Delta silindrisse on polt murdunud
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1097
- Tsikkel: enduro ja asfalt
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Delta silindrisse on polt murdunud
Tere. Küsimus selles et sumpsi kinnituspolt on sisse ära murdunud. Kuidas see kätte saada nii, et ei lõhuks silindrit? Tean, et saab keevitada teise poldi otsa aga see on suhteliselt sügaval kinni
-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
Auk täpselt poldi keskele puurida. Siis keerata sinna sisse spetsiaalne tagurpidikeermega koonuseline poltide väljakeeramiseabinõu, millega saad murdunud poldi välja keerata. Puuritava augu mõõt sõltub täpselt väljakeeratavast poldist ja keeramiseks kasutatavast tööriistast (tööriistaga on vastav tabel kaasas).
Müüakse neid hästivarustatud tööriistapoodides - näiteks Stokkeris.
Osta võimalik nii komplektina kui ka üksikuid endale vajalikke. Hind paarikümnest paarisaja kroonini.
Müüakse neid hästivarustatud tööriistapoodides - näiteks Stokkeris.
Osta võimalik nii komplektina kui ka üksikuid endale vajalikke. Hind paarikümnest paarisaja kroonini.
-
ma soovitaks sul teha endale 1 uus teema, mille all sind siis läbi mootoriremondi, kuni ratta täieliku valmimiseni juhendatakse. kui sa iga poldi ja mutri pärast uue teema teed, siis hakkab see koormama. ja natuke vähem agressiivsem avatar ei teeks su postituste hulga juures paha.
aga jõudu tööle!
aga jõudu tööle!
Vahest sõidan ja teen asju.
Minu arust iseloomustab see avatar teda suurepäraselt : "appi, aidake mind!" (seda siis tehnikaküsimustes)piret kirjutas:ma soovitaks sul teha endale 1 uus teema, mille all sind siis läbi mootoriremondi, kuni ratta täieliku valmimiseni juhendatakse. kui sa iga poldi ja mutri pärast uue teema teed, siis hakkab see koormama. ja natuke vähem agressiivsem avatar ei teeks su postituste hulga juures paha.
aga jõudu tööle!

“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten” - Benjamin Franklin
Uudishimu tapab
Uudishimu tapab
-
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Kui sa oled ise läbi proovinud, siis küsidki seda ühes teemas! Vaadates mopeedi foorumit, on iga teine teema vist sinu oma. Moded võiksid kõik teemad kokku panna ja sinna paika see asi jääks. Oma mopist teed ja räägid kõik ühes teemas. Piretil on tuline õigus selle koha pealt.makuke kirjutas:Jah selles on Sul õigus et ma olen teinud palju teemasid. kuid kui ma ise olen endale võimalikud variandid läbi proovinud ja ma ikka pole soovitud tulemust saanud siis paneb ikka küsima küll.