Müügikuulutused...

Mõtted, ettepanekud, vead, teadaanded mootorratturite foorumi, külastajate ja postituste kohta. Koht kus küsida või teada anda.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Müügikuulutused...

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

Avan biker.ee foorumi, login end sisse ja vajutan nupule, et näeks lugemata poste... Neid on palju... Ja hinge teeb täis see, et müügi alla on tekkinud kuus kuni kaheksa posti ühelt isikult. Krt, kas inimene peab iga oma kuskilt euroromulast toodud rimaka müügiks eraldi teema tegema? Kas on palju tahetud, et ÜHE ja SAMA inimese müügikuulutused oleks ühe teema all???
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.

SiD
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas SiD »

Nõus !
Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Re: Müügikuulutused...

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Kuzmitz kirjutas:
Ja hinge teeb täis see, et müügi alla on tekkinud kuus kuni kaheksa posti ühelt isikult.
Ainus mees keda võiks seostada on Kommionu, aga tal 3-4 kuulutust korraga.

Kas seal ongi põhimõttelist vahet, KELLE pandud need kuulutused on. Äkki annaks kuidagi nii kabetada, et ostu-müügi teemad uute all ei kajastu.
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

ettepanek foorumi haldajatele - mitte kajastada ärikuulutusi "vaata uued postid" päringu all.
hälvik
Kasutaja avatar

Teema algataja
Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

Kas seal ongi põhimõttelist vahet, KELLE pandud need kuulutused on
Ma ei näita kellegi peale näpuga. On palju asju, mida saab lihtsamalt ajada, üks neist ka kõnealune müügi-värk. Teen ühe teema pealkirjaga "Müüa viis võrri" ja postituse sees annan võrride andmed, hinnad ja muu sodi.
Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas Tort »

Täiesti mõttetu kisa minumeelest, no offence. Oleks siis neid kuulutusi niivõrd palju, et pidevalt häiriks, aga ei. Niigunii on uute kuulutuste hulk suhteliselt pisike. Ilmselt sa sattusid peale just siis, kui kommionu oli mingi komplekti üles visanud jälle. Ainus variant tõesti see, et uute all need postid ei kajastu. Ma isiklikult ei sooviks mingeid grupikuulutusi lapata, kui 3 tsiklit posti all on biked ja 2 kroomid, aga mina tahan enduurot. Aga jah, ma ei võta osa. Võõras mure kuidagi.
Kasutaja avatar

Tank85
Tsikkel: Yamaha FZS 600 98´

Lugemata postitus Postitas Tank85 »

Selline tähelepanek, et nüüd on need tsikklite müügikuulutused Motors24.ee-s kõik ilusti olemas. Eraldi kategooriad mootorratastele ja rolleritele. Miks krt rollerid risustavad auväärt mootorrataste müügikuulutuste lugeja silmi?
Kas miskit kontrolli pole, mis vastavad masinad ka õige teema alla paneb?
Maanteerott(IZ 56, Yamaha FZS 600)
Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

Tank85 kirjutas:
Miks krt rollerid risustavad auväärt mootorrataste müügikuulutuste lugeja silmi?
Edu kõva mootorratur olemises, tore ju niimoodi lubade esimest sünnipäeva tähistada...
Kasutaja avatar

Tank85
Tsikkel: Yamaha FZS 600 98´

Lugemata postitus Postitas Tank85 »

Ei nohh asjalik vastus vähemalt.
Maanteerott(IZ 56, Yamaha FZS 600)

intz
Tsikkel: V POWAA

Lugemata postitus Postitas intz »

Andke andeks, aga see motors24 on üks igavene mõttetu [censored]. Kasvõi otsingu teostamine on juba ülim [censored]. Milleks eelistada seda algkooli arvutitunnis kokku klopsitud keskkonda auto24-le? Isegi foorum oleks etem, eeldades, et on kehtestatud teatud reeglid (vanasti vist oligi foorum nagu ma eelnevaid poste lugedes aru saan).

EDIT:
Okei, ise küsin, ise vastan. Avastasin alles nüüd, et motors24 on tasuta. Selge sel juhul, ega tasuta head asja saagi :)

Valmet
Tsikkel: Valgete kätega tehtud
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Valmet »

Mind häirib see, et juba paar nädalat on üks ja seesama tsikkel müügikuulutustes esimene(minu arvutis). Ma pole IT asjatundja kah, äkki on mingi seadistus paigast ära, oskab ehk keegi öelda. PS mul load u 15 aastat ja leian kah, et rolleri kuulutused võiks püsida omas rubriigis.

Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Motors24 aitab seda foorumit siin üleval pidada. Nii nagu ka teised reklaambännerid.

Kasutaja avatar

minenohh

Lugemata postitus Postitas minenohh »

Tänapäeva seadus ütleb nii, et mopeed on kaherattaline, mille kubatuur ei ületa 50ccm ja suurim kiirus ei ületa 45km/h. Palun arvake, mitu tükki sajast selliseid esineb? Ühe käe sõrmedel loeb kokku, nagu nipsti. Niisiis, kui omanik arvab, et tema 70ccm tuunitud võrr on mootorratas, siis tegelikult ta pole midagi valesti arvanud. Motors24 või teiste kuulutusportaalide moded ei saa ju ümber tõsta või ära keelata asja mis on tegelikult õige.

Muidugi, kui näiteks 250ccm rolleri omanik kuulutab oma masinat chopperite rubriigis, siis on teine teema.

Kasutaja avatar

oldmoped
Kontakt:

Valmet kirjutas:

rolleri kuulutused võiks püsida omas rubriigis.

Mis need rollerid teile koguaeg hammastevahele jäävad? Peaks ju tore olema, et nad olemas on - seda isasemad ju teie rattad nende kõrval tunduvad.
Vaata natukene antud lehe struktuuri - on üldkategooria mootorrattad, mis siis jaguneb alamkategooriateks stiilide kaupa - custom, sport, enduuro, roller jne. Kui sa määrad lihtsalt "mootorrattad", näitab sulle kõigi alamkategooriate rattaid koos, krossikad, superbiked ja rollerid segamini.

Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR

Lugemata postitus Postitas speedvana »

kodanikud mis ärritute?
kohe-kohe, hakkame REAALSET OLME PRÜGI SORTEERIMA, igaüks, eraldi või koos perega/lähikondlastega/töökaaslastega, võibolla kujuneb sellest isegi spordiala välja, A`la, naise kandmine/mobiili viskamine jne.

asi, siis see VIRTUAALNE prügi pole ära- anda, tasuta ja puha, sorteeri kui viitsid :lol:

Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

Täiesti mõttetu teema.
Tegelege millegi muuga vahepeal kui üle ääre hakkab ajama...

Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

oldmoped kirjutas:
Valmet kirjutas:

Mis need rollerid teile koguaeg hammastevahele jäävad? Peaks ju tore olema, et nad olemas on - seda isasemad ju teie rattad nende kõrval tunduvad.
Vaata natukene antud lehe struktuuri - on üldkategooria mootorrattad, mis siis jaguneb alamkategooriateks stiilide kaupa - custom, sport, enduuro, roller jne. Kui sa määrad lihtsalt "mootorrattad", näitab sulle kõigi alamkategooriate rattaid koos, krossikad, superbiked ja rollerid segamini.

Et miks või? Küsimus jaguneb seoses vastusega kaheks - kas siin foorumis või üldiselt.. Vahepeal vastan - ühtlasi mõlemas aspektis, sest esimeses pean pidevalt ebanormaalse tähelepanuga jälgima, et mõni kõnealune mu bussi alt läbi ei käiks ja teiseks pean hulga oma tolerantsusekunstist raiskama erinevate variaatoriprobleemide allaneelamisele.
Olen vabastatud edasisest arutelust, kuna seoses minu regulaarsete reisidega saksamaale on kõnealuse fännklubiga piisavalt palju tühikargamise... tegemist.
Kui asi rollude ja muude samas hinnaklassis olevate junnidega ei võta lähemal ajal inimlikke mõõtmeid siis peab tegema kontaktnumbriks 900+ või äkki oldmoped aitab kuidagi omalt poolt seda pasarahet pareerida, aitähh :mrgreen: - ...

Valmet
Tsikkel: Valgete kätega tehtud
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Valmet »

Valmet kirjutas:

Mind häirib see, et juba paar nädalat on üks ja seesama tsikkel müügikuulutustes esimene(minu arvutis). Ma pole IT asjatundja kah, äkki on mingi seadistus paigast ära, oskab ehk keegi öelda. PS mul load u 15 aastat ja leian kah, et rolleri kuulutused võiks püsida omas rubriigis.

Nüüd sain ise aru, et rattad hinna järgi sorteeritud. Kas postitamise aja järgi ei saa seal ise panna kuidagi. Ma pole kodus raalimajanduses.

Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

tramm66 kirjutas:
oldmoped kirjutas:
Valmet kirjutas:

Et miks või? Küsimus jaguneb seoses vastusega kaheks - kas siin foorumis või üldiselt.. Vahepeal vastan - ühtlasi mõlemas aspektis, sest esimeses pean pidevalt ebanormaalse tähelepanuga jälgima, et mõni kõnealune mu bussi alt läbi ei käiks ja teiseks pean hulga oma tolerantsusekunstist raiskama erinevate variaatoriprobleemide allaneelamisele.
Olen vabastatud edasisest arutelust, kuna seoses minu regulaarsete reisidega saksamaale on kõnealuse fännklubiga piisavalt palju tühikargamise... tegemist.
Kui asi rollude ja muude samas hinnaklassis olevate junnidega ei võta lähemal ajal inimlikke mõõtmeid siis peab tegema kontaktnumbriks 900+ või äkki oldmoped aitab kuidagi omalt poolt seda pasarahet pareerida, aitähh :mrgreen: - ...

tramm, sa räägid rolleriJUHTIDEST, oldmoped aga ROLLERITEST.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”