abi rolleri valikul

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
dan3k

abi rolleri valikul

Lugemata postitus Postitas dan3k »

Selline värk, et ei oska valida kahe rolleri vahel ja nagu ple asjatundja kah väga, et ehk äkki oskate soovitada.
Rolleriteks on siis gilera runner 70ccm ja yamaha aerox 50 ccm. mõlemal on läbisõit ja ülejäänud värgid sarnased ja piltidelt tunduvad mõlemad suht korras olevat.
Sooviks siis nende häid külgi ja halbu külgi ja paluks rääkida siis nendel kes on neid masinaid omanud või teavad neist väga palju. mitte rääkida sellistel, et mu sõbrasõbrasõbral on see jne..
Kasutaja avatar

miku00

Lugemata postitus Postitas miku00 »

soovitan kah aeroxit äkki annad mõlema rolleri lingid siis saame otsutada;)

KrossiHimuline
Tsikkel: -

Lugemata postitus Postitas KrossiHimuline »

Soovitaks võtta selle millel piiraja peal on(kui neil kummagil on) Aga muidu kui mõlemad korras on siis pead ise otsustama, ise võtaks vast aeroxi...

Teema algataja
dan3k

mm.. eks ma varsti annan kah need, mul on need lk-d hetkel teises arvutis ja tallinnas ja seal ple kedagi online
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Mõtled seda Runnerit mis maksis ala 15000kr w? Siis ma seda ei võtaks kuna täistuuninguga Runneri eest seda natuke vähe ja ilmselt pole kõik korras. Samas kui lähed proovima ja kõik tundub normaalselt on valik selge - Runner. Paak on Runneril suur ja masin on tõesti laev, aga heas mõttes, 2 inimest istuvad normaalselt peal, mitte nagu aeroxil, et perse all on mingi poolplastikust kumm ja et jalad on kurgu all.

Teema algataja
dan3k

seda sama mõtlesin jah, kuid eks näeb varsti, kui tallinna poole liigun.
aitähh muidu hea nõuande eest. :wink:

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Võid vaadata ka Apriliade poole :wink:

Teema algataja
dan3k

olen vaadanud, kuid ple leidnud väga midagi sellist mida tahaks 15k eest, aga kui midagi pakkuda on siis on oodatud.
Kasutaja avatar

-MeltDown-

Lugemata postitus Postitas -MeltDown- »

ise võtaks ka runneri :) palju häid külgi on ja mõnus roller
Äigrumäe MC :)

sann361

Lugemata postitus Postitas sann361 »

ise omanud 50-nest aeroxit....sai hüpatud ja kukutud ja igast särki värki veel..vastu pidas väga hästi...mootor töötas laitmatult...võimsusest nii palju et peal oli 170-180kg + veel rolleri oma raskus ja mäest ülesse lasin 40-50-ga, nii et kannatas küll, kompressioon oli 7 või natuke isegi vähem, edasi läks ikkagi vägagi vapralt...soovitan soojalt aeroxit!!!
aerox
Kasutaja avatar

nael

Lugemata postitus Postitas nael »

Kui runneri mootorile on kõvasti raha alla pandud ja sellest aeroxist palju rohkem ei maksa, siis võta runner. Runneri välimus vb aint nati koledam(maitse asi). Aga kui mootor hea, siis välimuse saab alati endale meeldivaks teha :!: SOOVITAN RUNNERIT :roll:
Kasutaja avatar

KubsiK

Lugemata postitus Postitas KubsiK »

yks asi vee, kui ostma l2hed siis uuri ikka kas plastikud on korras, sest kui plastikud on retsi saanud, ei ole neid mitte mõnus parandada, või kuhugi parandama saata, siis võtavad ikka mega raha selle eest. kuid rollereid võrrelda siis mina võtaks kindlalt runneri, on suurem, ja mahutab rohkem, kiirusekohapealt pole kh midagi ytelda kui just rämedalt retsitud pole ja kompresioon seal 0 l2heda.RUNNER!
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Proud Member of SpeedClutch!!
Pilt

Teema algataja
case

Lugemata postitus Postitas case »

Ise soovitaks ka apriliaid ma ostsin eile sr 50 (päris hea tutikas) ! Kui sul on nende kahe vahel valida siis soovitaksin aeroxit kui ta maksab 15k siis pole erilist mõtet sest tutikas maksab ~45k!Jää siiski siis runneri juurde!
Kasutaja avatar

nm5

Lugemata postitus Postitas nm5 »

Aeroxit ei mõista kiita aga Runneri mootor on viimasepeal kui ta tehniliselt korras on :twisted:
Runneri poolt toon veel plussideks väga hea suur iste ja suur bensiinipaak.
Aprilia RST 1000 Futura

Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

Aerox ikka. Ise oman ja ei kurda. Väga mugav ja mõnus roller. Mootor on ka väga vastupidav.

Teema algataja
dan3k

proovime nüüd ikka teemas olla, mitte hakata vaidlema mingi tippkiiruse üle. see mind väga ei huvitagi, kuid hea on see neil mõlemal nagu kuulnud olen :twisted:
Kasutaja avatar

speed fighter

Lugemata postitus Postitas speed fighter »

Igatahes olen omanud täistuuninguga Gilera Runnerit ja 50ccm Yamaha Aeroxit.

Minu arvamus:

Gilera Runner 70ccm +
*väga võimas mootor(enda oma võttis üle 120km/h

Gilera Runner 70ccm -
*jube suur
*suur kaal
*Bensukulu( Enda oma võttis 11l 100km`le)
*väke paak

No ja Aeroxil kõik siis vastupidi.
kerge,väike kaal, bensukulu palju väiksem(oleneb tuuningust)
sportlik välimus.

Aeroxi kohta midagi halba praegu ei oskagi öelda.

PS! See on minu arvamus
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
Kasutaja avatar

Al-Kharid

Lugemata postitus Postitas Al-Kharid »

Gileral küll nüüd väike paak ja suur bensukulu pole, sul oli lihtsalt selline tuuning, minu arust peaks gileral olema 12l benapaak!!! :shock: aeroxil aga mingi 7-8 vist...
DiTech :ner:
Pilt

Teema algataja
dan3k

Ma miski pärast kaldun siiski runneri poole, kuna ei pea eriti aeroxist lugu, kuna nende eest küsitakse ikka ulme hindu, ma tõesti ei saa aru, mis on aeroxil parem, kui näiteks runneril(vb natuke väiksem) või siis aprilia ditechi ja siiski hinnad on nii palju suuremad :)
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

70 ccm lise ostes, pead kindlasti arvestama ka mitmeid kordi rohkem suuremate kuludega.
Derbi-The RED power
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”