Delta silindrisse on polt murdunud

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
makuke
Tsikkel: enduro ja asfalt
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 1 kord

Delta silindrisse on polt murdunud

Lugemata postitus Postitas makuke »

Tere. Küsimus selles et sumpsi kinnituspolt on sisse ära murdunud. Kuidas see kätte saada nii, et ei lõhuks silindrit? Tean, et saab keevitada teise poldi otsa aga see on suhteliselt sügaval kinni

DerbiPR

Lugemata postitus Postitas DerbiPR »

Pead väga täpselt poldi keskele augu puurima ja vindikeerajaga üle keerama, see suht keerukas töö muide.
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Auk täpselt poldi keskele puurida. Siis keerata sinna sisse spetsiaalne tagurpidikeermega koonuseline poltide väljakeeramiseabinõu, millega saad murdunud poldi välja keerata. Puuritava augu mõõt sõltub täpselt väljakeeratavast poldist ja keeramiseks kasutatavast tööriistast (tööriistaga on vastav tabel kaasas).
Müüakse neid hästivarustatud tööriistapoodides - näiteks Stokkeris.
Osta võimalik nii komplektina kui ka üksikuid endale vajalikke. Hind paarikümnest paarisaja kroonini.
Kasutaja avatar

Teema algataja
makuke

ok ma siis jooksen stokkerisse
Kasutaja avatar

Teema algataja
makuke

Aga 1 küsimus, et mis selle asja nimi on? seal nagu suht suur valik
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

Ausalt, ei tea.
Küsigi murdunud poldi väljakeeramis abinõud, küll nad aru saavd ja sulle õige asja annavad.

Hoiatan ette, et 6mm poldi sisse 2,5-3mm augu puurimine ei ole väga lihtne tegevus.

nurrmees

Lugemata postitus Postitas nurrmees »

ei ole lihtne jah... kärniga ikka märk ette ja kannatlikkust peab ka olema, ei maksa hakata seal meeletu jõuga suruma ja rabistama. nii et makuke, rahulikult!!
Kasutaja avatar

-MeltDown-

Lugemata postitus Postitas -MeltDown- »

Oli ikka mõtet niisama uurida mis seal mootoris on :D
Kasutaja avatar

Teema algataja
makuke

Tegelikult ma ei uuri niisama. On asja kah ikka. Ma just ostsin selle endale esimeseks mopeediks ja nüüd on palju küsimusi. Aga sellegipoolest tänud Oldmopeedile ja arvan, et kui rohkem soovitusi/ nõuandjaid pole siis võib teema lukku panna.
Kasutaja avatar

piret

Lugemata postitus Postitas piret »

ma soovitaks sul teha endale 1 uus teema, mille all sind siis läbi mootoriremondi, kuni ratta täieliku valmimiseni juhendatakse. kui sa iga poldi ja mutri pärast uue teema teed, siis hakkab see koormama. ja natuke vähem agressiivsem avatar ei teeks su postituste hulga juures paha.
aga jõudu tööle!
Vahest sõidan ja teen asju.
Kasutaja avatar

Teema algataja
makuke

Jah selles on Sul õigus et ma olen teinud palju teemasid. kuid kui ma ise olen endale võimalikud variandid läbi proovinud ja ma ikka pole soovitud tulemust saanud siis paneb ikka küsima küll.

Kasjok
Tsikkel: YZ450F

Lugemata postitus Postitas Kasjok »

piret kirjutas:
ma soovitaks sul teha endale 1 uus teema, mille all sind siis läbi mootoriremondi, kuni ratta täieliku valmimiseni juhendatakse. kui sa iga poldi ja mutri pärast uue teema teed, siis hakkab see koormama. ja natuke vähem agressiivsem avatar ei teeks su postituste hulga juures paha.
aga jõudu tööle!
Minu arust iseloomustab see avatar teda suurepäraselt : "appi, aidake mind!" (seda siis tehnikaküsimustes) :)
“The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten” - Benjamin Franklin
Uudishimu tapab

avaida

Lugemata postitus Postitas avaida »

kui sa ikka hakkama ei sa siis puuri peenikese puuriga sinna väike auk sisse ja keera sinna mingi miniaturne polt millele keevita otsa mingi sõrm millega saad selle välja keerata
Kasutaja avatar

Teema algataja
makuke

Aitähh nõu eest...ma proovin selle siis välja saada
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

makuke kirjutas:
Jah selles on Sul õigus et ma olen teinud palju teemasid. kuid kui ma ise olen endale võimalikud variandid läbi proovinud ja ma ikka pole soovitud tulemust saanud siis paneb ikka küsima küll.
Kui sa oled ise läbi proovinud, siis küsidki seda ühes teemas! Vaadates mopeedi foorumit, on iga teine teema vist sinu oma. Moded võiksid kõik teemad kokku panna ja sinna paika see asi jääks. Oma mopist teed ja räägid kõik ühes teemas. Piretil on tuline õigus selle koha pealt.
Kasutaja avatar

Teema algataja
makuke

:( :oops: jah see teema kokku panek oleks õige küll. Aga kuna ma sain mootori kokku (ainult see polt veel silindris kinni) siis ma arvan et enam palju teemasi ei tee. Raskem osa läbitud.
Suletud

Mine “Mopeedid”