milline kiivri rihmakinnitus valida
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
milline kiivri rihmakinnitus valida
Mis te arvate erinevatest kiivririhma kinnitustest, nagu ma aru saan on testide põhjal DD süsteem kõige parem? samas kas tavakasutuses liiga tülikas pole? Nupuga süsteemid nagu nolanil ja AGV-l vist on mugavamad?!
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Sisselogimata Aatomik:
Mul on Nolan kiiver ja DD kinnitus - väga mugav. Kinni lahti umbes 0,5 sek
. Nipp lihtsalt selles, et kui kiivrit pähe panen ja ära võtan ei tõmbagi rihma klambrite vahelt täiesti välja, milleks? Annan ainult niipalju järgi, et pöialdega piisavalt ette tõmmata saab ja pähe mahub.
Algul tundus DD lahedus võõrastav kuid ainult algul.
Lühidalt - soovitan.
Mul on Nolan kiiver ja DD kinnitus - väga mugav. Kinni lahti umbes 0,5 sek

Algul tundus DD lahedus võõrastav kuid ainult algul.

Lühidalt - soovitan.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Avane seesam...
Oman NOLAN eest avaneva lõuaosaga kiivrit ja kinnitus on väga hea ja ka peast ei pea kogu aeg ära kiskuma(tankimine,väike teeäärne peatu jne.),sest tõstad lõuaosa üles ja no probleem!!!
Olen ka kinniseid kasutanud, kuid ei meeldinud eriti, aga nüüd olen rahul - puhtam ja kuivem tunne!
Ärge pange tähele ja ilkuge kohe - eks kõigil oma arvamus ja see kutsikate klähvimine midagi paremaks tee - arenguruumi ju on .........

Olen ka kinniseid kasutanud, kuid ei meeldinud eriti, aga nüüd olen rahul - puhtam ja kuivem tunne!

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.