Koonusega jant
Moderaator: Moded
Koonusega jant
Nimelt , panin endale koonusfiltri peale(malossi e5) , ma tean ,et tuleks sättida segu aga mul on võetud õlipump vahelt ja segan otse bensuga ..küsimus siis selles ,et mida ma peaks tegema ,et gaasi andes üle ei ujutaks karpat(või noh tahab ära surra) kas väiksem või suurem düüs(hetkel on 86)
ettetänades
Momo
ettetänades
Momo
Re: Koonusega jant
segu all mõeldakse ikka õhu/bensiini segu.. mingi 90-95 düüs tuleks panna.MOMO kirjutas:Nimelt , panin endale koonusfiltri peale(malossi e5) , ma tean ,et tuleks sättida segu aga mul on võetud õlipump vahelt ja segan otse bensuga ..küsimus siis selles ,et mida ma peaks tegema ,et gaasi andes üle ei ujutaks karpat(või noh tahab ära surra) kas väiksem või suurem düüs(hetkel on 86)
ettetänades
Momo
Re: Koonusega jant
Nii ,et suurem düüs ja sätin segu paika?ats91 kirjutas:segu all mõeldakse ikka õhu/bensiini segu.. mingi 90-95 düüs tuleks panna.MOMO kirjutas:Nimelt , panin endale koonusfiltri peale(malossi e5) , ma tean ,et tuleks sättida segu aga mul on võetud õlipump vahelt ja segan otse bensuga ..küsimus siis selles ,et mida ma peaks tegema ,et gaasi andes üle ei ujutaks karpat(või noh tahab ära surra) kas väiksem või suurem düüs(hetkel on 86)
ettetänades
Momo
-
tahaks teada täpsselt missugune tyys tuleb vahetada sest panin koonuse peale ja keerasin vist õhudyysi täitsa kinni kui lahtipoole keerata ei liigu yldse roller enam aga paned punni põhja jookseb 65kph aga lased kaasi nats maha jookseb kohe 70kph et nagu lõpus poob kinni et see vist siis dyysi viga???? 

segu vale
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.