Neoon musa rütmis vilkuma
Moderaator: Moded
Neoon musa rütmis vilkuma
Tahaks neoon lambi muusika rütmis vilkuma panna.
Kuhu/millise juhtmega ma ta ühendan?Ise arvan et mingi supaka omaga.
Ja kas peab olema mingi spetsiaalne neoon või tavaline?
Kuhu/millise juhtmega ma ta ühendan?Ise arvan et mingi supaka omaga.
Ja kas peab olema mingi spetsiaalne neoon või tavaline?
Aprilia 05 Street
Kas ma pean ühendama selle tavalise kõlari juhtmega, või siis bassika omaga?klemm kirjutas:Ühendad kõlari juhtmega, ja paned takisti vahele, et üle määra elektrit ei saaks, mille tagajärjel põleb neoon läbi.
Mul creative 2.1 p380 ja nendel seal bassika sees on selline juhe mis ühendab kõlarit ja seda kobakat kuhu kõik kõlari juhtmed ühenduvad(bassika tagune).Kas siis sellega?
Ja kui oleks võimalik,annad äkki lingi(võibolla oomipoes)kust ma taksisti saan ja millise

Aprilia 05 Street
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Endal oli kunagi arvutiga ostes kaasa antud selline külmkatood pulgake. Küljes oli miskine karbike, mis reageeris muusika valjususele. Nii et kui muusika mängis siis katoodike vilkus rõõmsal toonil kaasa. Hetkel on sellest saanud aga läbi kärssanud katoodike, kuna sõber kellele selle müüsin, hakkas seda installeerima autosse ja unustas mõned takistid vahele panemast. 
Korpuse leidsin Mikromaailma kauplusest.

Korpuse leidsin Mikromaailma kauplusest.
Minuteada normaalset katoodi sa nii küll ei saa panna, et lihtsalt kõlari juhtme vahele ühendada. Minul on ka selline katood millel on heli tundlik karp ja hakkab ikka nagu selle järgi käima mis ta ümbruses toimub (müra vms) kui lased muusikat siis vilgub musa järgi.
Ma panin rollerile alla siis hakkas mootori müra järgi kah värelema. 

Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
!
Tuttav yhendas supaka juhtmega../see mis supakasse läheb..ja toitis ära kyll..ei mingit voolu,ainult see mis supakasse läheb !
Re: !
Inverterisse tuli kõlari´juhtmest vool we? (inverter see pisike karbike katoodil)-3rm0- kirjutas:Tuttav yhendas supaka juhtmega../see mis supakasse läheb..ja toitis ära kyll..ei mingit voolu,ainult see mis supakasse läheb !
Kymco Agility 50--->Aprilia SR 50 R (Y)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.