Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.
AP-moto klienditeenindus ei kannata kriitikat (nii palju, kui ma kuulnud olen). Seega ootaks alternatiive ja nende puudumisel peaks vist neti kaudu tellima.
AP-moto klienditeenindus ei kannata kriitikat (nii palju, kui ma kuulnud olen). Seega ootaks alternatiive ja nende puudumisel peaks vist neti kaudu tellima.
eks jutte hannesest ja tema lugudest on vist enamus meist kuulnud. kui päris kohale minna ei taha saab neid ka vahest harva telefonitsi kätte. kohe kui jutt liialt üle viskab saad ju telefoni toru hargile visata või mõned kurjad sõnad hannesele saata. kui nad toovad maale, oleks see arvatavasti odavam variant kui ise kuskilt tellida. üks variant muidugi ka veel meie põhjanaabreid külastada. neilt saab kindlasti
Yamaha esinduses hr Lill olevat toonud mõnele Yamahale Akrat, seega uuri seal kõigepealt. Ise soovitaks uurida ebay'st tegelikult või mujalt veebipoodidest.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.