Küsimus kiivri kohta!!

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Kiro

Küsimus kiivri kohta!!

Lugemata postitus Postitas Kiro »

Huvitab see et kas keegi oskab arvamust avaldada Firma Bandit kiivrite kohta http://www.bandithelmets.de/xx/index.htm Lähemalt huvitab see pildil olev aga tahaks ka üldist arvamust Bandit kiivritest! :twisted:
Kasutaja avatar

wicked
Tsikkel: Bastard
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 21 korda

Lugemata postitus Postitas wicked »

mul endal on kasutuses ca. 1,5 aastat Bandit G3. see on klassikaline ja kõige vanem bandit kiiver. olen rahul. ilus. mugav. tellisin sealt samast Bandithelme GMBH-st. tumeda visiiriga kannatab isegi öösel sõita.
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Atraktiivne välimus, kindlasti isikupärane....
Ma kardan küll, et kui keegi sellise kiivriga mulle ootamatult otsa vaataks, pudiseks mul õlled näpust :o
Suzuki GSX 750 Inazuma

Teema algataja
Wuuzi

Lugemata postitus Postitas Wuuzi »

http://www.motorcycle-superstore.com/it ... division=1
http://shop.store.yahoo.com/ak-dist/agvgp1fulfac1.html

Kuidas te nendesse kiivrisse suhtute? Äkki oskab keegi midagi paremat samast hinnaklassist soovitada? Tootjafirma on küllaltki kvaliteetne nagu ma aru olen saanud. Hea oleks ka teada mis Eestis sellise hind on.
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Wuuzi kirjutas:

Kuidas te nendesse kiivrisse suhtute? Äkki oskab keegi midagi paremat samast hinnaklassist soovitada? Tootjafirma on küllaltki kvaliteetne nagu ma aru olen saanud. Hea oleks ka teada mis Eestis sellise hind on.
AGV GP1 maksab bikeworldis 1990.- minu mälu järgi. Mu seljakott sõitis sellisega eelmine aasta, on üsna ok kiiver, arvan et hind ja kvaliteet on tasakaalus. Müüsime selle ära, sest meie oma oli kirju ja ühevärviline olevat ilusam.. :roll:
Nolan peaks ka hea firma olema, aga kui sa Loodus investist kiivriga suudad välja tulla siis oled küll kõva tegija.. nad nimelt suhtuvad kiivrimüümisse ülimalt pohuistlikult, muruniidukid on vist tasuvam business.

CB500 @ ostnud 3 AGV-d.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

Teema algataja
Kiro

Lugemata postitus Postitas Kiro »

Wuuzi kirjutas:

Kui sa mõtled kiivri tellimeise peale siis USA-st sellise hinnaga sul küll neid tellida ei tasu!Sest kokkuvõttes (kogu selle jama eest: raha teele saatmine,siia transport ning tollimaks jne) sa maksad rohkem kui eestis poes selline! Kui tahad kiivrit tellida soovitan tellida saksamaalt või mõnest muust Euroopa Liidu maast kuna siis ei tule sul maksta erinevaid lisa kulusi(mis kaasnevad just näiteks USA-st tellimisel)Aga üldse kõige lihtsam on minna ise poodi ja omale meelepärane kiiver ära osta (isegi siis kui maksadki natuke rohkem selle eest) Tellimisele võib mõelda siis kui tahad kindlalt mõnd sellist kiivrit mida eestist näiteks välja ei võlu!!! 8)
Kasutaja avatar

CB500

Kiro kirjutas:
Kui sa mõtled kiivri tellimeise peale siis USA-st sellise hinnaga sul küll neid tellida ei tasu!Sest kokkuvõttes (kogu selle jama eest: raha teele saatmine,siia transport ning tollimaks jne) sa maksad rohkem kui eestis poes selline! Kui tahad kiivrit tellida soovitan tellida saksamaalt või mõnest muust Euroopa Liidu maast kuna siis ei tule sul maksta erinevaid lisa kulusi(mis kaasnevad just näiteks USA-st tellimisel)Aga üldse kõige lihtsam on minna ise poodi ja omale meelepärane kiiver ära osta (isegi siis kui maksadki natuke rohkem selle eest) Tellimisele võib mõelda siis kui tahad kindlalt mõnd sellist kiivrit mida eestist näiteks välja ei võlu!!! 8)
minuarust kiiver on ikka selline asi, mida enne ostmist peaks proovima, ise küll ei söandaks tellida. Kõige õigem oleks veel teha proovisõit oma rattaga, tuulemüha jne. võib sõltuvalt ratta aerodünaamikast erineda.
Kui tahad kiivrit mida Eestist välja ei võlu, siis ma arvan et ennem kannatab teha sõit üle lahe, kui saada pimesilmi kiiver mis võibolla üldse ei sobi.

Martään
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Martään »

CB500 kirjutas:
...Kõige õigem oleks veel teha proovisõit oma rattaga, tuulemüha jne. võib sõltuvalt ratta aerodünaamikast erineda...
Jah, sest kui kiiver ikka rattaga ei sobi siis laguneb ratas kohe laiali kui sõitma hakkad. Küünal lendab paaki, rattad joosevad alt ära, kett lendab külje pealt minema, gondlid kukuvad küljest... :P :wink:

Ise ostsin interneti kaudu ja ei kurda, kuigi oli kõige odavam sellise kiivri kohta (probiker basic). Enamustes internetipoodides on ikka mingi raha-tagasi-kui-ei-sobi poliitika ka, äärmisel juhul suuruse vahetamine kui ei sobi.
Kasutaja avatar

tfr
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tfr »

Martään kirjutas:
CB500 kirjutas:
...Kõige õigem oleks veel teha proovisõit oma rattaga, tuulemüha jne. võib sõltuvalt ratta aerodünaamikast erineda...
Jah, sest kui kiiver ikka rattaga ei sobi siis laguneb ratas kohe laiali kui sõitma hakkad. Küünal lendab paaki, rattad joosevad alt ära, kett lendab külje pealt minema, gondlid kukuvad küljest... :P :wink:
Ma võin elav näide olla sellest, miks peaks proovisõidu tegema. Poes proovimise peale istus küll ilusti pähe, aga ratta seljas puhub paagile kõige mugavamas asendis kõhuli visates õhutusavast tuul täpselt silmaauku. Suht ebamugav. :?

Senimaani ma sõitsin kusjuures sõbra käest laenatud tema üleliigse kiivriga, mis oli täpselt sama mudel, aint et suts liiga suur minu jaoks (praegune õige on 59/60, see oli 62). Sellel seda probleemi ei olnud.
TransAlp '02
Kasutaja avatar

CB500

tfr kirjutas:

Ma võin elav näide olla sellest, miks peaks proovisõidu tegema. Poes proovimise peale istus küll ilusti pähe, aga ratta seljas puhub paagile kõige mugavamas asendis kõhuli visates õhutusavast tuul täpselt silmaauku. Suht ebamugav. :?

Senimaani ma sõitsin kusjuures sõbra käest laenatud tema üleliigse kiivriga, mis oli täpselt sama mudel, aint et suts liiga suur minu jaoks (praegune õige on 59/60, see oli 62). Sellel seda probleemi ei olnud.
Kiivriklaasi reguleerida oled proovinud, vahel puhub hoopis klaasi&kiivri serva vahelt sisse. Kui klaasikinnituste küljekatted maha võtta, siis seal taga peaks andma natuke kruvidest timmida, vahel see aitavat.

-innu-87-
Tsikkel: aprilia sxv 550

Re: Küsimus kiivri kohta!!

Lugemata postitus Postitas -innu-87- »

Kiro kirjutas:
Huvitab see et kas keegi oskab arvamust avaldada Firma Bandit kiivrite kohta http://www.bandithelmets.de/xx/index.htm Lähemalt huvitab see pildil olev aga tahaks ka üldist arvamust Bandit kiivritest! :twisted:
sellise kujuga kiivreid on ka AP-moto keskuses
Kasutaja avatar

sokk

Lugemata postitus Postitas sokk »

[quote="CB500minuarust kiiver on ikka selline asi, mida enne ostmist peaks proovima, ise küll ei söandaks tellida.[/quote]

Ise läksin riski peale ja ostsin kiivri saksa eBay'st. Enne olin soomlaste foorumist lugenud mudeli (Shoei "Z-One") kohta kiidulaule ja suu hakkas vett jooksma. Pealegi, seljakotile oli vana kiiver vaja pähe määrida. Ratas on gondliteta klassik, nii et tuul on minu jaoks igal juhul- ja igas asendis tugev. :roll:
Enne käisin Yamu keskusest läbi, nemad Shoei'ga tegelevad. Sama mudelit riiulis ei olnud - proovisin teist, et tootja arusaamist suurustest täpsemalt tajuda. Läks minu arvates ost täkkesse küll. Noh, ja eelmine (esimene) pott oli odavamat sorti IXS, see tekitab nüüd ainult mõningast nostalgiat, kui kätte võtta. Pähe tõmbama seda eriti ei kipu. :?
Seega, minu inimkatse põhjal, kui sul on eelnevalt aimu, mida sa proovimata tellid, võib tehing tulla kasuks küll.

terv, sokk
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”