ATM SM 110/50

Moderaator: Moded

Teema algataja
MadAss

ATM SM 110/50

Lugemata postitus Postitas MadAss »

kas kellegil on nende masinatega kogemusi eriti mõtlen 110ccm? vb plaan osta kui enda praegune atm maha müüa. et kuidas liigub ja aks sellel on ka 3 käigu nagu 50sel?

Teema algataja
MCB

Lugemata postitus Postitas MCB »

nii palju kui mina tean siis ei ole 110cc enam üldse saada, ja 50cc on vähe alles. aga minu arvamus on enam-vähem positiivne. eks ta ole hiinast nagu teisedki ja tahab ikka laguneda.
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Kuramus küll, palju neid pea ühesuguse sisuga ATM teemasid siia vorbitakse? Kas sellest poleks sulle piisanud? http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=18380

Teema algataja
MadAss

jah aga seal pole sellest eriti juttu ainult kui vana ta on ja kes millise kirjavea tegi.
tahaks ikka masinast ka midagi teada saada. :evil:

Teema algataja
MadAss

kas siis keegi sellestmidagi ei tea? :? :shock:
Kasutaja avatar

-MeltDown-

Lugemata postitus Postitas -MeltDown- »

kas neid 110cc veel on ka kusagil ja palju tahetakse selle eest. helistasin aga öeldi et see aasta enam ei tule aga et kas äkki kusagile on jäänud?
Äigrumäe MC :)

Teema algataja
MadAss

a miks te ei võik kõiki teemasi ära kutsutada nagu minu omigi..tõra tõsiselt närvi ajab...

seda luban kustutada aga mul on sitaks neid teemasi ära kustutatud lihtsalt niisama
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Ütlen ausalt, et mina ei ole neid teemasid kustutanud, kuigi on kange tahtmine olnud... aga peale sellist sinupoolset hüppamist teen küll ettepaneku sinu kasutaja postitusõiguse peatamiseks mingiks ajaks.

Ära võta isiklikult, aga kui produtseerida hulgi mittevajalike teemasid selleks, et tähtis paista - "võibollakunagiostansellisemasinajakuisellelsiisäkkisellinevigaonsiisteanmidatehaagaegamatäpselteiteakahveelkasikkaostanjavajaennamteinemahamüüaagamisteiikagiarvate"... siis saavutad sellega lõpuks vaid selle, et kui oled niimoodi koguaeg postitusi postituste pärast teinud, siis kui sul kunagi ka realselt nõu ja abi vaja on, siis keegi lihtsalt enam sinu küsimustele vastama ei vaevu.
Samuti ei kustutata ilma mõjuva põhjuseta ühtegi teemat ei sinu ega ka kellegi teise käsu peale, nii, et jäta omad "selle teema võib kustutada" postid tegemata!
hälvik

Teema algataja
v6iblla

Lugemata postitus Postitas v6iblla »

nu sõbral on tõmme on hea kõik on enamasti hea aga ainukesed sitad värgid võivad olla et sumpa murdub tagant raami küljest ää
Kasutaja avatar

Hendri
Tsikkel: Z1000
Tänanud: 21 korda

Lugemata postitus Postitas Hendri »

teema võib ära kustutada !

Teema algataja
MadAss

sorri olin vale kasutajaga sees...

Teema võib ära kustutada :D
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”