yamaha xt 125 tuning
Moderaator: Moded
yamaha xt 125 tuning
tere siis selline asi et voiksite mingid soovitused ja poodide lehekilgede kataloogid visata kus on midagi tuunimiseks myya yamaha xt125 supermotole... kuna midagi pole veel tehtud siis tahaks h2dasti teada millest alustad rahakott lubab k6ikke aga tahaks huvip2rast teada kas sellisele masinale on myya ka sport v2ljalaske klappi mis muudab 125 ese 21 kw iseks.
t2nud avengeri poolt...
t2nud avengeri poolt...

derbi senda drd limited
BEST
www.rate.ee/users/rosin12
kymco punane
/cpi hussar/rieju smx 125 sm/isa vw touareg 3.6/suzuki lt-r 450/ayr ktm-quad. 525-540./ can-am renegade 800 efi
BEST
kymco punane

-
- Kontakt:
Avenger ütles et ta tahab mõndasi katalooge ja tal rahakott lubab kõike ning ma ei usu et ta hakkab silindirit puurima
, kuna tal ei ole mingi zid vaid korralik masin! 

Yamaha Bw's 50 1996a. -> Yamaha Aerox R 50 2003a. -> Yamaha Aerox 70 2001a. -> Yamaha Aerox 70 Race Replica 2006a. -> Gilera Runner 70 DD 2004a. <-
Arvad et mina zidiga enam s6idan?
Vot ei s6ida,kuid mis sellel ziidil viga on,akki teed poiss omale mingid asjad selgeks.
issi ostis yamaha dt ja arvad et nyyd oled jube tegija vana,mootorist jagad niipalju et kust august 6li sisse ja valja lasta
Sellise hooplemisega sa zeff kaugele ei j6ua
ja kui su supilontrusega kunagu kohtuma peaks v6id omale arsti juurde aja kirja panna!!!
Vot ei s6ida,kuid mis sellel ziidil viga on,akki teed poiss omale mingid asjad selgeks.
issi ostis yamaha dt ja arvad et nyyd oled jube tegija vana,mootorist jagad niipalju et kust august 6li sisse ja valja lasta
ja kui su supilontrusega kunagu kohtuma peaks v6id omale arsti juurde aja kirja panna!!!
aga et kellegil ei ole mingeid andmeid 125 cc iste tuunimise kohta mingeid lehekulgi?
p2hikusimus oleks muidugi palju sellele masinale sport v2ljhalaske klapp maksab?
aga jh 2rge pls eriti teemast kõrvale kaldude igasugune informatsioon on oodatud
t2nud biker.ee
p2hikusimus oleks muidugi palju sellele masinale sport v2ljhalaske klapp maksab?

aga jh 2rge pls eriti teemast kõrvale kaldude igasugune informatsioon on oodatud
t2nud biker.ee
derbi senda drd limited
BEST
kymco punane
/cpi hussar/rieju smx 125 sm/isa vw touareg 3.6/suzuki lt-r 450/ayr ktm-quad. 525-540./ can-am renegade 800 efi
BEST
kymco punane

Arvad et mina zidiga enam s6idan?
mida v...u issi ostis jh aga v2hemalt mina jagan niipalju et sellele ei kallagi kuskile õli sisse nagu sina arvad kuna sellel aintult karter mitte õlipaak... mootoreid uurinud kill tean asju aga tahaks teada kust mida tellida.
mida v...u issi ostis jh aga v2hemalt mina jagan niipalju et sellele ei kallagi kuskile õli sisse nagu sina arvad kuna sellel aintult karter mitte õlipaak... mootoreid uurinud kill tean asju aga tahaks teada kust mida tellida.

derbi senda drd limited
BEST
kymco punane
BEST
kymco punane

-
kle miuarus mulle tundub
et sa OMP OLED MINGI ENDAARUST LAHE 13 AASTANE PUBEKAS KES MÕTLEB ET ON LAHE TEISI INIMESI NOOMIDA MINE ISTU OMA TABURETI PEALE JA OLE VAIT ÕIGEKIRJA KOHAPEALT OSKAB MU 6 AASTANE VEND KA PAREMINI KIRJUTADA OLEN VAHETANUD ENDA ROLLERIL SILKU SUMPA KARPAT EHITANUD SILINDRIT PUURINUD LIHVINUD JA TEAN PALJUSI ASJU NIIET PANE OMA PAUK KINNI JA OLE VAIT.
KU9I SUL MIDAGI ASJALIKKU POLE ÖELDA SIIS ARA POSTITA .
sain jh uue masina ja siis kadestad et noomid v?
isal on rulli siis ostab sul pole siis vingud? nag mida v..u????
oi keegi ostis gsx r i mai itle ju et haha oled s**t vend õpi enne mootorit tundma kui sõidad? IMELIK VEND OLED SINUSUGUSTELE TLEKS BANN PANNA.
las need kirjutavad kellel on midagi teema kohta öelda.
ait2h.biker.ee
et sa OMP OLED MINGI ENDAARUST LAHE 13 AASTANE PUBEKAS KES MÕTLEB ET ON LAHE TEISI INIMESI NOOMIDA MINE ISTU OMA TABURETI PEALE JA OLE VAIT ÕIGEKIRJA KOHAPEALT OSKAB MU 6 AASTANE VEND KA PAREMINI KIRJUTADA OLEN VAHETANUD ENDA ROLLERIL SILKU SUMPA KARPAT EHITANUD SILINDRIT PUURINUD LIHVINUD JA TEAN PALJUSI ASJU NIIET PANE OMA PAUK KINNI JA OLE VAIT.

sain jh uue masina ja siis kadestad et noomid v?

oi keegi ostis gsx r i mai itle ju et haha oled s**t vend õpi enne mootorit tundma kui sõidad? IMELIK VEND OLED SINUSUGUSTELE TLEKS BANN PANNA.
las need kirjutavad kellel on midagi teema kohta öelda.
ait2h.biker.ee
derbi senda drd limited
BEST
kymco punane
BEST
kymco punane

Ronk sa said valesti aru. See tsikkel pole minu oma vaid kasutaja"Oliver"-i oma. Niipalju ta mulle rääkis et kui sportväljalase panna ehk siis "täispauk" alustades väljaslaske torustikest, lõpetades düüsidega. See asi pole nüüd 100% kindel, kuna sellest räägiti välismaistes foorumites nagu Oliver mulle rääkis.Ronk kirjutas:Kuid eks tänapäeval ole kõik teistmoodi. Kasutaja "Siller" rääkis, et tal Varadero ka miskine 22 kw.
Parimat,
Siller
Kõik ei ole mutrivõti käes sündinud nagu sina.omp kirjutas:appi vahetasid karburaatorit we
t6sine t66 ju
kle sa mine tee enne yks korralik projekt valmis siis tule siin raakima
puurinud silindrit???
ise puurisid trelliga we
irw
sumpa vahetasid ara
jamh 3 polti
Kas selleks et siit foorumist abi paluda peab siis olema mingi kuradi mehaanik, või mis professionaalset taset sa siin taga ajad?
Ma kirjutasin et puuri silinder suuremaks aga siis keegi hakkas siin kobisema,et tal ei ole MINGI ZIID vaid korralik masin
krt vot selline jutt ajab tigedaks kyll
logish et on myygil sellisele rattale erinevad tuuning komplektid
ja yltsegi ise nagu v6ik telefoni katte v6tta ja yamu keskusese helistada ja jargi uurida mitte hakata foorumis uurima
teema on ka vales kohas vist natuke
TAIESTI AJUVABAD ON SIIS KOOS
OKOK M6NI ENAMVAHEM TYYP ON KA
ja yltsegi ise nagu v6ik telefoni katte v6tta ja yamu keskusese helistada ja jargi uurida mitte hakata foorumis uurima
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
nii, kui veel üks kirjavahemärkideta postitus tuleb, saad foorumit ainult lugeda.omp kirjutas:Ma kirjutasin et puuri silinder suuremaks aga siis keegi hakkas siin kobisema,et tal ei ole MINGI ZIID vaid korralik masin
Minu arvates on see tüüp nüüd küll nii väga solvunud, et paha hakkab. Ärge solvake endast väiksemaidomp kirjutas:Vat kui tore.

Viimati muutis C4, 11 Juul 2006, 18:47, muudetud 1 kord kokku.
Have a nice day !
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.