Algaja vajab abi
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Algaja vajab abi
Kuidas teha vanematele selgeks,et olen liiga vana, et sõita jalgrattaga. Rahalised võimalused lubaksid osta igasugust ratast aga vanemad lihsalt arvavad , et mul ei ole seda vaja. Palun aidake leida mõni aspekt, et neid veenda
Mul üks tuttav müüb Yamaha 70 cc bike millel on 50 cc dokumendid. Tahaksin teada kas sellest tuleb probleemi kui kontstaabel peab mind kinni, täpsemalt tahan teada kas nad vaatavad mootorit?
Siis selline küsimus veel kas tasub osta kasutatud ratast, mis on suhteliselt hästi hoitud, tegu on siis yamahaga 70 cc, esi ja taga ammakatega on ainult probleemi olnud ja need on vahetatud. Kahjuks ei oska täpsemalt midagi öelda, hinnaks on 13-14000.
Ise arva, et Yamaha on teada tuntud kaubamärk ja vastupidavust peaks olema.
Tuletaksin veel meelde, et olen algaja ja ei jaga asja, eriti mootori asja. Ootan ka soovitusi 50cc mopeedidde/rollerite osas hind võiks jääda 20000 alla.
Ette tänades 2pac
Kontakteeruda saab msnni teel- jorku23@hotmail.com
Mul üks tuttav müüb Yamaha 70 cc bike millel on 50 cc dokumendid. Tahaksin teada kas sellest tuleb probleemi kui kontstaabel peab mind kinni, täpsemalt tahan teada kas nad vaatavad mootorit?
Siis selline küsimus veel kas tasub osta kasutatud ratast, mis on suhteliselt hästi hoitud, tegu on siis yamahaga 70 cc, esi ja taga ammakatega on ainult probleemi olnud ja need on vahetatud. Kahjuks ei oska täpsemalt midagi öelda, hinnaks on 13-14000.
Ise arva, et Yamaha on teada tuntud kaubamärk ja vastupidavust peaks olema.
Tuletaksin veel meelde, et olen algaja ja ei jaga asja, eriti mootori asja. Ootan ka soovitusi 50cc mopeedidde/rollerite osas hind võiks jääda 20000 alla.

Ette tänades 2pac
Kontakteeruda saab msnni teel- jorku23@hotmail.com
Re: Algaja vajab abi
Sa ei ole veel aastakümneid liiga vana, et sõita jalgrattaga!2pac kirjutas:Kuidas teha vanematele selgeks,et olen liiga vana, et sõita jalgrattaga.
Mis vanematesse puutub, siis olles ise Sinutaoliste isa, võin julgelt kinnitada, et probleemiks on Sinu vanemate mure Sinu elu ja tervise pärast ning seda aitab leevendada ainult usaldus. Näita tegudega, et Sinus on piisavalt enesedistsipliini veenmaks oma lähedasi, et kui tuleb nö. nõrkuse hetk iseloomus, siis suudad ennast talitseda, mitte arulagedalt ennast kuskile hunnikusse sõita. See on kõige alus. Edasine on juba pehmeks rääkimise teema. Aga seleta ikka ausalt, et sa TAHAD motoriseeritud riistapuuga sõita, see liiga vana et vändata on pigem hea nali

Ja loomulikult soeta siis ikkagi legaalne aparaat. Politseinik on ka inimene ja sugugi mitte loll.
No midagi sellist vastuseks siis
PS. Liikluseeskirjad võiksid samuti endale selgeks teha, kui Sa seda juba/veel teinud ei ole. Seegi kasulik tarkus ja hea märk sellest, et võtad asja tõsiselt!
Suzuki GSX 750 Inazuma
Sa ei ole KUNAGI liiga vana, et sõita jalgrattagaspinna kirjutas:Sa ei ole veel aastakümneid liiga vana, et sõita jalgrattaga!2pac kirjutas:Kuidas teha vanematele selgeks,et olen liiga vana, et sõita jalgrattaga.

Hans
Sry for OT
-
- Tsikkel: DR650 "Sinine Kits"
- Kontakt:
NEVER say NEVERVirago535 kirjutas:Sa ei ole KUNAGI liiga vana, et sõita jalgrattagaspinna kirjutas:Sa ei ole veel aastakümneid liiga vana, et sõita jalgrattaga!2pac kirjutas:Kuidas teha vanematele selgeks,et olen liiga vana, et sõita jalgrattaga.![]()
Hans
Sry for OT
Suuu Zuuu Kiiiiiiii - aga kui ma suureks saan, siis kiman teist kõigist mööda :d <- nüüd ka mudas 

-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Teeks siis kõigepealt asjad selgeks. Kas soovid soetada mopeedi (siis kuni 50 cc ja kui 45 km/h) või mootorratast (milleks on aga teatavasti ka lube vaja). Kui oled endas selgusele jõudnud, sõnasta oma küsimus veidi täpsemalt.
Päikest!
Päikest!
18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". 
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
Teema algataja
No selles mõttes, et liiga vana, kui käin trennis, sisi tulev kõik rollerite autodega(ise juhivad), kuid nad on sama vanad kui mina.
Ma tahaksin 50cc ikka, lubade jaoks ei ole viitsimist ja kiirel eksami perioodil ka aega. Nojh sel sõbral on suht hea pakkumine aga see on mure, et 70 cc ja mootori seisukord. Antud hetkel asun riidesse panema ja lähen seda vaatama, vaatan mida sõber ütleb ja äkki oskab tema nõu anda:)
Suur tänu antud abi eest, loodan , et soovitusi tuleb veel.
Võite lisade msnni, et rääkida mootorrataste teemal:D:)
Jorku23@hotmail.com
Ma tahaksin 50cc ikka, lubade jaoks ei ole viitsimist ja kiirel eksami perioodil ka aega. Nojh sel sõbral on suht hea pakkumine aga see on mure, et 70 cc ja mootori seisukord. Antud hetkel asun riidesse panema ja lähen seda vaatama, vaatan mida sõber ütleb ja äkki oskab tema nõu anda:)
Suur tänu antud abi eest, loodan , et soovitusi tuleb veel.
Võite lisade msnni, et rääkida mootorrataste teemal:D:)
Jorku23@hotmail.com
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Yamaha YZ250F
- Tänatud: 7 korda
Ei oska öelda kuid võin oma juhuse näiteks tuua....
Käisin siis umbes 7-8 klassis ja nägin unes Riga võrri (unistus selline oli)
Ema juurde selle jutuga minna, see oli nagu et sama mis minna ja tühjas toas iseendaga kahekõnet pidada... kuid oli mul tooaeg supper vanaema kelle juures sai kaarte tagumas käidud ja südant puistatud. Seepeale tegi vanaema oma karaazis veidi ruumi ja andis oma vanaraudagi, kuna just seda ma tooaeg korjasin et ratas soetda. Saigi siis ostetud Jawa 350 ja natukese aja pärast veel 250 krossikaks tehtud jawa.....see siis minu ja vanaema saladus oli ca 6kuud kuni Ema selle lahti ammustas..Ja ega ei öeldudki mulle midagi pahasti see peale..
Käisin siis umbes 7-8 klassis ja nägin unes Riga võrri (unistus selline oli)
Ema juurde selle jutuga minna, see oli nagu et sama mis minna ja tühjas toas iseendaga kahekõnet pidada... kuid oli mul tooaeg supper vanaema kelle juures sai kaarte tagumas käidud ja südant puistatud. Seepeale tegi vanaema oma karaazis veidi ruumi ja andis oma vanaraudagi, kuna just seda ma tooaeg korjasin et ratas soetda. Saigi siis ostetud Jawa 350 ja natukese aja pärast veel 250 krossikaks tehtud jawa.....see siis minu ja vanaema saladus oli ca 6kuud kuni Ema selle lahti ammustas..Ja ega ei öeldudki mulle midagi pahasti see peale..
-
Teema algataja
Täna käisin seda sõbra ratast vaatamas ja terve tee olles sõbra rolleri seljas unistasin sellest, kuidas ma sõidan bikega ja juuksed lehvivad. Järgneval hetkel oli maja ees ja vestin sõbraga juttu, mõni hetk hiljem tuli ema naabrinaise juurest ja me läksime koos tuppa. Ema alustas juttu teemal ISA ning sain teada huvitava asjaolu, et mu isa kaotas jälle load, seega suht suure hulga raha ja lõhkus JÄRJEKORDSELT mu nö unistuse. JÄRJEKORDSELT sellepärast, et eilmine suvi/kevad tahtsin zidi, kõik oli korras kui läks juba ostmiseks tuli isa õhtul täis peaga koju ja ütles, et laenas sõbrale 20000. Suvel kaotas ta jälle load ning sellega kaasnes traff nimega ZID
kas te ei tahaks oma siale molli panna kes on puhas alkoholik, selle juures on see kõige hullem, et tal on raha ning saab osta lõvijooki. P.S Sellel asjal on üks positiivne külg, ma olen 2 kuud kaine olnud ja püüan seda elulõpuni. Sain oma südame puhtaks räägitud:/

MODED!!! Tööle! Meil kõigil on vahest raske, aga seda ei pea terve inimkond teadma!
Kulla 2pac, kui vajad tühjaks rääkimist, tee seda mõnele heale sõbrale või sugulasele aga mitte netis! See patu-urgas ju täis tegelasi, kes tunnevad headmeelt selle üle, et kellegil läheb kehvasti ja siis hakkavad ilkuma...
Aga sulle niipalju, et ära heida meelt! Kogu raha, suvel mine kuskile tööle ja küll sa saad oma liikuri kätte!! Kunagi pole olnud, et kuidagi ei ole! Ole aga kannatlik, ohverda midagi ja sa saad oma unistuse.
Kulla 2pac, kui vajad tühjaks rääkimist, tee seda mõnele heale sõbrale või sugulasele aga mitte netis! See patu-urgas ju täis tegelasi, kes tunnevad headmeelt selle üle, et kellegil läheb kehvasti ja siis hakkavad ilkuma...
Aga sulle niipalju, et ära heida meelt! Kogu raha, suvel mine kuskile tööle ja küll sa saad oma liikuri kätte!! Kunagi pole olnud, et kuidagi ei ole! Ole aga kannatlik, ohverda midagi ja sa saad oma unistuse.
-
Teema algataja
OT küll, aga vaevalt, et inimkond nii kaugele oleks arenenud, kui sellist tunnet meil poleks, et alati on midagi puudu - see on väga võimas edasiviiv jõud.2pac kirjutas:Okei vahet pole, inimene ei oska tunda rõõmu sellest mis tal on, tal on alati midagi puud:)
Aga võibolla aitab sul selline asi kui näitad, kuidas sa sõita oskad - ehk rahustab vanemaid.
Just enjoy ... nothing less, nothing more
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.