Ei liigu..
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Ei liigu..
Panin oma cpi-le tecnigas nex-r sumbuti [Motobot: õige on "summuti"], sellega kaasas olevad rullid, kollase survevedru ja valged sidurivedrud(hetkel paremaid ei olnud panna) ja see pill lihtsalt ei liigu.. kiirendus on 0 ligidane ja kiirus on kuskil 50 kanti...
Düüsi pole veel peale pannud, aga selles ei saa asi nii suur olla..
??
??
-
Teema algataja
Re: Ei liigu..
next-r on piiraja kui vaatad leegi torust sisse siis näed et toru läheb kirsamaks sinna paned kruvika taha ja kangutad välja siis peaks liikumasnap567 kirjutas:Panin oma cpi-le tecnigas nex-r sumbuti [Motobot: õige on "summuti"], sellega kaasas olevad rullid, kollase survevedru ja valged sidurivedrud(hetkel paremaid ei olnud panna) ja see pill lihtsalt ei liigu.. kiirendus on 0 ligidane ja kiirus on kuskil 50 kanti...
??
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
http://www.zone.ee/nivoo/interesting.JPG
see pruun kitsendus ongi piiraja? see igastahes loksub sest see on sellest punktkeevitusest lahti tulnud!
see pruun kitsendus ongi piiraja? see igastahes loksub sest see on sellest punktkeevitusest lahti tulnud!
Sa mõtled cpi spido hjärgi 80?.snap567 kirjutas:toimib:D![]()
![]()
![]()
80+ lääb sisse ja kiirendus on MEGA hea:D
siis võid umbes 65km/h mõtelda.
Sõbral on cpi stock, korra paranduses käind, kiirenuds on keskmine, hääl nõme, ning kiirus 120++km/h.-- spido-- järgi. Spido kisub teisele ringile, nagu minu diol. Tegelikult läheb auto spido järgi kuskil 70km/h.
-
Kõik oleneb väljalaske aastast viimased Hussarid mis Eestisse toodi läksid automaailma tuuningkitiga (piirjad maha ja veel nipet näpet) 80km/h tegelik kiirus on täpselt 62 km/h. Nii vanemad masinad kui 2005 näitasid täpsemalt! Olen sõitnud veel massu vana cityga eelmisel sügisel spido jookisis mph-ni ja tema sõitis minu hussariga minust mööda (minu masina spido näitas 75 km/h raske juhus jah)
spido järgi 120km/h on u. 80km/h gps-i(peaks olema)
spido järgi 120km/h on u. 80km/h gps-i(peaks olema)
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.