abi rolleri valikul
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
abi rolleri valikul
Selline värk, et ei oska valida kahe rolleri vahel ja nagu ple asjatundja kah väga, et ehk äkki oskate soovitada.
Rolleriteks on siis gilera runner 70ccm ja yamaha aerox 50 ccm. mõlemal on läbisõit ja ülejäänud värgid sarnased ja piltidelt tunduvad mõlemad suht korras olevat.
Sooviks siis nende häid külgi ja halbu külgi ja paluks rääkida siis nendel kes on neid masinaid omanud või teavad neist väga palju. mitte rääkida sellistel, et mu sõbrasõbrasõbral on see jne..
Rolleriteks on siis gilera runner 70ccm ja yamaha aerox 50 ccm. mõlemal on läbisõit ja ülejäänud värgid sarnased ja piltidelt tunduvad mõlemad suht korras olevat.
Sooviks siis nende häid külgi ja halbu külgi ja paluks rääkida siis nendel kes on neid masinaid omanud või teavad neist väga palju. mitte rääkida sellistel, et mu sõbrasõbrasõbral on see jne..
-
- Tsikkel: -
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
Mõtled seda Runnerit mis maksis ala 15000kr w? Siis ma seda ei võtaks kuna täistuuninguga Runneri eest seda natuke vähe ja ilmselt pole kõik korras. Samas kui lähed proovima ja kõik tundub normaalselt on valik selge - Runner. Paak on Runneril suur ja masin on tõesti laev, aga heas mõttes, 2 inimest istuvad normaalselt peal, mitte nagu aeroxil, et perse all on mingi poolplastikust kumm ja et jalad on kurgu all.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
ise omanud 50-nest aeroxit....sai hüpatud ja kukutud ja igast särki värki veel..vastu pidas väga hästi...mootor töötas laitmatult...võimsusest nii palju et peal oli 170-180kg + veel rolleri oma raskus ja mäest ülesse lasin 40-50-ga, nii et kannatas küll, kompressioon oli 7 või natuke isegi vähem, edasi läks ikkagi vägagi vapralt...soovitan soojalt aeroxit!!!
aerox
yks asi vee, kui ostma l2hed siis uuri ikka kas plastikud on korras, sest kui plastikud on retsi saanud, ei ole neid mitte mõnus parandada, või kuhugi parandama saata, siis võtavad ikka mega raha selle eest. kuid rollereid võrrelda siis mina võtaks kindlalt runneri, on suurem, ja mahutab rohkem, kiirusekohapealt pole kh midagi ytelda kui just rämedalt retsitud pole ja kompresioon seal 0 l2heda.RUNNER!
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Igatahes olen omanud täistuuninguga Gilera Runnerit ja 50ccm Yamaha Aeroxit.
Minu arvamus:
Gilera Runner 70ccm +
*väga võimas mootor(enda oma võttis üle 120km/h
Gilera Runner 70ccm -
*jube suur
*suur kaal
*Bensukulu( Enda oma võttis 11l 100km`le)
*väke paak
No ja Aeroxil kõik siis vastupidi.
kerge,väike kaal, bensukulu palju väiksem(oleneb tuuningust)
sportlik välimus.
Aeroxi kohta midagi halba praegu ei oskagi öelda.
PS! See on minu arvamus
Minu arvamus:
Gilera Runner 70ccm +
*väga võimas mootor(enda oma võttis üle 120km/h
Gilera Runner 70ccm -
*jube suur
*suur kaal
*Bensukulu( Enda oma võttis 11l 100km`le)
*väke paak
No ja Aeroxil kõik siis vastupidi.
kerge,väike kaal, bensukulu palju väiksem(oleneb tuuningust)
sportlik välimus.
Aeroxi kohta midagi halba praegu ei oskagi öelda.
PS! See on minu arvamus
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
CY-50(müügiks sai ostetud) /
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.