Yamaha XC125T
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 178
- Tsikkel: Yamaha Xc125tYamhxc125.Ižjup5
- Kontakt:
Yamaha XC125T
Aitäh
-
- Kontakt:
4taktilisel ei pea bensiini hulka lisama õli.hannes56 kirjutas:aga, kui keegi ei oska midagi öelda selle peale oleks siiski mõned küsimused lihtsalt 4taktilise rolleri kohta. et tankides kas peab panema ka õli bensiinihulka(eelmine oli mul hiina roller sellel pidi 2taktiline oli roller) aga sellel ei ole kuskil mingit õli potsikut kuskilt näha. et kas on tanklasse bensiin sisse, minekut või ikka natuke õli ka?
mootori küljes on kontrollvarras mille abil saad mõõta õli hulka mootoris

-
- Kontakt:
2 taktilistel peab segama bensiini hulka õli. Need millel on õlipaak olemas neil ei pea ise bensiini ja õli kokku segama aga ega se ei tähenda et need lõpuks kokku segatud ei saa.

-
- Kontakt:
täpselt ei oska öelda, aga teen homme pildid, mis on rohkem väärt kui 1000 sõna. Siiani Aitäh kõigile, kes vastanud. hakkan homsest korralikuks, ning otsemaid pärast kooli otsin tankla ülesse ja paak puhast täis.pokemon kirjutas:Kumb ta sul on Yamaha XC 125 Riva või Yamaha XC 125 Cygnus?
Edit: tegin väheke googeldust ja Riva nägu ei ole see roller kohe üldsegi väga Cygnus läbi ja lõhki http://membres.lycos.fr/scooters/cygnusr.shtml
-
- Kontakt:
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
http://www.fixusnet.ee/index.php?id=971&page=132
http://www.motopood.ee/pood/product_inf ... ts_id=1221
http://www.motopood.ee/pood/product_inf ... ts_id=1211
Ja sealt leiad ka: http://www2.renovaar.ee/kataloog/ sealt valid mootorratta akud.
-
- Kontakt:

Igati pikk ja keeruline jutt sai, aga loodan, et saite aru.
Loomulikult peavad kinnimaksmahannes56 kirjutas:ma ei hakka uut teemat tegema, vaid siia samusesse enda teemasse teen:P. Et siis küsimus järgmine, et kui ma viin teenindusse nt et rullikutte vahetusse ja nad mul väntvõlli otsa perse keeravad, kas nemad peavad selle hüvitama? või pean mina uue ostma?
Ramos on samamoodi, kui ma midagi seal perse keeran, siis võetakse palgast maha kohe, õnneks pole veel käkki keeranud. (ptui,ptui,ptui)
Ja teada värk, kui suruõhu püstoliga kinni lasevad.
-
- Kontakt:
-
Äkki prooviksid maaletooja käest küsidahannes56 kirjutas:ei tea siis keegi?

www.yamaha.ee
Kui selliseid küsimusi veel tuleb, tekib kahtlus kas on ikka piisavalt vanust antud tsiklit juhtida....
-
- Kontakt:

Kui sul on tooreklapp elektriline siis sa peaksid selle üle kontrollima ja vaatama,et kas juhtmed on korralikult paigas ja kinni.Järgmine asi võib sul olla õhufiltris,kuna sa selle nüüd nii puhtaks ja korda tegid siis võib nii olla,et sa pead segu(segukruvist)paika keerama.Üldiselt paistab olema sul viga karburaatoris.Nii,et vaata karpa ilusti üle,puhasta ära,kruti segu,vaata,et lisaõhku ei saaks

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
edit: kohe peaks ülesse jõudma video mis tegin. nüüd imelikul kombel kui hakkasin videot tegema ei tahtnud alguses käivituda ka.
edit2: www.zone.ee/stoky video005
-
- Kontakt:
Sai soetatud samasugune pill saksast juurde ja ei hakka uut teemat tegema. Oleks vaja kellegi hea ja lahke inimese abi, kes telliks laagrid kas kuskilt malossi või ebay lehepealt. Ise olen selle interneti teel tellimises väga algaja, ning kui keegi aitaks ära teha, ning kauba õnnelikult kohale toimetada oleks hea. Kes aga aidata oskab ja saab siis PS.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.