Kasutajanimede sünnilood
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Kasutajanimede sünnilood
Biker.ee on saanud juba üle 1000 kasutaja ja kindlasti on paljudel kasutajanimi, millel on oma sünnilugu, taust või tagamõte. Väikese tutvumismängu mõttes võiks ju siia kirja panna, kust just sinu kasutajanimi tuleb. Minu oma on ülikooli ajal isalt kingituseks saadud esimese auto (VAZ 21051) registreerimisnumber. Sõna MAD üle olin salamisi eriti uhke, täitsa rebel värk, eks ole:) Auto koos numbriga on praeguseks juba ammu maha müüdud, aga nimi elab edasi.
-
-
- Tsikkel: Honda SLR650 / Honda XL1000
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Nii.., minu esimene kommentaar siin kui registreerunud kasutaja, kunagi sai ka külalisena mõned korrad sõna võetud. Igapäevane lugeja olen siin aga eelmisest suvest.
Postikoerast: Tallinna Postimaja läheduses märkasime eelmisel talvel üht vana ja halli habemega keskmise suurusega koera, oli selline üksik ja õnnetu, sõi kellegi antud hamburgerit. Kaelarihm oli kaelas. Hiljem olen teda mõned korrad veel sealkandis näinud. On selline kurb tegelane...
Postikoerast: Tallinna Postimaja läheduses märkasime eelmisel talvel üht vana ja halli habemega keskmise suurusega koera, oli selline üksik ja õnnetu, sõi kellegi antud hamburgerit. Kaelarihm oli kaelas. Hiljem olen teda mõned korrad veel sealkandis näinud. On selline kurb tegelane...
Minul oli vaja kuskil teises foorumist mingit infi saada. Foorum oli selline, kus regamata postitada ei saanud. Regamisel mõtlesin, et esimene asi, mis meelde tuleb, sellest teen nime. No ja esimene asi mis meelde tuli, oli kuuriseinal rippuv spinning ( no kus kurat mina tean, miks just see meelde tuli). Nii et siis nimi on lambist ja ei oma mitte mingisugustki tagamõtet 
EDIT-> siia sattusin selle nimega lapsele ratast otsides, ei vaevunud uut nime mõtlema, sest arvasin et küsin infi ära ja kogu lugu. Läks nagu läks, nüüd olengi kalapüügivahendina tuntud
Aga nimi ei riku meest.
IRL, kui peaks juhtuma, siis öelge mulle hoopis Mark.

EDIT-> siia sattusin selle nimega lapsele ratast otsides, ei vaevunud uut nime mõtlema, sest arvasin et küsin infi ära ja kogu lugu. Läks nagu läks, nüüd olengi kalapüügivahendina tuntud

IRL, kui peaks juhtuma, siis öelge mulle hoopis Mark.

Viimati muutis spinna, 19 Mai 2004, 10:28, muudetud 1 kord kokku.
Suzuki GSX 750 Inazuma
mul olid kasutusel hoopis teised nick-neimid, kui järsku tuli piiksult mulle nimi mumm. ja nüüd on neid "mummitajaid" juba 3 tükki kodus (eriti lahe, kui nad seda veel kõik koos üürgavad
). ja nii see on külge jäänud, ja isegi tugevamini kui eelmised pikaajalised hüüukad.
mumm

väike kuri mootorrattur
-
Teema algataja
Oli mul auto nimega Morris Marina ja oli vaja nime Auto-Moto foorumisse ... siis saigi valitud selle järgi.
Mõnedes kohtades kus juba üks morris ees on kasutan nime morris517, mis on tuletatud auto numbrist
Mõnedes kohtades kus juba üks morris ees on kasutan nime morris517, mis on tuletatud auto numbrist
Lenksuga kartauto
Nutcase .. Cracked Craniums MC
Nutcase .. Cracked Craniums MC
-
Teema algataja
kuger
Kuna kasutusel olen kusagil märganud kombinatsiooni ALV (lahtiseletatult: Absoluutse Lolluse Valem) siis ei saanud ju seda suurepärast varianti kasutada, kuigi olen poolel teel selle valemi avastamisele...
Kuger on hellitavalt lühend perekonnanimest Kugerliivastepihiir - Kugerliivastepihiir Viktor (oli alguses mul kasutusel Biker.ee-s, aga Soome motomessi ajal juhtis keegi kena preili mu tähelepanu asjaolule, et sisselogimisel pean ma asjatult energiat raiskama...). Palusin siis Motopaksul veidi kohendada. Nüüd siis kuger. Miks just kuger(liivastepihiir) ja ei midagi muud- esmalt meeltesegaduses tehtud otsus ja teisalt- see on täiesti kasutu ja mõttetu loom, nagu ka nime kasutaja
Kuger on hellitavalt lühend perekonnanimest Kugerliivastepihiir - Kugerliivastepihiir Viktor (oli alguses mul kasutusel Biker.ee-s, aga Soome motomessi ajal juhtis keegi kena preili mu tähelepanu asjaolule, et sisselogimisel pean ma asjatult energiat raiskama...). Palusin siis Motopaksul veidi kohendada. Nüüd siis kuger. Miks just kuger(liivastepihiir) ja ei midagi muud- esmalt meeltesegaduses tehtud otsus ja teisalt- see on täiesti kasutu ja mõttetu loom, nagu ka nime kasutaja

need on mu ees nime esimesed 3 tähte 

Viimati muutis Alv15, 09 Sept 2004, 23:41, muudetud 1 kord kokku.
Elu algab 50ccm
http://www.pilt.ee/photo/102150/1765425/
müün rollerit: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=46871#46871

müün rollerit: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=46871#46871
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.