Druzba kardiraamile??
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Druzba kardiraamile??
Keegi on ehitanud druzba kardiraamile? Mõtlesin et ostan sõbralt kardiraami. Mõtlesin et mis mootorit peale panna endal kodus druzba aga kas ta jõuab vedad ja palju kiir umbes tuleks, no see oleneb hammakatest. Olen näinud druzbat stella ja delta raamil aga kuida see ette hammaka panite? Keevitasit?? Tal endal on muidu üks V50 mootor ka aga ei tea kas ta müüb toda muidu vb ostan tolle ka kui anab normaalse raha eest.
-
Teema algataja
Räägin siis enda kogemusest: druzpal ei ole sidurit on ainult gaas ja pidur, selles suhtes väga hea. kui ilusasti ära timmid karpa ja hea mootor siis on mineks ja lõpp hea. Dela jääb kõvasti lõpp kiirusel druzpale alla. Mammaka paned sinna nii et võtad võrri mootori otsast hammasratta, ja hammasratta otsa pead tegema samasugused sälgud nagu druspa võlli otsas. Et selleks võtad siis selle asja sealt (keerad ära) maha mis veab sae ketti ja sinna otsa paned selle võrri hamaka. isa oskaks sul seda kindlalt sinna panna midagi rasket ei ole ja peaks kõvast tavotti sisse ülekandese panema (sellese tagumise kapslise), sest tagumine kaspsel läheb tagurpidi ja see ei ole niimodi mõeldud sõitmiseks, aga kui palju määret vahel siis ok.Mina paneks druspa, sest seda kerge ööle saada ja kerge raamile paigaldada. 

-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Re: kart
Kuule ole reaalne. kuskil allatuulega vb kuidagimoodi on 90km/h võimalik. see, et see müüja "rääkis ", et sai 100 kätte on lihtsalt puhas jutt ja ei midagi enamat.masto kirjutas:mul on ka druzba mootoriga kart see kellelt ostsin see oli ca 100km/h välja saanud
Kas sa mõtled ka ennem kui räägid? Minu kardil oli vägakorralik druzba mootor, ning taga oli selline hammikas mis pea aegu puudutas maad. gaas oli timmitud ja kõik oli paremas korras kui poest ostes ning gaasi põhja lüües ei TÕMBA see elusees pappu ringi. See jutt on pärit saunast, s.t. naised saunas rääkisid. Ja kusjuures see kart (mille ma eelmine suvi maha müüsin) oli sellise minekuga et kõrvad tõmbab peast. druzba mootor hakkab tugevalt vedama alles kuskil 1000-1800 pöörde vahel.lifan50 kirjutas:helar1 kirjutas:aga kuida kohelt minekuga oli tõmbas ketsi ka v??
loomulikult tõmbas, ja veel kuidas![]()
-
Teema algataja
oh teid jalgratta leiutajaid küll. omast kogemusest tean et druzba kardi raamile panekuks ei ole loodud. hoo ülesse saamine võtab mailmatu aja, kuna ta libistab hullult sidurit. aga kui tahad kardiga tallinn-tartu trassi läbima hakata siis aga palun.
ise soovitan kardile pealepanekuks 175ccm voshodi mootorit. rahulolu karanteeritud:D

-
mul sõbral pandud ja oi jumal kuslippabjollerface kirjutas:oh teid jalgratta leiutajaid küll. omast kogemusest tean et druzba kardi raamile panekuks ei ole loodud. hoo ülesse saamine võtab mailmatu aja, kuna ta libistab hullult sidurit. aga kui tahad kardiga tallinn-tartu trassi läbima hakata siis aga palun.ise soovitan kardile pealepanekuks 175ccm voshodi mootorit. rahulolu karanteeritud:D

90 sai auto kõrval nii et pole hullu

DiTech 

-
Teema algataja
Ära palun pane tarka, kas ütle midagi konkreetset & põhjenda oma soovitust, või ole üldse vait.shadows kirjutas:Mina soovitaks ka druzba mootorit panna.
Igati huvitav ja hea projekt.
Minek ja kiirus tuleks ka tal hea, ja valju hääle saad ka kaasa.
Teistele tarkadele, esiteks Druzbal on automaatsidur ehk pöörete ülessaamise point on sama mis rolleritel, vahe ainult ülekandes. Rolleritel siis variaator, druzbal kettülekanne. Oma kogemustest : Tuttavad koolist Virtsus ehitasid kardi raamile eelmainitud sae mootori, kiiruseks siis ~75-80km/h, (olenes ilmast). Samas üpriski suure raami peal saavutati piisavalt hea kiirendus & pandav stabiilsus. Soovitaks küll, kuigi ise vististi hakkama sellega ei saaks ning tuttavatel huvilistel tekkis probleeme nii riga raamile ehitamisega kui ka kardiprojektiga.
-
Teema algataja
GrowHow kirjutas:Ära palun pane tarka, kas ütle midagi konkreetset & põhjenda oma soovitust, või ole üldse vait.
Teistele tarkadele : Tuttavad koolist Virtsus ehitasid kardi raamile eelmainitud sae mootori, kiiruseks siis ~75-80km/h, (olenes ilmast). Samas üpriski suure raami peal saavutati piisavalt hea kiirendus & pandav stabiilsus. Soovitaks küll, kuigi ise vististi hakkama sellega ei saaks ning tuttavatel huvilistel tekkis probleeme nii riga raamile ehitamisega kui ka kardiprojektiga.

Kui teema algataja küsis mida te arvate, siis arvan et meil siin sõnavabaduse ja täiesti normaalse postituse puhul oli kõik korrektne - palun mitte õelutseda! Sest Tundub et sa ise ka asjast eriti ei jaga!
Enda pandava stabiilsusega

-
Teema algataja
Pandav stabiilsus ainult jutu rikastamiseks, poleks hakanud omadussõnu kordama. Stabiilsuse all mõtlesin nii pidamist kiirendusel (sõltub ka suurelt jaolt kummide seisukorrast) ning ka mugavust sõidul ala ainuke võimalus õhupuhasti august väljapritsivat õli peatada oli ette panna neet / kruvi. soovitatavalt koos tihendava riidetükiga, aga olla ettevaatlik, et see neediots vastu siduriketast ei hõõruks. see on stabiilsus, kui see on täidetud, kuna vastasel juhul üritades pükse puhtana hoida jalgu väänates, avastad ennast vastassuunavööndis näiteks ?
-
Teema algataja
Täitse saadaval 2500 eeku.Urali sae mootoriga.Peaks olema 109 cm.Kaasa
kastitäis varuosi.Olen paar aastat sõitnud.Väga hea minekuga. song@hot.ee
kastitäis varuosi.Olen paar aastat sõitnud.Väga hea minekuga. song@hot.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.