Roller kuumeneb nagu üle
Moderaator: Moded
Roller kuumeneb nagu üle
Selline problee siis , kui sõidan mingi 4h enam vähem jutti siis roller jääb litsalt seisma , ei saa gaasi kh anda enam. Jalast ei lähe käima ja el.hakkab venitama.Ootad mingi 15min. siis saad sõita jälle mingi 10km. siis jääb jlle seisma. Variaator on suht tuline aga sõpradele läheb kh variaator tuliseks. Milles võib viga olla???
Tegemist mingi hiinakaga , pole marki sellel mingi baotion,lifani,freedo ja uue qinqi segu.
Läbisõit yle 2000km nata!!!
PS! Jätad 1h tunniks seisma siis saad jlle edasi sõita mingi 4h ja siis jälle see jama!
Palun aidake , milles viga on???
Tegemist mingi hiinakaga , pole marki sellel mingi baotion,lifani,freedo ja uue qinqi segu.
PS! Jätad 1h tunniks seisma siis saad jlle edasi sõita mingi 4h ja siis jälle see jama!

Re: Roller kuumeneb nagu üle
kui sa sõidad rolleriga 4h järjest,siis ma olen enam kui kindel,et su õhkjahutusega roller ei talu praegu seda Eesti kuumust ja tahab niiöelda"puhata".brooker kirjutas:Selline problee siis , kui sõidan mingi 4h enam vähem jutti siis roller jääb litsalt seisma , ei saa gaasi kh anda enam. Jalast ei lähe käima ja el.hakkab venitama.Ootad mingi 15min. siis saad sõita jälle mingi 10km. siis jääb jlle seisma. Variaator on suht tuline aga sõpradele läheb kh variaator tuliseks. Milles võib viga olla???
mina ei sõida kunagi enda rolleriga üle tunni aja järjest(sedagi juhtub harva)
30cccmine Yamaha Aerox
-
Mul sama asja juhtund, aga ilmad olid kuumad ka:P
Ehk siis viimane nädal seda juhtund 2x.
Mõlemal juhul oli 2 inimest peal ka...quingi 05 muidu rolleriks
Läbisõit 1400km, hooldust pole saanud(järjekorrad ebanormaalsed)
Ei taha hooldusesse anda rollerit 2 nädalaks ära, kui vaja sellega tööl käia.
Muidu muresid pole.
Piirajaid tahaks ka maha saada aga siiani pole quingi puhul miskit asjalikku leidnud kuda seda teha.
55km/h põristamine pole probleemiks...aga nagu ise ei taha jalgu jääda autodele...seega oleks rahul kui 60-65km/h võtax väljagi...et oleks endal inimlikum tunne peal:)
Ehk siis viimane nädal seda juhtund 2x.
Mõlemal juhul oli 2 inimest peal ka...quingi 05 muidu rolleriks
Läbisõit 1400km, hooldust pole saanud(järjekorrad ebanormaalsed)
Ei taha hooldusesse anda rollerit 2 nädalaks ära, kui vaja sellega tööl käia.
Muidu muresid pole.
Piirajaid tahaks ka maha saada aga siiani pole quingi puhul miskit asjalikku leidnud kuda seda teha.
55km/h põristamine pole probleemiks...aga nagu ise ei taha jalgu jääda autodele...seega oleks rahul kui 60-65km/h võtax väljagi...et oleks endal inimlikum tunne peal:)
Kui on metallist ja puudub soojaisolatsiooni seib läheb karpa nii kuumaks, et bents läheb keema (karpas) ja keeb tühjaks. Enne käima ei saa kui karpa on vähe jahutnud (jahutada võib ka veega). Tegelikult peaks olema see jubin kummist. Kui karpa ei kuumene on viga mujal.
Aga kui karpa ülesleidmisega hakkama ei saa, kas siis on mõtet mul edasi seletada......
Aga kui karpa ülesleidmisega hakkama ei saa, kas siis on mõtet mul edasi seletada......
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.