"suurepärased" müüjad Ramos!

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
Joonsuu

"suurepärased" müüjad Ramos!

Lugemata postitus Postitas Joonsuu »

Niisiis,läksin oma kulunud vända hammakatega Ramo'sse.Päev oli esmaspäev.Seal minu murele reageeriti ja vaadatai ca 20 minta mingeid slaide,et välja selgitada mis on minu Sepia tüüp.Et kas mingi TJ või AJ vms.Lõpuks kuskilt leiti,et on AF.Sellepeale hõikas mingi kiilakas,et see on programmis olemas,kuid tõlgitud saab see paari päeva pärast.Tegin hea ja armsa näo pähe ja sõitsin rattaga koju tagasi.Vahepealsed 2 päeva möödusid neid hammakaid viilides(vägagi tulutult).Neljapäeva päev-Ärkan hea tujuga,sean ennast Ramo poole teele.Ramosse jõudes ütlesin,et ma käisin siin ka enne,selline mure etc.Siis seal mingi kiilakas,mingi ülemus vist.Suhteliselt ülbe olemisega.Tere on seal tundmatu.Öeldakse,et programm kohal,kuid tõlkimatta.Küsin,kas seda kuidagi muud moodi ei saa välja selgitada,ütles,et saab,kui TAL EI OLE AEGA(??????).Vot siis hakkasid pe*sekarvad tõkkejooksu tegema.Peale seda seletati mulle ebaviiskalt,nagu ma tüütaks seal kedagi.Umbes,"et kao ära,mul pole aega"(ISSAND JUMAL SA OLED MÜÜJA).Kokkuvõtteks selle pika pläma peale ütleks,et Ramos on suhteliselt ebaviisakad müüjad,kes klienditeenindamise põhireegleid ei tunne.

Sellele järgneb ka teadjamatele küsimus:Kust saaks Sepiale vändahammakaid??

Läks nats pikaks,vabandust!
Kasutaja avatar

sqanx

Lugemata postitus Postitas sqanx »

väheke kyll teemast kõrvale, kuid Tallinna automaailmas läks mul yks tuttavgi myyja juurde omale taldrikut ja seda tähikut kysima, sealt saadeti ta kuskile lattu vms. järgmine hetk tuli siis mingi paks kiilakas härrasmees temaga vestlema, kysis sõber siis taldrikut ja tähikut, öeldi et selle s*ta võite minema visata, et tal pole uusi anda, ja kõndis minema. järgmine päev oli pärnusse automaailmasse minek, kysis sõber siis seda ja seda, myyja vaatas korra arvutisse, ''no kohe pole anda, aga homseks saab tallinnast tellitud, tulge homme''. niipalju siis tallinna automaailmast ://
Pilt

Liikleb Keeway Focusel..

madis

Lugemata postitus Postitas madis »

vedas sul, oleks sa need hammakad saanud ära tellida ootaksid sa järgmise hooajani
tel. 52 555 68

Teema algataja
Joonsuu

Kas siis väntade hammakad on siis niivõrd erinevad :O?

oltc1100
Tsikkel: R6

Lugemata postitus Postitas oltc1100 »

mul on ka negatiivne suhtumine ramo müüjatesse. võrus on ka ramo motopood, seal müüb mingi vanamutt, kes ei tunne detaile ja nende nimetusi. ükskord küsisin rollerile sidurivedrusi ja ta pakkus mulle mingeid sae omi. ma ütlesin et sinna lähevad vastava tugevusega vedrud ja siis ta ütles et ta esimest korda kuuleb sellest. vahepeal on seal ka mingi blondiin müüja olnud , ta on ka loll nagu lauajalg. :D

Teema algataja
hnuuma

Lugemata postitus Postitas hnuuma »

Ega jah, Tallinna ramo esinduses on suht ebaviisakad müüjad.Tellimine on veel hullem...ühe tagupiduri klotsipärast pidin ootama u. 2 kuud. :D

Teema algataja
Joonsuu

See noorem kutt,kes neid slaide uuris,paistis asjalik,kuid see kiilakas on täitsa debiilik!Fakk,kus kohast ma need vända hammakad siis saaksin :( :(

oltc1100

brauermotos on ka kickstarteri hammakaid müüa, kui sa neid hammakaid mõtled.

Teema algataja
Joonsuu

Jah,kuid need seal ei sobi mulle.Mul nad päris teistsugused!

oltc1100

suzuki sepiate, honda diode ja yamaha jogidega tegeleb www.rollerid.ee nad asuvad tartus, toovad jaapanist rollereid sisse ja teevad korda ja müüvad maha. ma käisin seal nende juures, ostsime onupojale honda dio. neil on mega palju masinaid ja varuosi. küsi äkki müüvad sulle neid detaile mida vajad.
Kasutaja avatar

ken100

Lugemata postitus Postitas ken100 »

Juttule olen ramos alati saanud ja kõik on viisakad ja abivalmis olnud, ei saa midagi öelda aga töö... teevad väga väga kaua ja raha nöörivad ka paju.

Teema algataja
Joonsuu

Siin on Suzuki Sepia kickstarteri hammakas,kuid see on hoopis teistsugune,mis minul.

http://www.mopshop.de/shop/product_info ... 15d7faf2f3
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 141 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

veits ot:
Niipalju kui mina tean, on Ramo nn. perefirma ja nad mõlemad (ülo ja ta naine) elavad üldsegi võrus :D Mul ka sõidaks katus kui ma peaks oma naisega koos töötama ja iga nädal mitu korda veel võru vahet sõitma.

aga mis puutub varuosadesse, siis natuke aeglane see värk seal on jah, aga ju see oleneb ka nendest sidemetest, mis neil tehaseladudega on.

näiteks ekstreemmotos mul võttis ktm originaalvaruosa kättesaamine peale TELLIMIST poolteist päeva.

Teema algataja
Joonsuu

See ei tähenda seda,et too peaks klientidesse ebaviisakalt suhtuma :evil:
Kasutaja avatar

non-smoking

Lugemata postitus Postitas non-smoking »

hehe.. kuidas suhtute sellesse, kui pannakse rollerile peale karburaatorit 3 nädalat ja küsitakse 1600kr selle eest tasu! Need vennad on ikka eri hullud just Ülo ja see kassas olev naine! pikkade juustega remondimees on ainuke normaalne :P

Teema algataja
Joonsuu

Ma tean ainult lühikeste juustega noort kutti ja seda Kiilakat(Ülo??).Ega see noor blond tema naine pole :O :D?

oltc1100

See Ülo on normaalne mees, ta on seal ramos boss. Ta on sitaks normaalne aga võrus see vanamutt ajab sita keema ja see blondiin ka. :evil:

Teema algataja
Joonsuu

Ülo on kiilakas ja prillidega?No pohh see.

Oskab keegi teist öelda,kust ma neid vända hammakaid saaks Suzuki Sepiale!? :cry:

oltc1100

see on jah ülo

Teema algataja
Joonsuu

Siis on ta igavene pa*apea ja ülbik.Klient oleks nagu koer kellega ta saab haukuda. :evil:

oltc1100

mina sain küll temaga võru ramos kenasti läbi. ma ostsin honda diole sealt kolvi ja siis ta sebis veel silindri puurimise ka.

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Juu ta oli siis vihane - teisied olid teda juba n'rvi ajanud ja siis tuli mingi rolleripoiss, kes ise ka ei tea mis masin tal t'pselt on ja nii edasi.
Kasutaja avatar

non-smoking

Lugemata postitus Postitas non-smoking »

aa.. nüüd tule veel üks lugu ramo-ga seoses meelde:P (neid on palju)
Nii läksime rolleritega plazasse kinno ja avastasin, et kuskilt õli tilgub mootri õhkjahutuse plastide tagant! käisin siis kinos ära ja läksime rollerite juurde ja vaatasin, et pärsi suur õli laik on maas!
Olin kesklinnas ja käepäraste vahenditega sinna ligi ei pääsenud ning otsustasin Ramosse pöörduda! Kontrollisin kas õli veel paagis on ja venitasin Ramosse ära!
Nii võtsid masina vastu ja ütlesid, et võid esmasp. järgi tulla kuna oli reedene päev.
Nii esmasp. läksin masinale järgi ja kõik tundus OK (viga oli siis selles, et õli voolik oli mootori poolsest osast rabenenud ja sealt vahelt tuli õli läbi!
Arvet ei mäletagi aga ju oli siis töö eest ka vastav hind.
sõidan siis kodu poole sinna on 25km, kui olin kodust 5km kaugusel suri mootor välja, proovisin starterist käivitada ja ei midagi, siis vaatasin kohe rolleri alla ja nägin, et õli tilgub ja ma läksin päris tigetaks! helistasin Ramosse ja nad saatsid mulle poole tunniga bussi järgi, mis viis mu rolleri tagasi parandusse ja siis selgus üks huvitav asi: Nad lõikasid mu vana õlipaagi vooliku rabenenud osa maha ning ühendasid taas, ilmselgelt jäi see lühikeseks. (rolleri mootori osa ja raami liigendi liikumisel tõmbas see selle vooliku taas lahti ja mootor jooksis kokku.
Nii siis nad ütlesid, et silinder jäi terveks, vaid ainult kolb sai kahjutada!
vahetasid mull siis kolbi ära ja tegid hoolduse ning küsisid selle eest 700kr.
Hmm.. kui olin läbinud rolleriga veel u. 700km siis tekkisid probleemid, et roller kuumenes üle, sai siis kolb ja silinder oma silmaga üle vaadatud ja see oli sama sugune kui see vanagi mis kinni kiilus ning silindril oli tunda sees haakumise sooni!
No mul on kokkuvõtes sipa kehv mulje neist jäänud :P
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Selle murejutu oleksid ju võinud ka sinna kribada:
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... light=ramo
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”