minsk! väärt pill või ei?

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
djcoldm

minsk! väärt pill või ei?

Lugemata postitus Postitas djcoldm »

kas minsk on korralik pill... ma mõtlen just seda 125cc mis pooleldi nagu krossikas...

Teema algataja
effekt

Lugemata postitus Postitas effekt »

suhteline. oleneb mida sa sellest aparaadist loodad saada! mis minu jaoks on väärtus ei pruugi seda olla sinu jaoks. mul on hetkel minski krossivarjant tegemisel ja minu jaoks on seal väärtust küll (kasvõi rahaline :D ).
Kasutaja avatar

AbStra1t
Tsikkel: FC350 ; KX250F
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas AbStra1t »

minsk on väärt asi :D omal on 4minski mootoriga masinat ja kõik töökindlad:D

Teema algataja
electron

Lugemata postitus Postitas electron »

Krossiminskiga sõites pane kindlalt munakaitsmed peale. See teada-tuntud koogel-moogeliaparaat :lol:

mikk46

Lugemata postitus Postitas mikk46 »

omal on kah minsk. no nüüd on mootor kardile pandud. aga ei tea mina tast sotti ei saand. koguaeg jukerdas. ükspäev töötab nagu mai tea mis teinepäev ei lähe lambist tööle. vene masin noh :lol:
Kasutaja avatar

Hotrod
Tsikkel: vs750 chopper

Lugemata postitus Postitas Hotrod »

kogemus näidanud et minsk on vastupidav ehitis..ainuke nõrk koht on käigukast kui sellega liialt äkiliselt ümber käia.

Ja äkki on siin teemas keegi kes tahaks omale minski tehase sport mootorit.. puudu on süüde, sidur. Kepsu puks tahab vahetamist
51916411 - erkki
Real Hot Rods don't leak oil.
They mark their territory.
Kasutaja avatar

harrastaja

Lugemata postitus Postitas harrastaja »

Hotrod kirjutas:
kogemus näidanud et minsk on vastupidav ehitis..ainuke nõrk koht on käigukast kui sellega liialt äkiliselt ümber käia.
Selle eest on käimakasti hea lihtne parandada, pole vaja mootorit raami vahelt välja tõsta ega midagi, kast käib lahti nagu "sahtel". Eks tehase onud teadsid, et jamaks läheb. Respect sellise rahvale vastutuleku eest, eks!

Minsk muidu hea lollikindel pill niisama lõhkumiseks. Jupid odavad, asi ise lihtne jne. Väike nostalgia ka..
ZX10R '12
KX250F '14
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”