Probleem alarmiga
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
Probleem alarmiga
Täna läksin nagu tavaliselt lihtsalt sõitma. Olin juba tükk aega sõitnud ja siis hakkasin pööret tegema, panin siis suunatule sisse ja avastasin armatuuri pealt et suunakas ei vilgu. Vaatan et hoopis ohutuled töötavad, hakkan siis klõpsima seal no mis ma teen maha ei tule... no liikusin siis teest eemale ja panin alarmi peale ja maha süüdet sisse ja välja lõpuks sõitsin koju ohutuledega. siis kodu hoovis hakkas nii tegema et kui alarm oli peal siis ohutuled vilkusid ja kui maas siis ei...noh tegin veel tiiru kõik oli norm panin siis garaazi ja sama komejant jälle alarm peale ja ohutuled tööle noh võtsin siis maha ja jätsin sinna...käisin linnas korra tulen tagasi nüüd tahtsin veel sõitma minna ja hakkan käivitama ja alarm on mu motika mootori ära blokeerinud. Kas keegi on varem sellise asjaga kokku puutunud? peaksin ma ise midagi oskama teha või peaks paigaldaja firma poole pöörduma?
-
Teema algataja
Re: Probleem alarmiga
Probleem Sola-Larm SLA 835T-ga. Immo tuleb ainult siis pealt maha, kui korraks alarmil voolud järelt ära võtta ja siis puldil nuppu vajutada. Puldil uus patarei.
1 korra lubab immo maha võtta, edasi ei midagi. Kellelgi häid ideid?
Re: Probleem alarmiga
Aku sai täis laetud jaaa... Enam ei tööta pooled pütid ka, üks süütepool ei saa voolu kätte.
Hea päev.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.