Mopeedi juhilubade tegemine Eesti linnades ! ! !
Moderaator: Moded
Mopeedi juhilubade tegemine Eesti linnades ! ! !
On võimalik teha siis mopeedi juhilube. Üritus toimub 28. aprillil, Põlva ARK-is. Muidugi peaksid soovijad asja üle uurima, aga kuna mul vend teeb siis nii palju kuulsin. Ennast peab ka eelnevalt sinna registreerima vmt. Kindlasti uurige kõik ilusti üle enne kui sinna lähete.
Sid ei vastuta info õigsuses vmt
Sid ei vastuta info õigsuses vmt

Viimati muutis SiD, 18 Apr 2006, 20:15, muudetud 1 kord kokku.
Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650
Vene raudvara K-650
hehe, kas see asi on siis umbes nii et mingig tartust roomavad kohale et mopi lube teha?? :S mida veel on see siis nii sur asi ve=?
iga n2dal käib sealt mõni l2bi ja teeb, ma tegin kh eelmine aaasta koos sõbraga.
oleks pidanud kohe mingi teema tegema ve??
ok ok ei taha muliseda aga pealkiri näeb välja nagu 7 maaima ime oleks syndinud
iga n2dal käib sealt mõni l2bi ja teeb, ma tegin kh eelmine aaasta koos sõbraga.

algaja14 kirjutas:hehe, kas see asi on siis umbes nii et mingig tartust roomavad kohale et mopi lube teha?? :S mida veel on see siis nii sur asi ve=?
see on teadmisesks neile kellel pole rolleri lube veel!!!
ark-is ei viitsita seda rada ülesse panna iga tahtja pärast, selle pärast ma selle teema tegingi!!!

Vene raudvara K-650
Vene raudvara K-650
Kui mina käisin seal lube tegemas ütles ta nii et ühe pärast ma ei hakka estakaati, slaalomit jne rada ülesse panema! Kuna on tulemas suurem punt siis nad panevad raja ülesse...see on Põlva lihtsalt
vaevalt et saarlased ka nii agarad on et 15 min pärast spetsiaalne rada ülesse panna...

vaevalt et saarlased ka nii agarad on et 15 min pärast spetsiaalne rada ülesse panna...
Vene raudvara K-650
Vene raudvara K-650
Tartus on ka juba täiesti võimalik teha mobolube!
Käisin panin ennast üleeile kirja,oli võimalik teha juba 17. ja 22. aprillil kell 9.30 ja kell 10.00 mõlemal päeval.Eksami päeval peab veel vanem tulema arki ja oma allkirja andma,siis kaasa veel kaks pilti,õpilaspilet ja isikuttõendav dokument.Riigilõiv oli ka veel pea 100- ja oledki valmis.
Käisin panin ennast üleeile kirja,oli võimalik teha juba 17. ja 22. aprillil kell 9.30 ja kell 10.00 mõlemal päeval.Eksami päeval peab veel vanem tulema arki ja oma allkirja andma,siis kaasa veel kaks pilti,õpilaspilet ja isikuttõendav dokument.Riigilõiv oli ka veel pea 100- ja oledki valmis.

Mina käisin registreerimas siis tädike ise kah mõtles on vaja või mitte,aga siis hüppas kuskilt mingi vanemteenindaja välja ja ütles et pole.Robskar kirjutas:Mhm.
kui sul jalgratta load,siis teed ainult sõidu.
Aga te mignit arsti tõendit ei vaja, mul oli arsti tõendit ka vaja=P.
Ma usun et väiksem on see riigilõiv kui ainult teed sõidueksami kindlasti.Ma ise panin ka ennast teooriale kirja kuigima leidsin juba rattaload üles,pean minema ümber muutma.Aga tore oleks jah kui rollerivendi veel tuleks 22.aprill siis.Hetkel oli kirjas ainult mina ja pinginaaber.Ma usun et olen ka siis 22. aprillil kohal
Ja kõik l2heb kokku 100 eeku?
Midagi kuulsin et kui on jalgrattaload siis ei pea tegema kirjalikku eksamit vms ?
-
kuda moodi saab 17 aprill teha lube kui 17 aprill on esmaspäev ja ARK on kinni.
http://www.ark.ee/atp/index.php?id=217
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
CY-50(müügiks sai ostetud) /
irw siis on küll mingi eksitus kas see kes seda teavitas või siis seal arki kodukal...speed fighter kirjutas:kuda moodi saab 17 aprill teha lube kui 17 aprill on esmaspäev ja ARK on kinni.
DiTech 

Kirja panemiseks peaks ikka kohale minema!
Tädike ütles mulle,et 17. aprillil on võimalik teha.
JA MUUSEAS TEADMISEKS:
TEIE VANEM PEAB ENNE EKSAMIT KÄIMA ARKIS JA ANDMA KIRJALIKULT OMA NÕUSOLEKU. MUIDU TEID EKSAMILE EI LASTA! SELLEKS PEAB TA KOHAPEAL ANKEEDI TÄITMA.
Kui sul need load olemas on siis peaks kõik ok olema. Ilmselt näitad neile ja siis saad ilma teooriata,sest load kirjutatakse ju uued!väike küsimus, et kui mul on jalgrattaload olemas, aga seerianumber maha kulunud, pean siis teooria tegema, või läheb mopeedilubadeks uus seerinaumber?
JA MUUSEAS TEADMISEKS:
TEIE VANEM PEAB ENNE EKSAMIT KÄIMA ARKIS JA ANDMA KIRJALIKULT OMA NÕUSOLEKU. MUIDU TEID EKSAMILE EI LASTA! SELLEKS PEAB TA KOHAPEAL ANKEEDI TÄITMA.
-
helista tädile ja küsi et kas 17 aprill on ark kinni. kui 17 aprill helistad siis keegi ei võta seal vastugi. ma käin arkis peaaegu iga nädal.
MBK Rocket / Aprilia SR / Gilera Runner 70ccm / MBK Nitro / Yamaha Aerox /Aprilia sr racing replica/ !!!!Aprilia Area 51!!!! / Macal
Sorri et 2 posti järjest aga kas seda mingit ankeeti sealt kaasa ei või võtta ja nt. kui eksamit tuled tegema siis võtad täidetud ankeedi kaasa?stage6 kirjutas:Kirja panemiseks peaks ikka kohale minema!
Kui sul need load olemas on siis peaks kõik ok olema. Ilmselt näitad neile ja siis saad ilma teooriata,sest load kirjutatakse ju uued!väike küsimus, et kui mul on jalgrattaload olemas, aga seerianumber maha kulunud, pean siis teooria tegema, või läheb mopeedilubadeks uus seerinaumber?
JA MUUSEAS TEADMISEKS:

DiTech 

-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Juhtimisõiguse taotleja peab esitama eksamikomisjonile:
1) avalduse;
2) õpilaspileti, sünnitunnistuse või passi;
3) kaks identset värvifotot suurusega 35×45 mm;
4) lapsevanema (seadusliku eestkostja) kirjaliku nõusoleku juhiloa saamiseks.
Teooriaeksami eest tuleb tasuda riigilõivu 20 krooni
Sõidueksami eest tuleb tasuda riigilõivu 30 krooni
Mopeedijuhiloa väljastamise eest tuleb tasuda riigilõivu 30 krooni
Kui need punktid on täidetud, siis saad eksamile.
1) avalduse;
2) õpilaspileti, sünnitunnistuse või passi;
3) kaks identset värvifotot suurusega 35×45 mm;
4) lapsevanema (seadusliku eestkostja) kirjaliku nõusoleku juhiloa saamiseks.
Teooriaeksami eest tuleb tasuda riigilõivu 20 krooni
Sõidueksami eest tuleb tasuda riigilõivu 30 krooni
Mopeedijuhiloa väljastamise eest tuleb tasuda riigilõivu 30 krooni
Kui need punktid on täidetud, siis saad eksamile.
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.