"suurepärased" müüjad Ramos!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
"suurepärased" müüjad Ramos!
Niisiis,läksin oma kulunud vända hammakatega Ramo'sse.Päev oli esmaspäev.Seal minu murele reageeriti ja vaadatai ca 20 minta mingeid slaide,et välja selgitada mis on minu Sepia tüüp.Et kas mingi TJ või AJ vms.Lõpuks kuskilt leiti,et on AF.Sellepeale hõikas mingi kiilakas,et see on programmis olemas,kuid tõlgitud saab see paari päeva pärast.Tegin hea ja armsa näo pähe ja sõitsin rattaga koju tagasi.Vahepealsed 2 päeva möödusid neid hammakaid viilides(vägagi tulutult).Neljapäeva päev-Ärkan hea tujuga,sean ennast Ramo poole teele.Ramosse jõudes ütlesin,et ma käisin siin ka enne,selline mure etc.Siis seal mingi kiilakas,mingi ülemus vist.Suhteliselt ülbe olemisega.Tere on seal tundmatu.Öeldakse,et programm kohal,kuid tõlkimatta.Küsin,kas seda kuidagi muud moodi ei saa välja selgitada,ütles,et saab,kui TAL EI OLE AEGA(??????).Vot siis hakkasid pe*sekarvad tõkkejooksu tegema.Peale seda seletati mulle ebaviiskalt,nagu ma tüütaks seal kedagi.Umbes,"et kao ära,mul pole aega"(ISSAND JUMAL SA OLED MÜÜJA).Kokkuvõtteks selle pika pläma peale ütleks,et Ramos on suhteliselt ebaviisakad müüjad,kes klienditeenindamise põhireegleid ei tunne.
Sellele järgneb ka teadjamatele küsimus:Kust saaks Sepiale vändahammakaid??
Läks nats pikaks,vabandust!
Sellele järgneb ka teadjamatele küsimus:Kust saaks Sepiale vändahammakaid??
Läks nats pikaks,vabandust!
väheke kyll teemast kõrvale, kuid Tallinna automaailmas läks mul yks tuttavgi myyja juurde omale taldrikut ja seda tähikut kysima, sealt saadeti ta kuskile lattu vms. järgmine hetk tuli siis mingi paks kiilakas härrasmees temaga vestlema, kysis sõber siis taldrikut ja tähikut, öeldi et selle s*ta võite minema visata, et tal pole uusi anda, ja kõndis minema. järgmine päev oli pärnusse automaailmasse minek, kysis sõber siis seda ja seda, myyja vaatas korra arvutisse, ''no kohe pole anda, aga homseks saab tallinnast tellitud, tulge homme''. niipalju siis tallinna automaailmast ://
mul on ka negatiivne suhtumine ramo müüjatesse. võrus on ka ramo motopood, seal müüb mingi vanamutt, kes ei tunne detaile ja nende nimetusi. ükskord küsisin rollerile sidurivedrusi ja ta pakkus mulle mingeid sae omi. ma ütlesin et sinna lähevad vastava tugevusega vedrud ja siis ta ütles et ta esimest korda kuuleb sellest. vahepeal on seal ka mingi blondiin müüja olnud , ta on ka loll nagu lauajalg. 

-
Teema algataja
-
Teema algataja
suzuki sepiate, honda diode ja yamaha jogidega tegeleb www.rollerid.ee nad asuvad tartus, toovad jaapanist rollereid sisse ja teevad korda ja müüvad maha. ma käisin seal nende juures, ostsime onupojale honda dio. neil on mega palju masinaid ja varuosi. küsi äkki müüvad sulle neid detaile mida vajad.
-
Teema algataja
Siin on Suzuki Sepia kickstarteri hammakas,kuid see on hoopis teistsugune,mis minul.
http://www.mopshop.de/shop/product_info ... 15d7faf2f3
http://www.mopshop.de/shop/product_info ... 15d7faf2f3
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 141 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
veits ot:
Niipalju kui mina tean, on Ramo nn. perefirma ja nad mõlemad (ülo ja ta naine) elavad üldsegi võrus
Mul ka sõidaks katus kui ma peaks oma naisega koos töötama ja iga nädal mitu korda veel võru vahet sõitma.
aga mis puutub varuosadesse, siis natuke aeglane see värk seal on jah, aga ju see oleneb ka nendest sidemetest, mis neil tehaseladudega on.
näiteks ekstreemmotos mul võttis ktm originaalvaruosa kättesaamine peale TELLIMIST poolteist päeva.
Niipalju kui mina tean, on Ramo nn. perefirma ja nad mõlemad (ülo ja ta naine) elavad üldsegi võrus

aga mis puutub varuosadesse, siis natuke aeglane see värk seal on jah, aga ju see oleneb ka nendest sidemetest, mis neil tehaseladudega on.
näiteks ekstreemmotos mul võttis ktm originaalvaruosa kättesaamine peale TELLIMIST poolteist päeva.
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
aa.. nüüd tule veel üks lugu ramo-ga seoses meelde:P (neid on palju)
Nii läksime rolleritega plazasse kinno ja avastasin, et kuskilt õli tilgub mootri õhkjahutuse plastide tagant! käisin siis kinos ära ja läksime rollerite juurde ja vaatasin, et pärsi suur õli laik on maas!
Olin kesklinnas ja käepäraste vahenditega sinna ligi ei pääsenud ning otsustasin Ramosse pöörduda! Kontrollisin kas õli veel paagis on ja venitasin Ramosse ära!
Nii võtsid masina vastu ja ütlesid, et võid esmasp. järgi tulla kuna oli reedene päev.
Nii esmasp. läksin masinale järgi ja kõik tundus OK (viga oli siis selles, et õli voolik oli mootori poolsest osast rabenenud ja sealt vahelt tuli õli läbi!
Arvet ei mäletagi aga ju oli siis töö eest ka vastav hind.
sõidan siis kodu poole sinna on 25km, kui olin kodust 5km kaugusel suri mootor välja, proovisin starterist käivitada ja ei midagi, siis vaatasin kohe rolleri alla ja nägin, et õli tilgub ja ma läksin päris tigetaks! helistasin Ramosse ja nad saatsid mulle poole tunniga bussi järgi, mis viis mu rolleri tagasi parandusse ja siis selgus üks huvitav asi: Nad lõikasid mu vana õlipaagi vooliku rabenenud osa maha ning ühendasid taas, ilmselgelt jäi see lühikeseks. (rolleri mootori osa ja raami liigendi liikumisel tõmbas see selle vooliku taas lahti ja mootor jooksis kokku.
Nii siis nad ütlesid, et silinder jäi terveks, vaid ainult kolb sai kahjutada!
vahetasid mull siis kolbi ära ja tegid hoolduse ning küsisid selle eest 700kr.
Hmm.. kui olin läbinud rolleriga veel u. 700km siis tekkisid probleemid, et roller kuumenes üle, sai siis kolb ja silinder oma silmaga üle vaadatud ja see oli sama sugune kui see vanagi mis kinni kiilus ning silindril oli tunda sees haakumise sooni!
No mul on kokkuvõtes sipa kehv mulje neist jäänud
Nii läksime rolleritega plazasse kinno ja avastasin, et kuskilt õli tilgub mootri õhkjahutuse plastide tagant! käisin siis kinos ära ja läksime rollerite juurde ja vaatasin, et pärsi suur õli laik on maas!
Olin kesklinnas ja käepäraste vahenditega sinna ligi ei pääsenud ning otsustasin Ramosse pöörduda! Kontrollisin kas õli veel paagis on ja venitasin Ramosse ära!
Nii võtsid masina vastu ja ütlesid, et võid esmasp. järgi tulla kuna oli reedene päev.
Nii esmasp. läksin masinale järgi ja kõik tundus OK (viga oli siis selles, et õli voolik oli mootori poolsest osast rabenenud ja sealt vahelt tuli õli läbi!
Arvet ei mäletagi aga ju oli siis töö eest ka vastav hind.
sõidan siis kodu poole sinna on 25km, kui olin kodust 5km kaugusel suri mootor välja, proovisin starterist käivitada ja ei midagi, siis vaatasin kohe rolleri alla ja nägin, et õli tilgub ja ma läksin päris tigetaks! helistasin Ramosse ja nad saatsid mulle poole tunniga bussi järgi, mis viis mu rolleri tagasi parandusse ja siis selgus üks huvitav asi: Nad lõikasid mu vana õlipaagi vooliku rabenenud osa maha ning ühendasid taas, ilmselgelt jäi see lühikeseks. (rolleri mootori osa ja raami liigendi liikumisel tõmbas see selle vooliku taas lahti ja mootor jooksis kokku.
Nii siis nad ütlesid, et silinder jäi terveks, vaid ainult kolb sai kahjutada!
vahetasid mull siis kolbi ära ja tegid hoolduse ning küsisid selle eest 700kr.
Hmm.. kui olin läbinud rolleriga veel u. 700km siis tekkisid probleemid, et roller kuumenes üle, sai siis kolb ja silinder oma silmaga üle vaadatud ja see oli sama sugune kui see vanagi mis kinni kiilus ning silindril oli tunda sees haakumise sooni!
No mul on kokkuvõtes sipa kehv mulje neist jäänud

-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Selle murejutu oleksid ju võinud ka sinna kribada:
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... light=ramo
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... light=ramo
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.