Soovitage : Sportsilku ja Multivar

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
Dimka89

Soovitage : Sportsilku ja Multivar

Lugemata postitus Postitas Dimka89 »

Küsimus on selline , milline oleks hea multivar ja hea 50ccm sportsilku CPI Oliver City'le ? Võiksite kohe mingid lingid anda - nt. mopshop.de'st vm.

Vabad vahendid - 3k
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Kui tahad Multivari siis ainuke variant on Malossi Multivar :lol: Tegelikult variaatoritest on veel normaalne näiteks Polini Speed Control Kit - kuna rihm on kaasas. Malossi 50ccm või Polini 50ccm silinder, kuigi mõtekam oleks Polini 70ccm Sport ja pööretepiiraja ala 11000rpm peale, kui uut väntvõlli ei taha osta.

Teema algataja
Dimka89

Asi on selles , et mul sportsumps olemas . Nii palju kui mina lugend olen , ostes 70ccm silku ei lähe enam mu Leovinci ZX peale :(
Kasutaja avatar

Alpss
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alpss »

Sa pead veel peale silindri ja variaatori ostma endale väntvõlli, suurema karburaatori ja siduri kui sul juhuslikult neid endal olemas pole.

Aga mis masinat tuunima kavatsed hakata? 8)
Yamaha Bw's 50 1996a. -> Yamaha Aerox R 50 2003a. -> Yamaha Aerox 70 2001a. -> Yamaha Aerox 70 Race Replica 2006a. -> Gilera Runner 70 DD 2004a. <-

stenu10

Lugemata postitus Postitas stenu10 »

nagu mina aru sain oli selleks cpi oliver city :lol:
Kasutaja avatar

non-smoking

Lugemata postitus Postitas non-smoking »

Sumpa, karpa 17,5mm, variaator, koonus filter. Jookseb su masin u. spido järgi põhje välja(plastikuni kui sul just see kõige kehvem variant neist spidomeetrtest pole mis panevad nii u. 50 km/h mööda)
gps peaks 80+km/h tulema, peal on veel pöörete piiraja(ei lase üle 7000 pöörde!)
muidu sul ei tohiks hetkel üle 70km/h gps välja tulla ja jõudu napib kui stock karpa ja õhufilter!
50cc silindrite kohapealt ei oska midagi öelda!

Teema algataja
Dimka89

mul on koonus ja düüs olemas , kolmap. lasen ära reguleerida ühel targal mehel . Mis karpa ma siis endale ostma pean , mõni link palun ?
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

Dimka89 kirjutas:
Asi on selles , et mul sportsumps olemas . Nii palju kui mina lugend olen , ostes 70ccm silku ei lähe enam mu Leovinci ZX peale :(
MUidu ZX on mõeldud nii 50 ccm kui ka 70ccm silkudele..
Malaguti Firefox F-15 70 ccm ;)
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

LeoVince ZX on jah iseenesest päris hea sumpa aga 70ccmi all ta vastu ei pea. Kogemused... Pööretepiirajaga pole sul uut sumpat ega väntvõlli vaja.
Kasutaja avatar

KubsiK

Lugemata postitus Postitas KubsiK »

endal kh kyssa, et palju see pöörete piiraja maksab, ja mis mõttes see 70 siis ZX persse keerab?? mingi malossi 50 ccm sport piisab vact.
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Proud Member of SpeedClutch!!
Pilt
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Kahtlen sügavalt, et 70 kuubikut selle summuti ära lõhub. Pigem on siiski omanikud süüdi, paigaldades summuti liikurile, millele ta pole üldse mõeldudki. Pean silmas omatehtud kinnitusi, mis ei ole piisavd ja mille tagajarjel summuti pääseb mingil määral liikuma-vibreerima. Tagajärjeks enamasti pragunenud summutikorpused.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”