõtteviis nii laia mõttelendu ei võimalda.
Lihtsalt hea on näha, et rahvas enam nõmetsemist ei talu.
Aga see õnnetu tsikkel seal ukse ees vaevalt , et väga kedagi segas aga no tsiklit päris risti parkida, ei tundu just eriti mõistlik.
Huvitav, kas varsti tuleb ka pildivõistlus "Kõige imelikum koht, kus olen parkimistrahvi saanud"?
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=13580600
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/e ... d=13580600
kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.