Probleem ATMiga

Moderaator: Moded

Teema algataja
Jozeph

Probleem ATMiga

Lugemata postitus Postitas Jozeph »

Mure siis selline ,et kui järsku gaasi anda sureb välja,nagu tõmbaks täis.Samas on veel selline jama ,et kui masin välja sureb siis teda nii lihtsalt käima ei saa.Tuleb jamada külmkäivitusega senikaua kuni uuesti tööle läheb.Teiseks probleemiks on see ,et Genekas ei lae akut.Lülitan süüte sisse aga ei tee mitte midagi.Kui masina käima saan siis suunatuled ja kõik töötavad.Ei tea kas keegi oskab midagi öelda :roll:
Kasutaja avatar

nummert

Re: Probleem ATMiga

Lugemata postitus Postitas nummert »

Jozeph kirjutas:
Mure siis selline ,et kui järsku gaasi anda sureb välja,nagu tõmbaks täis.Samas on veel selline jama ,et kui masin välja sureb siis teda nii lihtsalt käima ei saa.Tuleb jamada külmkäivitusega senikaua kuni uuesti tööle läheb.Teiseks probleemiks on see ,et Genekas ei lae akut.Lülitan süüte sisse aga ei tee mitte midagi.Kui masina käima saan siis suunatuled ja kõik töötavad.Ei tea kas keegi oskab midagi öelda :roll:
Äkki on aku probleem selles et kaitse läbi.Mul endal oli ja mõtlesin ka päris tykk aega ,mis viga.
tõmbab täis.. äkki on õhufilter mingit sodi täis?
endal oli ka selline jama talvel ,aga kui tõin sooja garaasi ja ärakuivas oli kõik korras.
nyyd kadus mul küünlal säde ära lihtsalt suretasin välja ja nyyd kadunud.
LaulasmaaMotoClub
atm50(2),Keeway ARN,aprilia amico 1993,aprilia sr50,
pocetbike(2),125 cc Qingqi Sport -06(2)
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

jozeph, sul on omapärane arusaam "väga heas korras" tehnikast :arrow: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=119536#119536
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

Teema algataja
Bensuvoolik05

Lugemata postitus Postitas Bensuvoolik05 »

nummert kirjutas:
Jozeph kirjutas:
Äkki on aku probleem selles et kaitse läbi.Mul endal oli ja mõtlesin ka päris tykk aega ,mis viga.
tõmbab täis.. äkki on õhufilter mingit sodi täis?
endal oli ka selline jama talvel ,aga kui tõin sooja garaasi ja ärakuivas oli kõik korras.
nyyd kadus mul küünlal säde ära lihtsalt suretasin välja ja nyyd kadunud.
jozeph-et sul voolu ei ole,kui süüde sees on,võib viga olla selles-kas on kaitse läbi,või on sul näiteks aku küljest,klemm lahti kruttind,mul oli nii!!

Nummert-sul võis säde selle pärast ära kaduda,kuna on sul süütelukku niiskust,vett läind,ja siis seal süütes,läheb midagi kokku ja siis ei olegi,sädet.Mul omal oli niimodi,jamasin igati moodi,kuid lõpuks tuli välja,et süütelukku oli vett läin,siis ostsin uue,ja nüüd läristan siia maani atm-iga ringi :)

Teema algataja
Jozeph

Lugemata postitus Postitas Jozeph »

CB500 kirjutas:
jozeph, sul on omapärane arusaam "väga heas korras" tehnikast :arrow: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=119536#119536
On jah :lol: ,enne müüki teen ta kindlalt korda.

Teema algataja
Zark

Lugemata postitus Postitas Zark »

Jozeph kirjutas:
Kas gaasitamise katse ajal oli mootor juba töösoe või külm alles? Minu 4T Zid-il on praktiliselt sama mootor mis ATM-il ning külmast peast gaasi andmine suretab selle edukalt välja. Loomulikult on külma mootori töös hoidmiseks vaja ka tooreklappi peal hoida ;-)

<ATM-ist kõrvalekalduv jutt>
Süüte sisselülitamine ei tee 4T Zidi juures muud kui lubab starterit anda ja käigukasti indikaatortuluke süttib, kõik. Alles töötava mootoriga tulevad kõik ülejäänud tulukesed järele. ATM-il võibolla on elektriskeem teisiti tehtud.
</ATM-ist kõrvalekalduv jutt>
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”