Liidu R......Põlvas
Moderaator: Moded
Liidu R......Põlvas
No nii, aeg siis kätte jõudmas!
Saab siis näha, kas talvised lubajad ka kohale veerevad! Ilmad on mis on aga...... toimuma saab iga ilmaga.
-Veel, et Põlvast on ka viidad väljas ja kui just keegi lolli nalja ei tee, siis need näitavad ka õiget suunda!
- siis reedel peale lõunat ja õhtul ootame!
/ saun ka lämmi /
Ivar
53307180
Saab siis näha, kas talvised lubajad ka kohale veerevad! Ilmad on mis on aga...... toimuma saab iga ilmaga.
-Veel, et Põlvast on ka viidad väljas ja kui just keegi lolli nalja ei tee, siis need näitavad ka õiget suunda!
- siis reedel peale lõunat ja õhtul ootame!
/ saun ka lämmi /
Ivar
53307180
Ühinen kod. Mootorratturhiirega küsimuses: kas, mida ja mis ajani saab kohapealt soetada? Lihtsalt neetult tülikas on kaasa tirida kahe päeva õlut... IvarSiim, tee häält!
Siiralt loodan et ei leia koha pealt ühtainust monopoolset 30kroonise õlle müüjat, kes oma putka 22.00 kinni paneb. See teeks meele mõruks...
Siiralt loodan et ei leia koha pealt ühtainust monopoolset 30kroonise õlle müüjat, kes oma putka 22.00 kinni paneb. See teeks meele mõruks...
Lambad on siin ja... lambad on sääl...
Puffffet!
Siim annab teada, et reedel ja laupäeval õhtuti müügipunkt olemas ja saadavad õlled jm värgid on ikka originaalhinnaga!!!!
ivar
ivar
Kuna see aasta ise veel üritusest osa ei saanud võtta lubade puudumise pärast sooviks näha pildimaterjali püha üritusest.
Nii,et kas keegi pilte tegi? Võiks netti visata ka teistele vaatamiseks
Nii,et kas keegi pilte tegi? Võiks netti visata ka teistele vaatamiseks

Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Liidu R...Põlvas.
Nüüd peaaegu õnnelikult kodus. Tore üritus oli, müts maha korraldajate ees, teised peaksid eeskuju võtma, kahju ainult, et ilm oli öösel jahedavõitu, minul hakkas telgis külm, see eest oli alati sauna uksed lahti ja seal oli võimalik sooja teha. Mulkidel tekkis üritusel hea idee ja katsume oma traditsiooni jätkata. Finaaliks avastasime, et Põlvas töötab kohalik keemiatehas, igastahes bensiini asemel müüdi seal mingit solki, mis vist koosnes põhiliselt lahustist. Teel jäi meile ette UH- komando, kuid meite 49-d liikusid nii "madalalt", et kui meid avastati siis oli peatamiseks hilja ja järgi keegi sõita ei viitsinud.
Aivarile veelkord AITÄH!!!
Aivarile veelkord AITÄH!!!
-
- Tsikkel: Jawa
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
- Tänatud: 2 korda
ilus üritus oli.tänud korraldajatele ja aivarile,kes asja ära tegi.
ja mis puutub vana kooli vennasse, kes kolonnis sõitvate tsiklite vahel nõelunud rolleripoisile sõrme näitas, siis mina see olin , kuid kas rollerivend ise aru ka sai, miks ma seda tegin , ma ei tea ,aga närvi nüüd küll selline asi mind ei ajanud, pigem on ikka mure tsiklimeste järelkasvu pärast, et nad end enne suure ratta selga istumist sandiks ei sõidaks.
mina mahta kütuse tanklast tangitud kütuse üle küll ei kurda, kuid 25 km enne kodu (helmes)läks mu tsiklil mingil müstilisel põhjusel jälle elekter ära kuid loodan et sellel pole mingit seost päevase sõrmenäitamisega.
ja mis puutub vana kooli vennasse, kes kolonnis sõitvate tsiklite vahel nõelunud rolleripoisile sõrme näitas, siis mina see olin , kuid kas rollerivend ise aru ka sai, miks ma seda tegin , ma ei tea ,aga närvi nüüd küll selline asi mind ei ajanud, pigem on ikka mure tsiklimeste järelkasvu pärast, et nad end enne suure ratta selga istumist sandiks ei sõidaks.
mina mahta kütuse tanklast tangitud kütuse üle küll ei kurda, kuid 25 km enne kodu (helmes)läks mu tsiklil mingil müstilisel põhjusel jälle elekter ära kuid loodan et sellel pole mingit seost päevase sõrmenäitamisega.
Tänan Teid!
Sõbrad, tänan Teid kõiki, kes Te külla tulite ja andsite panuse ürituse kordaminekuks!
Edu ja head hooaega!
Ivar/Aivar
Edu ja head hooaega!
Ivar/Aivar
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.