Mida võtate õlle juurde (kõrvale)?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 774
- Tänatud: 5 korda
Mida võtate õlle juurde (kõrvale)?
Tere inimesed.
Nagu kõigil teada on, on tsiklimehed suured õllearmastajad. Siin siis selline küsimus tekkis, et mida te õlle juurde võtate (sööki ma mõtlen)?
Nagu kõigil teada on, on tsiklimehed suured õllearmastajad. Siin siis selline küsimus tekkis, et mida te õlle juurde võtate (sööki ma mõtlen)?
Viimati muutis Freaksmart, 01 Juun 2004, 09:54, muudetud 1 kord kokku.
Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)
Suitsetatud veiseliha (vist oli nii). Maksab küll ~25 eeku väike pakk aga sellele vaatamata on väga väga hea. Selline mõnus nätske ja vürtsikas. Sobib õlle kõrvale nagu rusikas silma auku.
Aga tavaliselt (loe: tihti) (loe: liigagi tihti) on ikka võetud soolapulki. Paki peal on kirjas märgatavalt Classic. Kutsumegi neid klassikuteks. 5.- eeku pakk ja väga hästi sobib õlle kõrvale.

Aga tavaliselt (loe: tihti) (loe: liigagi tihti) on ikka võetud soolapulki. Paki peal on kirjas märgatavalt Classic. Kutsumegi neid klassikuteks. 5.- eeku pakk ja väga hästi sobib õlle kõrvale.

Viina jah!!!... Ükskord juhtus selline lugu - joodik oli juba tükk aega õlut joonud. Korraga siseneb tema makku paarsada grammi viina. Õlu kohe käratab: "Mida sa siin töllerdad! Tahad peksa saada või?" Viin vastab: "Davai, lähme välja." Üldiselt läheb õlle kõrvale kõige paremini igasugune lihakraam, saslõkk näiteks (eriti koos pannikartulite ja mingi salatiga). Kooritavad juustupulgad (kuidas iganes neid kutsutakse) on õlle kõrvasena ka igati brod.
kuna pole piisavalt rikas, et osta kõiksugu magusat liha (mmmmmmm..) siis saab vahest lihtsalt sifkasid ostetud.Veel on hästi hea õlle kõrvale kuivatatud kala 
Edit:Täna sai isegi laua saia proovitud õlle kõrvale
suht omapärane...

Edit:Täna sai isegi laua saia proovitud õlle kõrvale

Viimati muutis eissid, 03 Juun 2004, 02:26, muudetud 1 kord kokku.
i'm a f***ing alcoholic - Dont drink & drive
Kõikse odavam, samas väga hea õllekõrvane on minu meelest ise praetud leivad küüslauguga. Vaeva tuleb küll näha, aga tulemus on hea. Samuti on väga head praetud pelmeenid.
Peamine on see, et õllekõrvasega ei tohi üle pingutada. Kui sööd liiga palju, siis ei mahu enam õlu kõhtu ja see on juba kurjast. Pealegi kui ikka kaanid mao täis, siis näljatunne kaob. Või kui kaanid pea väga täis, siis näljatunne ununeb. Seda viimast varianti ma siiski väga ei propageeri, kuna näljatunde unustamiseks peab pea ikke väga täis saama.
Peamine on see, et õllekõrvasega ei tohi üle pingutada. Kui sööd liiga palju, siis ei mahu enam õlu kõhtu ja see on juba kurjast. Pealegi kui ikka kaanid mao täis, siis näljatunne kaob. Või kui kaanid pea väga täis, siis näljatunne ununeb. Seda viimast varianti ma siiski väga ei propageeri, kuna näljatunde unustamiseks peab pea ikke väga täis saama.
-
- Tsikkel: Zr7
- Asukoht: tallinn-rapla / Jawa suzuki vx800 honda nx650 suzuki dr350 suzuki xf650 tdm850 zr7
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 2 korda
Avastasin enda jaoks alles hiljuti sellise hea õllekõrvase nagu suitsetatud sea kõrvad, nad mõnusalt pipra ja soolaga ää tehtud. Aga kahjuks neid igal pool veel ei müüda, oma varusid käin Mustamäe Prismas täiendamas. Seal nad kenasti pakitud ja ootavad ää söömist
Iga tahes Frederik vabaga maitsevad väga head.

mees jääb alati iseendaks
see esimene just..
the best.. ta sinna kõrvale sobix hästi ka veel saun 

Elu algab 50ccm
http://www.pilt.ee/photo/102150/1765425/
müün rollerit: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=46871#46871

müün rollerit: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=46871#46871
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Õlle kõrvale läheb mul viimasel ajal pahatihti Beef Jerky ehk vinnutatud veiseliha, Eesti toode. Teine eelistus on basturma, siis vobla, siis igasugu muu praht nagu kuivatatud kalmaariribad, rohelised oliivid kas paprika-, anshoovise-, küüslaugu- või juustutäidisega, mehine kärakas suitsusinki, paljast juustu või kasvõi lahendamist vajav purk hapukurke. 

I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Lisaks beef jerky'le on olemas veel üks (ja minu meelest paremgi) õllekõrvane - Linpeti toodetud "Kuivatatud veiseliha", see minu lemmik. Kättesaadavuselt väiksema levikuga, kuid Selverist enamasti saab...
Noshit'ile: liha/kala vinnutamine/kuivatamine meie kliimas on üks tänamatu ja aeganõudev töö... need, kes kunagi on kala kuivatanud, teavad, liha kuivatamine on veelgi keerukam...
Zeek, kuivatatud liha ja kala paadunud austaja
Noshit'ile: liha/kala vinnutamine/kuivatamine meie kliimas on üks tänamatu ja aeganõudev töö... need, kes kunagi on kala kuivatanud, teavad, liha kuivatamine on veelgi keerukam...
Zeek, kuivatatud liha ja kala paadunud austaja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.