anduritega foorid ????

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

anduritega foorid ????

Lugemata postitus Postitas 417 »

Kui Rakveres Neste poolt kesklinna poole tulla on säästuka juurest vasakule pöörates säärane anomaalia. > Tulen autoga seisan sutsa siis mingi hetk lubav foor ja tuld.
Teen siis tsikliga sama üritust . kolm või neli tsüklit läks mööda aga mulle ei midagi - mõtlesin et foor tuksis reastusin ümber ja põrutasin hoopis otsa.
Olin tolle jama juba ära unustanud kui eelmine neljap sama foori alla sattusin- ja sama nus......-. ootasin üks viis mintsa ja siis põikasin teise ritta ja sõitsin hoopis otsa.

kas tõesti on miskid andurid ja rikutakse mootoratturite põhiseaduslikku õigust vasakpööret sooritada ??????????????????????????????????
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Olen sama asja tsikliga seal istudes tähele pannud.
Kasutaja avatar

Teema algataja
417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Raigo kirjutas:
Olen sama asja tsikliga seal istudes tähele pannud.
uhh - ma juba mõtlesin et ma kujutan endale ette ja hakkan vaikselt lolliks minema

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Õnneks ma seda foori enam ei kasuta,vaid kasutan manöövriks saastaka parklat.
Kasutaja avatar

Teema algataja
417

Raigo kirjutas:
Õnneks ma seda foori enam ei kasuta,vaid kasutan manöövriks saastaka parklat.
sama siin, aga kui järgm näd linnavalitsusse lähen siis muuseas küsin et milles värk on. Kas jalgratturid ja mootoratturid ei saagi sii keerata vä ???
Kasutaja avatar

Space
Tsikkel: GSR600
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Space »

Täna oli sama case Peterburi maanteel Bikeworldi keerates. Alles siis, kui üks auto minu taha ootama jäi, suvatses foor vasakpööret lubada :D
Rohkem ilusaid ilmasid!

marguspp

Lugemata postitus Postitas marguspp »

tegemist on induktiivsilmustega asfaldi all, mis reageerivad suurele kogusele metallile. tsiklil seda metalli paraku nii palju ei ole, mistõttu foorid ei reageeri ka.

samas seda oleks päris huvitav kuulda, et mida linnavalitsus selle peale ütleb. sest tõepoolest pole siis võimalik sinna suunda keerata kuigi märkide järgi peaks olema.
Kasutaja avatar

Teema algataja
417

marguspp kirjutas:
tegemist on induktiivsilmustega asfaldi all, mis reageerivad suurele kogusele metallile. tsiklil seda metalli paraku nii palju ei ole, mistõttu foorid ei reageeri ka.

samas seda oleks päris huvitav kuulda, et mida linnavalitsus selle peale ütleb. sest tõepoolest pole siis võimalik sinna suunda keerata kuigi märkide järgi peaks olema.
arvan et linnavalitsusest üeldakse miulle et et ühe teise asutuse rida.

sama värk mis märkidega " eramaa" põhimõtteliselt on omavoliliselt paigaldatud liiklusmärgid juriidilist jõudu mitteomavad ja sedusega karistatavad nagu ka kooskõlastamata teetõkkesd korteriühistute juures , sama organisatsioon kes kirjutab lubasid välja märkide paigaldamiseks ja vastustab et nad oleks seadusega kooskõlas reguleerib ka neid anduritrega ristmikke

muide ku tahate mõneda liikluspatrulli üle sõita( kes teile meelega on keeranud mustikasse ) siis paigaldage omavoliliselt sissesõidukeeld ja andke vihje et seda eiratakse. 100% patruyll ei kontrolli kas se märk üldse tohib seal olla , vaid hakkab traffima.
siis vaja paar pilti teha nende tegevusest(setusest) kui asi suure kella külge panna siis saate .....................................................................
Kasutaja avatar

Dillinger

Lugemata postitus Postitas Dillinger »

pange rohkem tina rattale peale. Ja tehke sangpommist jo-jo, mida saab foori all libistada induktiivvõrkudele ligemale ja kaugemale.
Või külgkorv...

Nojah, igav on
Aeglane. Aga 102 kw rulli all ootamas.
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Space kirjutas:
Täna oli sama case Peterburi maanteel Bikeworldi keerates. Alles siis, kui üks auto minu taha ootama jäi, suvatses foor vasakpööret lubada :D
No see ju üks legendaarsemaid ja varsti peaks küll kõigil teada olema, et seal tsikliga üksi kükitades rohelist pole mõtet oodata..
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

V-MAX

Tamps

Lugemata postitus Postitas Tamps »

Andurite paigaldusjaljed asfaldis on vahemalt USAs paris hasti tuvastatavad. Trikk on lihtsalt anduri tarbeks freesitud ringi KESKELT labisoitmises. Muidu jaadki ootama.
Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

Suhtlesin anduritega fooride teemal Vello Lõugasega Tallinna linnavalitsusest. Ma kurtsin, et äsjavalminud Juhkentali-Odra ristmiku sensoritega foorid ei reageeri tsikli peale. Lõugas vastas, et selliseid muresid saab vast reguleerimise teel lahendada küll, samas olin ma tema sõnul esimene tsiklist, kes sellist muret kellelegi linnavalitsuse ametimeestest kurtma on läinud.

Ehk siis: kui teate mingit sensoriga foori, mis ei tööta tsikli all, siis andke sellest ka vastavatele ametimeestele teada, et nad varem või hiljem saaksid midagi ette võtta. Omaette foorumis sõimamine foori ei paranda, nii et kel vähegi probleeme, andke sellest teada oma linnavalitsuse liikluskorralduse eest vastutajale.

Et teatamisele ka mingi vastus või tegevus järgneks, soovitan seda teha teabenõude formaadi kaudu, mis kodulehtedel kindlasti üleval on. Korrektselt vormistatud teabenõuetele reageerimist nõuab seadus, nii et sellest oleks mingitki abi.

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

sang kirjutas:
Suhtlesin anduritega fooride teemal Vello Lõugasega Tallinna linnavalitsusest. Ma kurtsin, et äsjavalminud Juhkentali-Odra ristmiku sensoritega foorid ei reageeri tsikli peale. Lõugas vastas, et selliseid muresid saab vast reguleerimise teel lahendada küll, samas olin ma tema sõnul esimene tsiklist, kes sellist muret kellelegi linnavalitsuse ametimeestest kurtma on läinud.

Ehk siis: kui teate mingit sensoriga foori, mis ei tööta tsikli all, siis andke sellest ka vastavatele ametimeestele teada, et nad varem või hiljem saaksid midagi ette võtta. Omaette foorumis sõimamine foori ei paranda, nii et kel vähegi probleeme, andke sellest teada oma linnavalitsuse liikluskorralduse eest vastutajale.

Et teatamisele ka mingi vastus või tegevus järgneks, soovitan seda teha teabenõude formaadi kaudu, mis kodulehtedel kindlasti üleval on. Korrektselt vormistatud teabenõuetele reageerimist nõuab seadus, nii et sellest oleks mingitki abi.
Äkki sul on selle venna mailiaadress, kuhu siis mehed oma kaebusi saaks saata, vaevalt keegi viitsib kohale ronida sinna.........
Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Kasutaja avatar

piiks
Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
Tänanud: 127 korda
Tänatud: 50 korda

Lugemata postitus Postitas piiks »

sang kirjutas:

loll jutt, sel teemal keegi siit suhtles onudega eelmine aasta vist. siis jahuti ka reguleerimisest ja lõpuks asi vaibus ära. Otsige see vana teema üles.

ma tean kus on sellised foorid minu teel ja keeran sealt üksi seistes tuima näoga punase tulega. Kui keegi tüli norima hakkab, eks siis peab asja kohtus lahendama.
Viimati muutis piiks, 13 Juul 2006, 16:34, muudetud 1 kord kokku.
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Kasutaja avatar

sang

Kasutaja avatar

piiks

sang kirjutas:
Noh selle kohta oskab mumm vast rääkida. ta suhtles songissepaga ja kui juba mitmendale kirjale vastust ei tulnud, pani cc linnapeale. siis songisepp helistas tagasi ja sõimas mummu natuke.
Kasutaja avatar

sang

loll jutt, sel teemal keegi siit suhtles onudega eelmine aasta vist.
Et parem on siis niisama foorumis songiseppasid edasi sõimata ja punasega ristmikke ületada? Anna andeks, et proovisin midagi paremaks muuta. Ma enam ei tee. Vist.
Kasutaja avatar

piiks

ei ole parem. lihtsalt käidud rada ja ei vii kuhugi. Selleks, et midai muuta, peaks ma ei tea mida tegema. lihtsalt probleem on tõstatatud, sellega on tegeletud, muutunud pole sittagi. pigem on mõned foorid juurde tekkinud. toompeale piketeerima ka ju ei lähe.
Kasutaja avatar

Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

toompeale piketeerima ka ju ei lähe.
Miks mitte? :) Läheme kohale, põletame kumme, sõidame taga- ja esirattal jne... :)
Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

esiteks ma parandan piiksu, mitte linnapeale, vaid abilinnapeale läks cc :P ja kui siis songissepalt tuli ilgelt solvav kõne mulle, siis oli seal põhiteemaks et kas mul on raske helistada või korrus kõrgmale minna eirates minu sõnu, et sorri, aga fuunile ta ei vasta lihtsalt. ja meilile ka mitte. kui, siis alles kui läbi abilinnapea asi käib. aga sisulist vastust ei tulnud ka siis.

teiseks, seda fooride teemat on lausa kaks aastat jamatud pluss siis tänane suvi. eelmisel korrad olen ise olnud osaline, uurija, mari öögi tegi mingi järelepäringu neile minu teada (kui ajakirjanik) - tulemus on puhas null :twisted: ja muide, praegu ei ole mõtet küll midagi turkida, sest kuni juuli lõpuni on kollektiivpuhkus.

kolmandaks, on isegi olnud ajakirjanduses (jälle mari öö artiklis?) linna seisukoht (või oli ka politsei oma?) et jah, ei reageeri foorid tsiklitele, et kui ohtu pole, siis minge niisama. sellega on siis linna seisukoht nagu öeldud...

mumm@puhkab ka koos songisepa ja muude tegelastega :p
väike kuri mootorrattur
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Osalt võib linnaviletsusest ka arau saada, sest tuvastamissüsteemi "tuunimine" ei ole eriti lihtne. Teemaga tegelejad, äkki siiski on? Millegipärast pakutakse ka mujal maailmas mootorratta alla paigutatavaid magnateid, mis väidetavalt aitavad ratta tuvastamisele kaasa. Nii et me ei ole oma probleemidega üksi ...
Pakuks siis alternatiivi - paigaldagu sellistele fooridele lisatahvel - mootorrattad võivad sooritada pööret ka keelava tule ajal. Hõreda liikluse korral oleks sellestki abi ...

terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 118 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

kris. kirjutas:
Pakuks siis alternatiivi - paigaldagu sellistele fooridele lisatahvel - mootorrattad võivad sooritada pööret ka keelava tule ajal.
Vot seda imet tahaks küll oma silmaga näha, et sellised märgit kuskile üles pandaks :twisted:

Mõnedele autojuhtidele ei mahu seegi hinge, kui foori all tsikkel esimeseks sõidab. Aga kui siis veel tsiklil punase alt läbi ka veel lubatakse sõita, siis on päris maailma lõpp käes juba :wack:
Joel
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

No see ongi rohkem selline meie_olime_konstruktiivsed_ja_pakkusime lahedusi_nüüd_on_teie_kord idee :twisted: .

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”