õhukummi paikamine teeääres

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
kõrtsmikumolu
Tsikkel: HusaBerg
Kontakt:

õhukummi paikamine teeääres

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

Sain eile õppetunni, et minu sadulaalune kummiparanduskomplekt ei toimi. Õigemini, toimib nii, et paika kumm teeääres ära ja törista lähimasse kummikotta vulkima. Küsimus selline, äkki keski teab kas on olemas mingeid liime-paikasid, mis on vähe püsivama loomuga? Samas võin kinnitada, et suruõhuballoonid löövad kummi täis hetkaga, nii et toimiv asi.

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Noh kui on all Tubeless tüüpi rehv siis võib ju alati sadula all peidus olla see "niidi" komplekt millega siis lükkab ühe niidi sisse, mis on siis nö paiga eest. Seda võib küsida mõnest rehvivahetuskohast.
Endalgi on selle ballooniga probleeme olnud. See on kasulik ainult siis kui on mingi hästi väike auk rehvis. Ja seegi tähendaks seda et hiljem tuleks ikkagi rehv ära paigata.

Parimat,
Siller

Teema algataja
kõrtsmikumolu
Tsikkel: HusaBerg
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kõrtsmikumolu »

ma ei mõelnud seda parandusmöginaga ballooni vaid väikesi suruõhuballoone millega saab lihtsalt kummi täis pumbata.

Holms
Tsikkel: VN 1500 MS
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Holms »

Müüakse nn. liimipaikasid, erineva suuruse ja hinnaga, nii 4-st kr. alates. Vaatamata sellele, et neil liim küljes, tuleks kasutata "külmvulkaniseerimise" liimi. Vähemalt Salome müüb ja paar paika + väike liimituub läheks kokku max 50 EEKi. Olen ise neid korduvalt kasutanud ja pole ükski lahti tulnud.
Pinna karestad, kui võimalik, puhastad, ka bensiin kõlbab, kannad liimikihi peale, lased kuivada, kannad uue kihi, lased pea-aegu kuivaks ja eemaldad paigal liimi poole pealt kile ning paned paika, olen miski 5...10 min. hoidnud mingi surve all ja ongi kõik. Paksematel paikadel ei taha pealmine kile hästi eemalduda ja olen sageli selle ka sinna jätnud et mitte paika ära rikkuda.
Rehvi jaoks vajad lihtsalt liiminööri ja seda nõela, millega nöör läbi rehvi pista(kui on tegu ilma õhukummita rehviga).
Loom kõnnib, mees sõidab
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

Holmsil õigus. Isegi ostetud Salomest pisike liimituub ja paikasid. VAja pole veel läinud.
Pigem teeb mulle muret, kuidas rehv tee ääres maha saada lohvi paikamiseks :P
Kasutaja avatar

Jack
Tsikkel: CBR 1100 XX
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Jack »

Liiminöör ja nõel - hea mõte, aga kas kusagil müügis ka on, või jääbki ainus võimalus rehvitöökojast jupp lunida. Nõelajuppi nad vist ei annakski...
Harva kodus
Kasutaja avatar

Mossemees
Kontakt:

tarvikud

Lugemata postitus Postitas Mossemees »

Tegelikult on ikka müügis. Ma pole päris kindel kas nad jaeklinte fännavad aga Tallinnas on väga hea firma sellise inventari soetamiseks
männikul

http://www.mafa.ee
Lugupidamisega

Teie Mossemees

pepe@biker.ee

Hakkame kütma!

OÜ Potipoiss
www.potipoiss.ee
Pottsepp & Korstnapühkija
pepe@potipoiss.ee
5588 671

www.twitter.com/Potipoiss
Konsultatsioon
Küttekollete remont
Ummistuste likvideermine
Kasutaja avatar

Pikk
Mode

Lugemata postitus Postitas Pikk »

Jack kirjutas:
Liiminöör ja nõel - hea mõte, aga kas kusagil müügis ka on, või jääbki ainus võimalus rehvitöökojast jupp lunida. Nõelajuppi nad vist ei annakski...
Neemel on riiulil olemas, lisaks balloonid rehvi täis pumpamiseks. Mingi aeg tagasi United Motors promos seda komplekti, täitsa toimis.
Endalgi on üks selline istme all igaks elujuhtumiks kaasas.

Komplekt sisaldab nõela, kolme ballooni, kolme nööri ja hind midagi 300/400 krooni vahel. Kogusega võisin eksida, Neeme loeb siis parandab. Ei hakka ratta juurde minema, et vaadata.
Kes mett teeb, see mett sööb!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”