Jõujuurikad
Moderaator: Moded
Jõujuurikad
Ei oskagi kohe arvata, kui sportlik on siinne rahvas, et kas siin jõusaali mehi ka on? Kui on siis ehk räägite natuke, et kaua olete käinud ja näiteks palju surute rinnalt ning oma kehakaal. Ise teeks siis otsa lahti. Pool ise meisterdatud vahenditega olen 2.5 aastat jõudu teinud, kuigi suve kuudel on asi soiku jäänud. Praeguseks olen 186cm pikk, 92kg ja rinnalt surun 130kg.
Viimati muutis Kasjok, 06 Mär 2006, 22:33, muudetud 1 kord kokku.
Oleneb kui madalale sa lased, kas päris vastu või jätad natuke ruumi vahele?
Viimati muutis 3m, 06 Mär 2006, 23:18, muudetud 1 kord kokku.
Aprilia Rs 125 '01-> Aprilia Rs 125 '04-> Z750-> FZ1S-> Tiger 800XC
Re: Jõujuurikad
sai ka käidud aasta korralikult trennis,100 jäi piiriks,siis tuli küünarliigese põletik 2 kuud jäi vahele ja enamvähem oleks tulnud otsast peale alata ,ei viitsinud enam.Kaalud ja mõõdud olid muidu täpselt samad.Kasjok kirjutas:Ei oskagi kohe arvata, kui sportlikud on siinne rahvas, aga kas siin jõusaali mehi ka on? Kui on siis ehk räägite natuke, et kaua olete käinud ja näiteks palju surute rinnalt ning oma kehakaal. Ise teeks siis otsa lahti. Pool ise meisterdatud vahenditega olen 2.5 aastat jõudu teinud, kuigi suve kuudel on asi soiku jäänud. Praeguseks olen 186cm pikk, 92kg ja rinnalt surun 130kg.

PS. sellest tõotab tulla suht naljakas teema

SM
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Heh, kell on peaaegu üksteist õhtul. Lugesin teema postitused 3 korda läbi ja mõtlesin 5 korda, kas kirjutan või mitte. Ilmselt võiks tõsta teema kuskile huumori alla ja kirjutama ajendas, mind lõplikult viimane WR posti lause.
Niisiis, oman kehapikkust 190cm kaalunud olen pikemat aega 64,5 kg aga peale viimast töökohavahetust võtsin tohutult juurde. Kui kehakaal oli juba ähvardav ja esimeseks numbriks lugesin kaalult 6 asemel seitse, siis mõtlesin, et kunagi sai tippsporti tehtud ja on aeg taas end liigutama hakata. Olen viimase kuuga saanud jälle kaalu normi
67 kg kanti. Nüüd rinnalt surumisest. Käte pikkust pole ma endal kunagi mõõtnud aga olles kogenud, et nad ulatuvad suht kaugel paiknevate esemeteni, siis tundub, et on pikad. Ja teatavasti mida pikem on jõuõlg, seda rohkem peab olema jõudu, et kangi suruda. No mina ketastega koos küll pole julgenud proovida
Aga ilma ketasteta kangi võin suruda küll. Kui see mingi näitaja on, siis kätekõverdusi suudan miski 50-nd jutti ära teha (mulle endale sellest igatahes jagub) ja selle juures lasen ikka põhjalikult alla. Mitte öösiti - tavaliselt hommikuti enne tööle jõudmist. Klubi tehakse 6.30 lahti ja siis 8-ni saab seal ikka erinevates asendites alla lastud.
Niipalju siis minu tohututest jõuvarudest - aga sellest hoolimata sai kunagi headel aegadel kergejõustikus ka Eesti meistri tiitleid koju toodud
Kes see teine ikka saba liputab, kui mitte koer ise... Aga HEAD ÖÖD teile unetud!
Niisiis, oman kehapikkust 190cm kaalunud olen pikemat aega 64,5 kg aga peale viimast töökohavahetust võtsin tohutult juurde. Kui kehakaal oli juba ähvardav ja esimeseks numbriks lugesin kaalult 6 asemel seitse, siis mõtlesin, et kunagi sai tippsporti tehtud ja on aeg taas end liigutama hakata. Olen viimase kuuga saanud jälle kaalu normi

Niipalju siis minu tohututest jõuvarudest - aga sellest hoolimata sai kunagi headel aegadel kergejõustikus ka Eesti meistri tiitleid koju toodud

StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Käin jõusaalis.
Olen käinud juba üle 3 kuu. Rinnalt surun u. 75 ära.
Ise olen u 180 pikk ja 72-76 kilo
kuidas kunagi.
Ja hetkel olen 16 aastane.
Olen käinud juba üle 3 kuu. Rinnalt surun u. 75 ära.
Ise olen u 180 pikk ja 72-76 kilo

Ja hetkel olen 16 aastane.
Viimati muutis hellish, 07 Mär 2006, 11:56, muudetud 1 kord kokku.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks 

kõvad mehed tõesti siin
Ma pole lamades kehakaalust rohkem surunud ja pole ka selleks vajadus nagu olnud. Aga keska lõpus tõukasin 7kg kuuli 11m, vast 75kg kaalu siis. Hiljem vast olen meetri jagu juurde saanud aga pole võistelnud. Aga ega jõusaalis punnitamine sul tervist suurt paremaks ei tee, mis selle jõuga ikka teed? pigem on jooksmine, ujumine ja rattasõit tervisele kasulikud.

ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Rinnalt surun vast enda kehamassi pluss kopikad. Kaalun palju. Mis veel surumisse puutub, siis mõnikord surun muremõtted maha.
üldiselt surun ma käppa, kui väga teretuju on.
sõjaväes lükkasin kõige kiiremini VW Iltist aga see on vist rohkem jalgade teema?
mis puutub kangide tõstmisesse, siis see teeb tugevaks, kuid mitte vastupidavaks. "jõusaal" tegelt on lai mõiste, sa võid seal näiteks ainult ergomeetrit tirida, see on ka väga kasulik, või siis rattaga sõita.
ujumine, rattasõit & suusatamine ruulib, jooksmine on ka vist hea aga mulle üldiselt joosta ei meeldi.
üldiselt surun ma käppa, kui väga teretuju on.
sõjaväes lükkasin kõige kiiremini VW Iltist aga see on vist rohkem jalgade teema?
mis puutub kangide tõstmisesse, siis see teeb tugevaks, kuid mitte vastupidavaks. "jõusaal" tegelt on lai mõiste, sa võid seal näiteks ainult ergomeetrit tirida, see on ka väga kasulik, või siis rattaga sõita.
ujumine, rattasõit & suusatamine ruulib, jooksmine on ka vist hea aga mulle üldiselt joosta ei meeldi.
mina olen muidu väga tugev noormees, aga käed-jalad on nõrgavõitu.
jõusaalis eriti tihti ei käi, sestap ei ole ka mingit sellist testosteroonist lõhnavat tulemust kirja panna. mis aga raskustesse puutub, treenin üsna hea tihedusega parema käe biitsepsit tavaliselt klaasist raskustega, mis trenni alguses kaaluvad 0,5 kg kanti, lõpupoole vähem. peamiselt toimub treening sõprade seltskonnas kas kodus või mõnes avalikus kohas, kus inimesed koos käivad samamoodi treenimas. vahetevahel olen isegi üksi kodus teleri ees niimoodi treeninud. hea asi sellise treenimise juures on see, et peale biitsepsi treenid oma kandmisvõimet ning meesterahva uhkust- saku lihast.

jõusaalis eriti tihti ei käi, sestap ei ole ka mingit sellist testosteroonist lõhnavat tulemust kirja panna. mis aga raskustesse puutub, treenin üsna hea tihedusega parema käe biitsepsit tavaliselt klaasist raskustega, mis trenni alguses kaaluvad 0,5 kg kanti, lõpupoole vähem. peamiselt toimub treening sõprade seltskonnas kas kodus või mõnes avalikus kohas, kus inimesed koos käivad samamoodi treenimas. vahetevahel olen isegi üksi kodus teleri ees niimoodi treeninud. hea asi sellise treenimise juures on see, et peale biitsepsi treenid oma kandmisvõimet ning meesterahva uhkust- saku lihast.

-
- Tänatud: 5 korda
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Üks hästi teemasse sobiv lugu:
Üks vanamees räägib teisele: "Kui ma olin 20 aastane ja kõvaks läks, ei suutnud ma isegi kahe käega seda alla suruda. 40 aastaselt juba kõva pingutusega surusin alla. 50-selt suutsin juba ühe käega selle alla tagasi suruda. Ei tea kui tugevaks ma veel lähen...?"
Ei tea kas siinse rahava seas Arctic Spordi Tallinna klubi liikmeid ka on?
Fazer
PS. Ma vaatan, et selles teemas sõnavõtjatest on väga vähestel meestel oma arvamus olemas. Teatavasti tekib meestel oma arvamus alates 100 kg-st...
Üks vanamees räägib teisele: "Kui ma olin 20 aastane ja kõvaks läks, ei suutnud ma isegi kahe käega seda alla suruda. 40 aastaselt juba kõva pingutusega surusin alla. 50-selt suutsin juba ühe käega selle alla tagasi suruda. Ei tea kui tugevaks ma veel lähen...?"
Ei tea kas siinse rahava seas Arctic Spordi Tallinna klubi liikmeid ka on?
Fazer
PS. Ma vaatan, et selles teemas sõnavõtjatest on väga vähestel meestel oma arvamus olemas. Teatavasti tekib meestel oma arvamus alates 100 kg-st...

-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Ülikooli ajal käisin ka jõusaalis, pikkust oli 175cm, kaalu 62 kg ja rinnalt surusin miski 50 kilo. Noh, siis elasin ka makaronidieedi peal... Aga jõusaalist sai kopp ette. Viimastel aastatel olen rohkem pühendunud oma tsikli kickstarteri surumisele vaheldumisi käekõrval lükkamisega suvistele motokokkutulekutele. Sel kevadel jätan ka selle treeningu maha ja alustan starterinupu surumise treeningutega.
Ah jaa, pikkust on vahepeal lisandunud 2cm ja kaalu 13kg.
Tundus vajalik täpsustus.
Ah jaa, pikkust on vahepeal lisandunud 2cm ja kaalu 13kg.
Tundus vajalik täpsustus.

I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
15 ja 16 kohta on teil kõvad saavutused, ei tahaks kohe uskudagi.
ma ise 30 praegu 195 pikk ja kaalun nii 103-109 kg jõutrenni teinud nüüd kuskil juba 14 aastat ja surun 15-sed seeriad nii 4 tk ja 120kg kangiga max olen korra lükanud 164 kg.
16 aastaselt alles alustasin ja siis oli ikka piiriks kuskil 85-90 kg.
tahaks teiega kohe kätt suruda või nii aga bikerfest tulemas vast saame seal kokku.
õlle surumisest ei hakka siin pajatama bikeri seltskonnaga olen ikka kogu rahva 3x laua alla joonud.
ma ise 30 praegu 195 pikk ja kaalun nii 103-109 kg jõutrenni teinud nüüd kuskil juba 14 aastat ja surun 15-sed seeriad nii 4 tk ja 120kg kangiga max olen korra lükanud 164 kg.
16 aastaselt alles alustasin ja siis oli ikka piiriks kuskil 85-90 kg.
tahaks teiega kohe kätt suruda või nii aga bikerfest tulemas vast saame seal kokku.
õlle surumisest ei hakka siin pajatama bikeri seltskonnaga olen ikka kogu rahva 3x laua alla joonud.
Some rules can be bent. Others can be broken.
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.