Otepää Tuuri järelkaja
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1844
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
Otepää Tuuri järelkaja
Lühidalt võiks öelda seda,et sai jälle kohtutud vanade tuttavatega ja tutvust tehtud uutega. Pidu oli lahe (kuigi väga lava ees ei käinud),seltskond ülimegagiga lahe. Järgmine aasta kindlasti uuesti.
paar pilti ka : http://www.asfalt.pri.ee/otepaatuur2006/index.html
mõned pildid ühest nitraadist Otepääl : http://www.asfalt.pri.ee/nitraat
paar pilti ka : http://www.asfalt.pri.ee/otepaatuur2006/index.html
mõned pildid ühest nitraadist Otepääl : http://www.asfalt.pri.ee/nitraat
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Tore üritus oli 
Rahvast oli erinevat, näiteks üks soome vana oli nii juua täis, et suutis öelda ainult "käkäkäkäkäkä". rääkis muga pika jutu aga sõnadeks oli ainult käkäkäk. ma palusin tal näidata, et mida ta öelda tahab, sellepeale läks ta ja paugutas pool tundi oma vt600'
igasugused paraadid kuumendavad rattaid üle ja on sellise ilmaga üsnagi piinarikkad, kuid tore siiski inimestele ennast näidata, nii et pole midagi vinguda
bändid olid okeid, kuigi enamus minu pidu möödus ikkagi telkide area's, aga nagu alati, oma seltskond on see, mis teeb üritusest hea ürituse.
järgmine aasta jälle
P.S.
Kurat, lükake ise mu ratast, jälle jäin kastist õllest ilma, kes kohal käis, teab

Rahvast oli erinevat, näiteks üks soome vana oli nii juua täis, et suutis öelda ainult "käkäkäkäkäkä". rääkis muga pika jutu aga sõnadeks oli ainult käkäkäk. ma palusin tal näidata, et mida ta öelda tahab, sellepeale läks ta ja paugutas pool tundi oma vt600'

igasugused paraadid kuumendavad rattaid üle ja on sellise ilmaga üsnagi piinarikkad, kuid tore siiski inimestele ennast näidata, nii et pole midagi vinguda

bändid olid okeid, kuigi enamus minu pidu möödus ikkagi telkide area's, aga nagu alati, oma seltskond on see, mis teeb üritusest hea ürituse.
järgmine aasta jälle

P.S.
Kurat, lükake ise mu ratast, jälle jäin kastist õllest ilma, kes kohal käis, teab

-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Muljeid ikka omajagu... Seltskond mõnus, muhe, lahe... kõhulihased said jällegi väikse trenni. Raigol vist paras peavalu, et kuhu see kruvi pista...
uus asi ja niimoodi laguneb
Ja see "käkäkäkäk" ütles tõesti, mis tal öelda oli... ega sealt osanudki midagi oodata
Omale tundus, et ta plärtsutas ja törtsutas seal oma poolteist tundi aga ju see oli minu hetke "peaehituse" viga. Laupäevase päeva olin kohe puha joomata aga see oli ka puhtalt enda viga... süüdistada ei ole ka mitte kedagi...
Kahju muidugi, et ühel mehel enne Otepääd sõit pooleli jäi aga jõudu jaksu talle sinna Tartusse.
...saab äkki neid pilte ka näha, mida mõni mees Viljandis tegi

Kahju muidugi, et ühel mehel enne Otepääd sõit pooleli jäi aga jõudu jaksu talle sinna Tartusse.
...saab äkki neid pilte ka näha, mida mõni mees Viljandis tegi

Viimati muutis piloot, 18 Juun 2006, 23:53, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Ei noh, mõnus. Ma ei mäleta, mitu aastat tagasi see oli, kui juba juunis vette sain. Pühapäeval telki kokku pannes avastasin, et miski muti või vesiroti taoline elukas oli telgi alla värske käigu uuristanud - pikk vagu, mis läks täpselt telgi ja maapinna vahelt. Hea, et telki sisse ei tulnud. Ainsate miinustena tooksin välja selle, et austet klubikaaslasi nii vähe kohale tuli kui ainult kaplan ja seda ka laupäeval; teine miinus oli laupäevane õlu, mis sarve ei hakanud, välja ka ei tulnud (ainult loksus kõhus) ja kuna kõht seda täis oli, siis juurde ka valada ei andnud. Palju kisa, vähe villa. Võttis ikka närvi mustaks küll, eks ole. Positiivsest poolest - bändid olid mõnusad (Kolumbuse koosseis oli enam-vähem kaine?!?), saun tuline ja see väike suits aeg-ajalt käis ka asja juurde - ega's see leerilaager polnud.
Järv - tase. Seltskond oli ka tasemel. Ja abiellusin ka veel tagatipuks. Krt, kui nüüd mõtlema hakata - kuhu küll jäi pulmaöö? 
Lühidalt: väsinud, aga elus ja lõbus. Ühesõnaga õnnestunud üritus.

Lühidalt: väsinud, aga elus ja lõbus. Ühesõnaga õnnestunud üritus.
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Väga hea üritus oli....mäkketõus oli super! päike sealjuures nii super ei olnud, ses mõttes, et nüüd tuleb kõrbenud nahka ravida....
Kahju, et esimesel õhtul ei saanud kohale tulla, kuid kohaloldud aeg oli paradiis. Bändid olid head, sai jalga korralikult keerutatud
Tagasitulles kippus ainult uni vägisi peale, kuid kange kohv pani asjad paika...Aga krt palav oli...

Kahju, et esimesel õhtul ei saanud kohale tulla, kuid kohaloldud aeg oli paradiis. Bändid olid head, sai jalga korralikult keerutatud

Tagasitulles kippus ainult uni vägisi peale, kuid kange kohv pani asjad paika...Aga krt palav oli...
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Otepää Tuuri järelkaja
Üritusega igati rahul, tore seltskond, hea ilm jne. Lgp. korraldajate pealik, laupäeva öösel süüdistasid mind ja minu sõpra tossupommi tegemises, aga ütlen ausalt, et see ei olnud minu kätetöö, lihtsalt juhtusin seal lähedal istuma, vilistamise võtan omaks, kuid see ei oleks tohtinud kedagi halvas mõttes kahjustada ja seda väikest saluuti lubasid Sa ju teha.
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Otepää Tuuri järelkaja.
Üht tahaks küll tuuri kohta öelda.
Hommikust kohvi oleks võinud varem saada, ma ei mõtle selle all hommikusööki.
Laupäeva hommikul "piinas" mind sõber Uku, kes sundis mind Otepäält Võrru laadale sõitma ilma kohvipausideta, alles laadal sain esimese tassikese osta, selle eest ta veel saab ja pühapäeva hommikul pääses kohvipoti ligi kella 9.00-st.
Kella 6.30-st kuni eelpool nimetatud ajani pidin läbi ajama vurtsuveega.
Aga elus olen, ära ei surnud.
Hommikust kohvi oleks võinud varem saada, ma ei mõtle selle all hommikusööki.
Laupäeva hommikul "piinas" mind sõber Uku, kes sundis mind Otepäält Võrru laadale sõitma ilma kohvipausideta, alles laadal sain esimese tassikese osta, selle eest ta veel saab ja pühapäeva hommikul pääses kohvipoti ligi kella 9.00-st.
Kella 6.30-st kuni eelpool nimetatud ajani pidin läbi ajama vurtsuveega.
Aga elus olen, ära ei surnud.
Foorumis kaifi saades
Väga mõnus on lugeda kõike neid kommentaare, olex nagu isegi kohal käinud neid lugedes! Loodetavasti järgmiseks kokkutulekusks mis ees, saab ka minu kallike korda
Igastahes ootan põnevusega veel muljeid ja pilte , et ise kaa sellest niigi paju osa saada 

Kõike kõige paremat jalgadega käiku vahetatavatele:D
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.