Yamaha dt 125 jõuetu

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
anc

Yamaha dt 125 jõuetu

Lugemata postitus Postitas anc »

Ostsin Yamaha dt 125 ( 96 a ,7 kw , tipp kiirus 88 km /h) mis laseb kohapeal pöörded põhja aga kui sõidad ei lase üle kaheksa tuhande pöörde ja hakkab jõnksutama ja kiirus langeb ning kui oled juba mootori sõitnud soojaks on sama jama juba 7000 pöörde pealt?
Mis võib olla viga ,kes niisuguseid asju parandab jne?

Mode: "Aidake" teemad kustutan tulevikus ilma hoiatamata, juhul kui abipaluja just maas pikali pole!
Kasutaja avatar

boob
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas boob »

Ehk on tegemist piirajaga, mis kütuse pealevoolu takistab :roll:

Pealkiri on ka muidugi vastav 8)

RKsilver

Lugemata postitus Postitas RKsilver »

ega sul see mootor eriti suure kiiruse peal ei jõuagi edasi vedada tuuletakistus on päris suur 8)

kui mul veel vaba kolb ja kolvirõnagd olid suzukil siis tõmbasin lõua vastu paaki ja sain kätte lausa 110km/h(katsetasin männiku karjääris ühes pikal sirgel asfalteel kus mitte kui kedagi polnud :wink: )
Emal oli kolm poega, kaks olid normaalsed ja kolmas oli elektroonik :)

Teema algataja
loodusevingerpuss

Re: Aidake!

Lugemata postitus Postitas loodusevingerpuss »

anc kirjutas:
Ostsin Yamaha dt 125 ( 96 a ,7 kw , tipp kiirus 88 km /h) mis laseb kohapeal pöörded põhja aga kui sõidad ei lase üle kaheksa tuhande pöörde ja hakkab jõnksutama ja kiirus langeb ning kui oled juba mootori sõitnud soojaks on sama jama juba 7000 pöörde pealt?
Mis võib olla viga ,kes niisuguseid asju parandab jne?
kas esimese käiguga ei lase ka siis üle 8000 või. palju sul neid pöördeid üldse on?
Kasutaja avatar

Taku

Lugemata postitus Postitas Taku »

hmm oleneb aastast siis vastavalt ka piiraja minu teada..
saksast ostetud?
mul s6bral siuke teema, et 80ne juures peale 6k p66ret vaja migni juhe kuskilt lenksu juurest v2lja t6mmata :D
Siis l2heb 130 v2lja :(

Teema algataja
rd125lc

Lugemata postitus Postitas rd125lc »

kontrolli nõelklappi ja ujuki tasapinda

mul vahepeal kaa yamahal oli see rikkis ja aint vaikselt sai sõita

Teema algataja
anc

Lugemata postitus Postitas anc »

Ostetud on eestist ,aasta on 96 ,ja pöördeid on 12 tuhat (vaba käigul saan vabalt 11 tuhat kätte)
Kes teeks niisuguseid asju ja mis raha eest?

Teema algataja
kaljuvee97619761

Lugemata postitus Postitas kaljuvee97619761 »

Kardan et nüüd on see 96a dt 125 siis minu kätte sattunud, või oli mul sama viga. viga siis selles et oldi üritatud paigaldada väljalaskeklappi, kuid polnud vist õnnestunud. Igatahes oli midagi valesti läinud. Mina sain temaga kuskil 100 km sõita kui see viga välja lõi,mootor jäi lihtsalt seisma. Nüüd käis Veldis läbivaatusel ja "rõõmu" kui palju: silindris hullud kriimud sees ja kolb ka muidugi läbi. ARVE : uus silinder 9600.- kolb 1000.- +töö 490.-h .muidugi ei hakanud ma teda remontima.
Kui kellelgi pakkuda korralikku silindrit soodsa hinnaga ,andku teada.

Kasutaja avatar

sander
Tsikkel: Husqvarna

Lugemata postitus Postitas sander »

kaljuvee97619761 kirjutas:

Kardan et nüüd on see 96a dt 125 siis minu kätte sattunud, või oli mul sama viga. viga siis selles et oldi üritatud paigaldada väljalaskeklappi, kuid polnud vist õnnestunud. Igatahes oli midagi valesti läinud. Mina sain temaga kuskil 100 km sõita kui see viga välja lõi,mootor jäi lihtsalt seisma. Nüüd käis Veldis läbivaatusel ja "rõõmu" kui palju: silindris hullud kriimud sees ja kolb ka muidugi läbi. ARVE : uus silinder 9600.- kolb 1000.- +töö 490.-h .muidugi ei hakanud ma teda remontima.
Kui kellelgi pakkuda korralikku silindrit soodsa hinnaga ,andku teada.

Kuidas nad silindri hinnaks 9600 saavad? Vaata www.ebay.de

Kasutaja avatar

FleXer
Tsikkel: smv 750

Lugemata postitus Postitas FleXer »

Eriti mõtetu on veldis parandada, üle mõistuse kallis.
Võta ühendust mehega kes teeb väga kvaliteetset tööd, mõistliku hinnaga.
Aavo
5063406
Ma loodan, et ta saab sind aidata.
Juppe võiksid tellida kasvõi yamahast, ma arvan et seal on mõistlikumad hinnad. ala 7800 krooni eest saab ebayst 185ccm tuuningsilkukomplekti juba.
ja kui neil hinnaks on 490 eek tund :D siis ma ei tea kui suureks arve kujuneb :D

Teema algataja
kaljuvee97619761

Veldis arvati et võibolla saab üle puurida, aga nemad sellega ei tegele. Ja remont mõõdus kolbi ei pidanud dt 125le olema.
Aga äkki sobib mõni muu 125 remont kolb.

Flexer, kas see Aavo tegeleb puurimisega?

Kasutaja avatar

tempo

Lugemata postitus Postitas tempo »

Mis markeering su silindril on?

matti

Lugemata postitus Postitas matti »

Minupoolne soovitus, lase uus malm hülss paigaldada, ja istuta originaal kolb sisse!! Tuleb odavam ja jääb ka kvaliteetne :wink:

Teema algataja
kaljuvee97619761

Markeering on "3MB00 124CM3" ja teisel pool "Y-1". Silindripea on ok.

Viimati muutis kaljuvee97619761, 18 Juun 2008, 14:26, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

FleXer
Tsikkel: smv 750

Lugemata postitus Postitas FleXer »

ap-moto ja ramo tegelevad tallinnas puurimisega
aga remontkolbi kust saada ma ei tea.

Kasutaja avatar

tempo

Lugemata postitus Postitas tempo »

kaljuvee97619761 kirjutas:

Markeering on "3MB00 124CM3" ja teisel pool "Y-1". Silindripea on ok.
Paar pilti sellest yamast: http://www.album.ee/album/30045990/50112094

3MB00 on jah malm hülsiga. Oleneb nüüd kui suured kriimud sul sees on, ja mis mõõdus silku enne oli, et kas saab lihvida välja või ei. Ramo tegeleb ka puurimisega. Ja kui kahjustused liiga suured, siis tõenäoliselt uus malm hülss või ostad uue silku ja kolbi. Ebay's dt'le hetkel mõned silindri komplektid müügil ka. Eks võta silinder näppu ja mine uuri mõnest asustusest, kus tegeletakse puurimisega, et kas on võimalik või ei.

Aga huvitav kuidas see klapp sai sellist kahju tekitada. Tõenäoliselt ei läinud ta algselt üle 8000 pöörde kuna klapp oli kinni, eks üritati seda täitsa lahti keerata, aga unustati midagi lahti nt kaks pulgakest mis hoiavad klappi õigesti koos..
Kas DT'del on muidu terve YPVS peal? Või on lihtsalt klapp ja see on algselt suletud asendis?

PS! Kui sa saksa keelega hakkama saad, siis hea leht on http://www.dt125.de Sealt leiad nii kasutatud silindereid ja ka uusi juppe. Nt kasutaja zupi tegeleb uue juppidega hangeldamisega kolbid,rõngad, silindri tihendid jne.

Teema algataja
hullman

Lugemata postitus Postitas hullman »

Ramos saaksid uue kolbi ja puurimise vägagi soodsalt. Ise seal käinud ja väga abivalmis inimesed.

Edu

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”