Alarmiga pidurikettalukk

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Võnnu
Tsikkel: otsimisel...
Kontakt:

Alarmiga pidurikettalukk

Lugemata postitus Postitas Võnnu »

Kas keegi oskab selle luku kohta midagi õelda, kuidas töötab ja kuidas vastu peab. On üldse mõtet osta? http://www.motopood.ee/pood/product_inf ... ts_id=1259
Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Tere,

Eelmine aasta sai siis taoline kettalukk ka soetatud. Algul jäin asjaga suhteliselt rahule, aga siis kui ta mul topcases loksudes diisli baasil ainega kokku juhtus, siis kettaluku elektroonika lakkas töötamast, olgugi et asja sai 48h tundi kuivatatatud.
Olen kuulnud ka niipalju et asi ei kannata üldse mitte põrumist. Nii et kui korra peost maha kukub siis mingi andur saab viga. Noh, kui jaksu hoida, siis asi ka peab. Öeldakse küll et asi on veekindel, mida ta siiski päris pole. Vihma eest kaitseb küll, aga mitte muude välismõjude eest.
Selle asja juures on see et saab väga kergelt rattale asetada ja kasutada ja ma usun et isegi kui elektroonika peaks lakkama töötamast siis ikkagi on asjast mingis mõttes kasu. Asi teeb ka piisavalt heli, aga sinna peale surudes on see asi ka peaagu helituks teha.
Kui millegi muuks raha ei jagu, siis soovitaksin asja siiski soetada, aga nüüd tagantjärele arvan, et tavaline kettalukk ja alarm oleks mõttekam väljaminek.

Parimat,

Siller

salamahti

Lugemata postitus Postitas salamahti »

Sellel teemal on siin juttu olnud...

Endal selline olemas. Põhiline eelis tavalise lukuga võrreldes on piiksumine, mis tuletab luku olemasolu meelde enne käigu sisse panekut ;)
Kasutaja avatar

Teema algataja
Võnnu
Kontakt:

Suur tänu selle asjaliku info eest.
Mini 50v -> Zid 50 pilot 00' -> Aprilia Futura AF1 125cc 94' -> Yamaha DT 125 01' -> Suzuki GSX600F 93' -> Suzuki GSXR1000 03' -> Honda Varadero 1000 00' -> Suzuki GSF650S Bandit 05' -> KTM 990 SMT 09'
Kasutaja avatar

Teema algataja
Võnnu
Kontakt:

Ma küsin siis juba seda ka, et mis vahe nendel lukkudel on peale selle, et üks on suur ja teine väike ning üks kallim ja teine odavam.

1. http://www.motopood.ee/pood/product_inf ... ts_id=1259

2. http://www.motopood.ee/pood/product_inf ... ts_id=1258
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

sain selle lukuga kaasa ka kuuskantvõtme, hoidsin seda võtit samas kotikeses, kus lukk ise. Sõidu ajal see kuuskant läks vist vastu andurit, igatahes foori taga kukkus see lukk mul taskus huilgama :)

Siit moraal - ärge kunagi hoidke lukku koos teiste asjadega vaid ikka selle kotikese sees.

Hingeotsija

Lugemata postitus Postitas Hingeotsija »

Ka mina kasutan seda lukku.
Väga asjaline asi.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Võnnu
Kontakt:

Tähendab selline küsimus ikka, et kas keegi oskab eelpool nimetatud lukkudel mingit märkimisväärselt vahet õelda.
Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

suuruse vahe, sisu on sama.

vaata xena kodulehelt järgi, millise suurusega lukk sobib sinu tsikli ketta külge.

noortsiklist

Lugemata postitus Postitas noortsiklist »

Ei suutnud leida seda kodukat. Äki oskab keegi õelda kui suur on suur ja kui suur on väike lukk :)

Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

Aga palun siisn on xena kodukas ja erinevad suurused kenast välja toodud: http://www.xenasecurity.com/product/mot ... arm/page1/

Alarmiga piduriketta lukk on mõistlikum ikka kui ilma, kuna tuletab meelde et lukk peal, muidu käik sisse, nägu naerule ja siis kõhuli. :?

Viimati muutis motoratsutaja, 10 Sept 2007, 18:08, muudetud 1 kord kokku.

noortsiklist

suur tänu sulle ghost.
Seda mõtlen minagi et siis on võimalus lukuga "sõitma" minna väiksem kui ta lõugama hakkab.
Kuidas sellel lukul se aktiveerimine käib?

isandpauk
Kaupmees

Lugemata postitus Postitas isandpauk »

noortsiklist kirjutas:

suur tänu sulle ghost.
Seda mõtlen minagi et siis on võimalus lukuga "sõitma" minna väiksem kui ta lõugama hakkab.
Kuidas sellel lukul se aktiveerimine käib?

Xena lehel kirjas:
Auto-Arm/Disarm
Alarm automatically dis-arms.The alarm automatically arms when locked to the disc and disarms when removed. No need to remember to arm your alarm.

Kasutaja avatar

Vapsik
Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Vapsik »

Soetasin endale ka sellise kevadel. Küll Paldiski mnt. motopoest (automüügiplatsi taga). Siin näidatutest odavama. Muidu asjalik vidin aga kui külge paned ja ta on oma "käivitunud" piiksu ära teinud on soovitav oodata ikka mõned sekundid veel võti käes. Päris tihti avastab ta väikse viivitusega et ta ei ole antud paigutusega rahul ja kukub huilgama. Aga võtmega maha ja järgmisse auku... Enamasti aitab.

Ihv

Lugemata postitus Postitas Ihv »

mul ka mingi selline - tootjat peast ei mäleta aga ca 600 kr maksis.

päris raske on teda huilgama ajada - kui lukk peal siis võid logistada ja läheb ikka 10 sec vast enne kui karjuma hakkab. sõitma hakkamise eest ka ei hoiataks.. :?

Kasutaja avatar

Vapsik
Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Vapsik »

Aga see vist oli siis küll sarnane aga mitte see XENA. See on ikka väga tundlik.

noortsiklist

Tellisin omal ära selle suure. Eks varsti näeb mis asi se selline on.

ElCato
Tsikkel: VN900 Custom

Lugemata postitus Postitas ElCato »

Sai isegi täna ebays ühele XN14-le käpad taha aetud. Eks varsti näeb, mis loom on ja kuidas valvab.

Kasutaja avatar

Motomarket
Kaupmees
Tänatud: 42 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Motomarket »

Kel huvi Abuse üsna tõsise Xenaga konkureeriva analoogi vastu, saab neid Motomarketi riiulist.
Lisainfo http://www.abus.de/us/main.asp?ScreenLa ... 331835841m

Dock

Lugemata postitus Postitas Dock »

Mul see Xena suurem, maksis 1300.- . Ei saa vahepeal pihta, kuidas ta toimib. Vahepeal on ok, pealepnnes teeb pika piiksu ja korras. Mõnikord aga ei tee mingit piiksu ja logistades ka ei piuksata. Vahepeal jääb niisama piiksuma tagantjärgi, siis tahab juppaega jupsimist jälle, enne kui kasvõi vaikseltki peale.

Kasutaja avatar

Bullrider
Tsikkel: Super Tenere, WR250, cr450f
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Bullrider »

Suht lollikindel asjake - vähemalt mul on. Siuke väiksem ja kroomine. Piuksuga pääle ja piuksuga maha ja korra läksid tatid ka ratast näppima idakse parklas - kolksu pääle kukub kohe lõugama ja ajab kogenematud tyybid kuuldekaugusest välja kenasti. Ja üldiselt kenasti näha, et kolakas ketta küljes ja ei minda niisama aega raiskama sina lähedale, olen tähele pand.

Kasutaja avatar

breva
Tsikkel: BMW K1300R

Re: Alarmiga pidurikettalukk

Lugemata postitus Postitas breva »

Tere,
Et siis vaatan ka ringi alarmiga kettalukku.
Kokkuvõte foorumis loetust:
Xena kohta eriarvamusi(kes kiidab kel ei tööta elektroonika, kes väidab et testis kõige enam põrunud lukk), enamus ei oska luku päritolu/tootjat meenutada, abus 3659 krooni.
Nägin ka hispaania tootja Luma nimelist isendit ka ühes poes.
Ehk on veel kellelgi kogemusi ja soovitusi jagada?

Ette tänades Ando

sääreväristaja-Jawa 350(1967)-Moto Guzzi Breva V1100(2006)-BMWK1300R(2015)
Kasutaja avatar

Psaiko
Tsikkel: R1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Psaiko »

Mul on see http://www.motopood.ee/et/shop/product/ ... kettalukk/ ja ma olen suht rahul! 100% turvalisust pole, kuid kui ise enda vara turvalisuse eest ei hoolitse siis ei tee sega ka keegi teine!

Enda masinal on alarmiga kettalukk, siis kohe-kohe saab paigaldatud ka 2-way alarm ja lähitulevikus on plaanis ka mingi GPS trakcer eraldi toitega peale panna!
Kellegi postituses oli midagi sellist kunagi, kui keegi teab paluks uuesti see link panna! oli midagi "A-gps" vms! Tänud

Kasutaja avatar

Oil-Cooled

Lugemata postitus Postitas Oil-Cooled »

BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750

Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

Xena kohta oskan öelda niipalju, et paari aasta tagune mudel oli tõesti mitte-veekindel. Uuematel on pataraatorid ja elektroonika veekindlalt ära pakitud ja vähemalt mul ei ole küll nendega enam probleemi olnud. Ka lukku on muudetud võrreldes vana mudeliga, nii et vast on ka see parem. Ise kasutan ja ei nuta :)

Kasutaja avatar

margoman

Lugemata postitus Postitas margoman »

Kasutan ise ka XENA kettalukku ja niikaua kui patareid olid täis ei kurtnud ta töö üle,
kuid nüüd siit küsimus, kas keegi teab soovitada kohta kust võib neid tabletimoodi patareisid odavamalt saada?
Sest kui käisin suvalises kellapoes küsimas siis tüki hinnaks tuli 55 eeku, mis teeks hinnaks kokku 440 eeku(neid seal kokku 8 tk.)
Nats jabur ju, kui patakas tühjaks saab, siis maksa üle poole hinnast patareidele!

Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

minul siis selline asi
http://www.motopost.ee/detailid.php?425
kasutada küll sain 2 korda seega vastupidavuse kohta ei oska midagi öelda
nüüd aga täitsa kasutult seisab kuna uuele rattale ei lähe ketta külge :(
ketas paksem kui vanal rattal oli :)

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.
Kasutaja avatar

Snuffit
Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Snuffit »

Raiki kirjutas:

minul siis selline asi

Mul ka mõte soetada endale selline lukk, et kui ta sul nüüd nii kasutult seisab siis juhul kui ta minu rattale läheb võiks ju mingi diili teha?

Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

mina ostsin selle motraxi oma endale eelmine aasta Veldi poest.
kasutada sain umbes 1 kuu kogu funktsionaalsuses. Siis hakkasin patareisid vahetama, sest asi hakkas kuidagi vaikselt tööle. sain kenasti lahti ja avastasin, et oli seest täielikult ära oksüdeerunud. jah - oli vihma saanud umbes nädal aega kui ratas õues seisis. kuid - kirjutatud oli, et on niiskuse ja veekindel.
võtsin kogu selle elektroonika jms mudru ära ning nüüd kasutan kui lihtsalt kettalukku.
põmst sama raha eest oleks neid ilma alarmita saanud 2 tk.

esmaspäeval panen rattale alarmi ka peale. tuleb kasutegurina, kestvusena ja hinnana soodsam ja mõttekam (veidi alla 3k koos paigaldusega).

Kasutaja avatar

Raiki
Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R

Lugemata postitus Postitas Raiki »

Snuffit kirjutas:
Raiki kirjutas:

minul siis selline asi

Mul ka mõte soetada endale selline lukk, et kui ta sul nüüd nii kasutult seisab siis juhul kui ta minu rattale läheb võiks ju mingi diili teha?

mail: raiki@noortehnik.ee
tee pakkumine millest loobuda ei saa :D

Suzuki Boulevard 1800 M109R

www.estparts.ee - Parima hinnaga varuosad.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”