Probleem ATMiga
Moderaator: Moded
-
Jozeph
Teema algataja
Probleem ATMiga
Mure siis selline ,et kui järsku gaasi anda sureb välja,nagu tõmbaks täis.Samas on veel selline jama ,et kui masin välja sureb siis teda nii lihtsalt käima ei saa.Tuleb jamada külmkäivitusega senikaua kuni uuesti tööle läheb.Teiseks probleemiks on see ,et Genekas ei lae akut.Lülitan süüte sisse aga ei tee mitte midagi.Kui masina käima saan siis suunatuled ja kõik töötavad.Ei tea kas keegi oskab midagi öelda 
Re: Probleem ATMiga
Äkki on aku probleem selles et kaitse läbi.Mul endal oli ja mõtlesin ka päris tykk aega ,mis viga.Jozeph kirjutas:Mure siis selline ,et kui järsku gaasi anda sureb välja,nagu tõmbaks täis.Samas on veel selline jama ,et kui masin välja sureb siis teda nii lihtsalt käima ei saa.Tuleb jamada külmkäivitusega senikaua kuni uuesti tööle läheb.Teiseks probleemiks on see ,et Genekas ei lae akut.Lülitan süüte sisse aga ei tee mitte midagi.Kui masina käima saan siis suunatuled ja kõik töötavad.Ei tea kas keegi oskab midagi öelda
tõmbab täis.. äkki on õhufilter mingit sodi täis?
endal oli ka selline jama talvel ,aga kui tõin sooja garaasi ja ärakuivas oli kõik korras.
nyyd kadus mul küünlal säde ära lihtsalt suretasin välja ja nyyd kadunud.
LaulasmaaMotoClub
atm50(2),Keeway ARN,aprilia amico 1993,aprilia sr50,
pocetbike(2),125 cc Qingqi Sport -06(2)
atm50(2),Keeway ARN,aprilia amico 1993,aprilia sr50,
pocetbike(2),125 cc Qingqi Sport -06(2)
jozeph, sul on omapärane arusaam "väga heas korras" tehnikast
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=119536#119536
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
-
Bensuvoolik05
Teema algataja
jozeph-et sul voolu ei ole,kui süüde sees on,võib viga olla selles-kas on kaitse läbi,või on sul näiteks aku küljest,klemm lahti kruttind,mul oli nii!!nummert kirjutas:Äkki on aku probleem selles et kaitse läbi.Mul endal oli ja mõtlesin ka päris tykk aega ,mis viga.Jozeph kirjutas:Mure siis selline ,et kui järsku gaasi anda sureb välja,nagu tõmbaks täis.Samas on veel selline jama ,et kui masin välja sureb siis teda nii lihtsalt käima ei saa.Tuleb jamada külmkäivitusega senikaua kuni uuesti tööle läheb.Teiseks probleemiks on see ,et Genekas ei lae akut.Lülitan süüte sisse aga ei tee mitte midagi.Kui masina käima saan siis suunatuled ja kõik töötavad.Ei tea kas keegi oskab midagi öelda
tõmbab täis.. äkki on õhufilter mingit sodi täis?
endal oli ka selline jama talvel ,aga kui tõin sooja garaasi ja ärakuivas oli kõik korras.
nyyd kadus mul küünlal säde ära lihtsalt suretasin välja ja nyyd kadunud.
Nummert-sul võis säde selle pärast ära kaduda,kuna on sul süütelukku niiskust,vett läind,ja siis seal süütes,läheb midagi kokku ja siis ei olegi,sädet.Mul omal oli niimodi,jamasin igati moodi,kuid lõpuks tuli välja,et süütelukku oli vett läin,siis ostsin uue,ja nüüd läristan siia maani atm-iga ringi
-
Jozeph
Teema algataja
On jahCB500 kirjutas:jozeph, sul on omapärane arusaam "väga heas korras" tehnikasthttp://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=119536#119536
-
Zark
Teema algataja
Kas gaasitamise katse ajal oli mootor juba töösoe või külm alles? Minu 4T Zid-il on praktiliselt sama mootor mis ATM-il ning külmast peast gaasi andmine suretab selle edukalt välja. Loomulikult on külma mootori töös hoidmiseks vaja ka tooreklappi peal hoidaJozeph kirjutas:Mure siis selline ,et kui järsku gaasi anda sureb välja,nagu tõmbaks täis.Samas on veel selline jama ,et kui masin välja sureb siis teda nii lihtsalt käima ei saa.Tuleb jamada külmkäivitusega senikaua kuni uuesti tööle läheb.Teiseks probleemiks on see ,et Genekas ei lae akut.Lülitan süüte sisse aga ei tee mitte midagi.Kui masina käima saan siis suunatuled ja kõik töötavad.Ei tea kas keegi oskab midagi öelda
<ATM-ist kõrvalekalduv jutt>
Süüte sisselülitamine ei tee 4T Zidi juures muud kui lubab starterit anda ja käigukasti indikaatortuluke süttib, kõik. Alles töötava mootoriga tulevad kõik ülejäänud tulukesed järele. ATM-il võibolla on elektriskeem teisiti tehtud.
</ATM-ist kõrvalekalduv jutt>
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.