Kes müüb Eestis Akrapovic'it

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
sys
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Kes müüb Eestis Akrapovic'it

Lugemata postitus Postitas sys »

No nii, nagu pealkiri, nii ka küsimus: kes müüb Akrapovic'it? Või peab seda ainult neti kaudu tellima?
Kasutaja avatar

Tim
Tsikkel: KX250F

Lugemata postitus Postitas Tim »

AP-moto peaks mingil määral müüma kuna ta pakud tuuninguna neid tonnistele RSV-dele

Teema algataja
sys
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sys »

AP-moto klienditeenindus ei kannata kriitikat (nii palju, kui ma kuulnud olen). Seega ootaks alternatiive ja nende puudumisel peaks vist neti kaudu tellima.
Kasutaja avatar

Tim
Tsikkel: KX250F

Lugemata postitus Postitas Tim »

sys kirjutas:
AP-moto klienditeenindus ei kannata kriitikat (nii palju, kui ma kuulnud olen). Seega ootaks alternatiive ja nende puudumisel peaks vist neti kaudu tellima.
eks jutte hannesest ja tema lugudest on vist enamus meist kuulnud. kui päris kohale minna ei taha saab neid ka vahest harva telefonitsi kätte. kohe kui jutt liialt üle viskab saad ju telefoni toru hargile visata või mõned kurjad sõnad hannesele saata. kui nad toovad maale, oleks see arvatavasti odavam variant kui ise kuskilt tellida. üks variant muidugi ka veel meie põhjanaabreid külastada. neilt saab kindlasti :)
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

what about "all-right"?
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

Rennes
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rennes »

Yamaha esinduses hr Lill olevat toonud mõnele Yamahale Akrat, seega uuri seal kõigepealt. Ise soovitaks uurida ebay'st tegelikult või mujalt veebipoodidest.
Rennes aka Pröksuga Mülka
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”