Fazer 600 jukerdab

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Kasutaja avatar

Teema algataja
zombie
Tsikkel: FZ6-S

Fazer 600 jukerdab

Lugemata postitus Postitas zombie »

Kirvega kure püüdmine, aga ikkagi... Nimelt Yamaha Fazer 600 2004a. ratas peale paarikümneminutilist sõitu, kui sidur sõidu ajal alla vajutada, kukuvad pöörded u. 800 peale ja siis sureb mootor välja. Sidurit lahti lastes veab ennast uuesti käima. Sõidu ajal mingit anomaaliat ei tähenda. Uuesti sidurit lahutadades sama jama. Aitab ainult süüde sisse - süüde välja ja mootor töötab jälle. Tühikäigul olles väljasuremist esile ei saa kutsuda. Self-diagnosis mingit veateadet ei anna. Kas kahtlustada süütepoole või sissepritset vms?

Kogemusi, ideesid?

vashooder

Lugemata postitus Postitas vashooder »

ooot
kui sa käivitad starterist oma tsiklit kas sa samal ajal gaasi ka annad w?
aga kas kohapeal käib masin ilusti ilma gaasi peal hoidmata :?:

RauX

Lugemata postitus Postitas RauX »

vashooder kirjutas:
ooot
kui sa käivitad starterist oma tsiklit kas sa samal ajal gaasi ka annad w?
aga kas kohapeal käib masin ilusti ilma gaasi peal hoidmata :?:
mina ei saa aru esimese kysimuse põhimõttest-seda ei ole küsitud (võib-olla omal vaja teada)
ja teisele küsimusele on vastus ju 1. postis kirjutatud
zombie kirjutas:
...Tühikäigul olles väljasuremist esile ei saa kutsuda...
Aga kui sa sidurit vajutad ja pöörded kukuvad,kas vähese gaasi andmine ei hoia masinat töös?

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Kui inglise keelest aru saad, siis soovitan vaadata: http://www.foc-u.co.uk See on Briti Fazeri omanike leht, kust mina olen väga paljudele küsimustele vastused leidnud.

Fazer
Kasutaja avatar

retro
Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 30 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas retro »

siin soiutakse TPS probleemidest.
Kasutaja avatar

madka
Tsikkel: kx250f

Lugemata postitus Postitas madka »

Ilmselt sul TPS (throttle position sensor) jebib. Tüüpiline 600se häda tundub olema. Minu fazeril olid täpselt samad sümptomid. Sai asja mainitud yamaha keskuse tüüpidele kui oli korralise hoolduse aeg ja tundub, et nad vahetasid selle jubina ära garantii korras, sest mingi ca aasta on möödas ja siiani pole häda tagasi tulnud. Nii et suhtle yamu keskusega.
Mingit lisa infi saab näiteks siit:
http://www.sportbikes.net/forums/showth ... 320&page=3
Kasutaja avatar

Teema algataja
zombie
Tsikkel: FZ6-S

Lugemata postitus Postitas zombie »

Vaatasin linke, tundub tõesti, et sama jama neil. Käisin ka paar nädalat tagasi Yamu keskuse töökojas ja seal ei jäänud üldse mulle muljet, et nad sellise probleemiga oleks varem kokku puutunud. Soovitati mul rõõmsalt KÕIK elektriühendused lahti võtta ja puhastada. No nii osavkäpp ka ma pole. Ratas veel garantiiline, nii et jõudu tööle Yamaha - ma tulen uuesti teie juurde.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”