Tartu politsei kontrollib kõiki tartu rollereid mai kuus!!!
Moderaator: Moded
Tartu politsei kontrollib kõiki tartu rollereid mai kuus!!!
Nii siis, tähele panu kõik tartu rolleri friigid!!!
2. mai kirjutas tartu postimehes, et mai kuus kontrollitakse kõiki tartus liikuvaid rollereid, kontrollitakse ka mobeedi juhuloa olemas olu.
ja seda kirjutas ka et eestis on 2004-2006 aasta jooksul väljastatud 19 mopeedi juhi luba..
Need kes tartus elavad ja kellel käib tartu postimees need saavad sealt täpsemat iformatsiooni. Igatahes selle kampaania nimi on rollerifriik ja selle raames korraltatakse ka õppusi ja vigur sõite parimatele jagatakse pastapliiatseid ja t-särke..
Nii, et hoitke ennast mai kuus vaos, ärge kihutage ja tehke juhiluad ära!!!
ma ei suutnud leida internetist seda artiklit, aga tartu postimehes on see kindlalt olemas..
2. mai kirjutas tartu postimehes, et mai kuus kontrollitakse kõiki tartus liikuvaid rollereid, kontrollitakse ka mobeedi juhuloa olemas olu.
ja seda kirjutas ka et eestis on 2004-2006 aasta jooksul väljastatud 19 mopeedi juhi luba..
Need kes tartus elavad ja kellel käib tartu postimees need saavad sealt täpsemat iformatsiooni. Igatahes selle kampaania nimi on rollerifriik ja selle raames korraltatakse ka õppusi ja vigur sõite parimatele jagatakse pastapliiatseid ja t-särke..
Nii, et hoitke ennast mai kuus vaos, ärge kihutage ja tehke juhiluad ära!!!
ma ei suutnud leida internetist seda artiklit, aga tartu postimehes on see kindlalt olemas..
rollerite ja mopeedide puhul ju see värk et pead enda rolleri või mopeediga tegema.
Kes ikka hakkab autoga kohale vedama, aga ma ei usu et politsei sulle midagi teeb kui sa sõidad rahulikult 45 ja seadust ei riku. Kui kinni peab siis seletad ära kuidas asi on et pead enda omaga tegema ja pead kuidagi sinna transportima ja muud võimalust pole. Kui seal vajalikku sõidukit muidugi pole.
Ega politesid ka lollid ei ole ja nad ka ikkagi inimesed, kes saavad ka teistest aru.
Kes ikka hakkab autoga kohale vedama, aga ma ei usu et politsei sulle midagi teeb kui sa sõidad rahulikult 45 ja seadust ei riku. Kui kinni peab siis seletad ära kuidas asi on et pead enda omaga tegema ja pead kuidagi sinna transportima ja muud võimalust pole. Kui seal vajalikku sõidukit muidugi pole.
Ega politesid ka lollid ei ole ja nad ka ikkagi inimesed, kes saavad ka teistest aru.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks 

Re: Tartu politsei kontrollib kõiki tartu rollereid mai kuus!!!
Üks paremaid näpukaid viimasel ajal???RUNNER kirjutas:mobeedi juhuloa olemas olu.

Mingis mõttes olen ma nõus, et load ei sõida, aga liiklusest ja sõitmisest peaks ikka midagi teadma. Minu meelest võiks kord aastate dekaadi jooksul olla lausa kohustuslik liikluseksami tegemine.

kui ma õieti aru sain siis olevat väljastatud mingi 19 mopeedijuhi luba aastast 2004-2006. Minuarvates on nendest raudselt pooled PÕLVAST. Meil nagu mega paljudel juba load olemas. Kuid kui sul ple lube ja tahad just tegema minna siis vact politsei ei tee sulle midagi, selgitad ära ja olamas.
Hea ongi, et kontrollivad.
Hea ongi, et kontrollivad.
Ja ei ole tõesti...oldmoped kirjutas:Kas kogu eksamitegijate kambapeale ei ole ühtegi lubadega või täisealist tuttvat, kes masina kohale sõidaks?hellish kirjutas:rollerite ja mopeedide puhul ju see värk et pead enda rolleri või mopeediga tegema.

ja see kastiga sinna ja tagasi on ka väga tülikas... aga eks muud üle ei jää
DiTech 

mul on mobeedi load olemas ma võin sull kohale vedada:DAl-Kharid kirjutas:Ja ei ole tõesti...oldmoped kirjutas:Kas kogu eksamitegijate kambapeale ei ole ühtegi lubadega või täisealist tuttvat, kes masina kohale sõidaks?hellish kirjutas:rollerite ja mopeedide puhul ju see värk et pead enda rolleri või mopeediga tegema.![]()
ja see kastiga sinna ja tagasi on ka väga tülikas... aga eks muud üle ei jää
eheh se pole ainult tartu politsei kes kontrollib, me sõitsime täna rolleritega ja mendid kontrollisid meid 4 korda ja tegime mingit testi kah, tundus nagu kõik põlva mendid oleks korraga välja tulnud, isegi eraautoga mente oli
nii et see oli siis vict mingi suurem reid täna
....
äga oli kolm menti lendasid peale yke korraga ja kaks sireenidega
nagu peris märuli film oli 

äga oli kolm menti lendasid peale yke korraga ja kaks sireenidega

-
-
Kuna siia teemasse tuleks nagunii 8 korda küsimus, et kui vanalt neid lube teha saab ja mis selleks tegema peab, siis võtsin vaevaks selle informatsiooni Arki lehelt siia copyda. Ja ärge ena selliseid küsimusi esitage. Mämmutatud seda siin niigi.
Mopeedijuhiloa saamiseks tuleb sooritada teooriaeksami ja sõidueksam isiku kooli asukohajärgses või isiku elukohajärgses Autoregistrikeskuse (ARK) büroos.
Kui mopeedijuhiloa taotlejal on eelnevalt jalgratturi juhiluba, siis tuleb tal sooritada ainult sõidueksam.
Eksami sooritamise päeval peab juhtimisõiguse taotleja olema vähemalt 14-aastane.Täpsemat infot eksamitele registreerumise kohta ning eksamite toimumise aja kohta tuleb küsida Autoregistrikeskuse (ARK) büroost.
Juhtimisõiguse taotleja peab esitama eksamikomisjonile:
1) avalduse;
2) õpilaspileti, sünnitunnistuse või passi;
3) kaks identset värvifotot suurusega 35×45 mm;
4) lapsevanema (seadusliku eestkostja) kirjaliku nõusoleku juhiloa saamiseks.
Teooriaeksami eest tuleb tasuda riigilõivu 20 krooni
Sõidueksami eest tuleb tasuda riigilõivu 30 krooni
Mopeedijuhiloa väljastamise eest tuleb tasuda riigilõivu 30 krooni
Vähemalt 16- aastaselt mopeedijuhilt juhiluba ei nõuta
Mopeedijuhiloa saamiseks tuleb sooritada teooriaeksami ja sõidueksam isiku kooli asukohajärgses või isiku elukohajärgses Autoregistrikeskuse (ARK) büroos.
Kui mopeedijuhiloa taotlejal on eelnevalt jalgratturi juhiluba, siis tuleb tal sooritada ainult sõidueksam.
Eksami sooritamise päeval peab juhtimisõiguse taotleja olema vähemalt 14-aastane.Täpsemat infot eksamitele registreerumise kohta ning eksamite toimumise aja kohta tuleb küsida Autoregistrikeskuse (ARK) büroost.
Juhtimisõiguse taotleja peab esitama eksamikomisjonile:
1) avalduse;
2) õpilaspileti, sünnitunnistuse või passi;
3) kaks identset värvifotot suurusega 35×45 mm;
4) lapsevanema (seadusliku eestkostja) kirjaliku nõusoleku juhiloa saamiseks.
Teooriaeksami eest tuleb tasuda riigilõivu 20 krooni
Sõidueksami eest tuleb tasuda riigilõivu 30 krooni
Mopeedijuhiloa väljastamise eest tuleb tasuda riigilõivu 30 krooni
Vähemalt 16- aastaselt mopeedijuhilt juhiluba ei nõuta
Re: Tartu politsei kontrollib kõiki tartu rollereid mai kuus!!!
Kas ma saan õieti aru et 2 aasta jooksul anti 19 mopeedi juhiluba?:D Mina olin igaljuhul seal 19 sees kui nii see oli:D.. kahjuks enam need ei kehti kuna sain 16RUNNER kirjutas:ja seda kirjutas ka et eestis on 2004-2006 aasta jooksul väljastatud 19 mopeedi juhi luba..
..
NSR