Judas Priest In Tallinn
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1421
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
Judas Priest In Tallinn
Nimelt siis 1 detsember sai käidud Suurhallis kuulamas Judas Priesti. Minu arust väga tegija kontsert ja tõsiselt kõva lavashow. Igatahes mina oma käimisega igati rahul ja õnnelik. Ise olin tegelt tööl seal ja seega oli võimalus seda tasuta vaadata ja väheke ka pättust tehtud.
Pättuse all mõtlen siis nüüd video tegemist kontserdist (kaameraid ei olnud lubatud, kui siis ainult pressile). Pikkust umbes 6 minutit ja suurus 50 MB, formaat wmv. Panin rõhku kvaliteedile mitte sellele, kui palju see kõvakettal ruumi võtab. Tehtud tavalise digikaameraga, seega kvaliteet ja heli annaksid muidugi soovida, kuid mida sa ikka tavaliselt digikast ootad? Video pandud kokku klippidest jne. Kuna digika mälu ainult 128 MB, siis pikemalt ei saanud filmida.
Link kah siis: http://www.ronk.pri.ee/Judas%20Priest%2 ... 202005.wmv
Ootan kommentaare kontserdile, kes veel käisid.
Pättuse all mõtlen siis nüüd video tegemist kontserdist (kaameraid ei olnud lubatud, kui siis ainult pressile). Pikkust umbes 6 minutit ja suurus 50 MB, formaat wmv. Panin rõhku kvaliteedile mitte sellele, kui palju see kõvakettal ruumi võtab. Tehtud tavalise digikaameraga, seega kvaliteet ja heli annaksid muidugi soovida, kuid mida sa ikka tavaliselt digikast ootad? Video pandud kokku klippidest jne. Kuna digika mälu ainult 128 MB, siis pikemalt ei saanud filmida.
Link kah siis: http://www.ronk.pri.ee/Judas%20Priest%2 ... 202005.wmv
Ootan kommentaare kontserdile, kes veel käisid.

-
Teema algataja - Postitusi: 1421
- Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
- Tänanud: 125 korda
- Tänatud: 62 korda
BTW ise olingi just riietehoius tööl
. 106 sektoris üleni mustas riietuses.
Igatahes seekord oli küll nii, et riietehoid pidi kokku kukkuma
. Nahkmantleid ja tagisid oli küllaga, et ära toita terve aafrika. Rahva kohta oskan nii palju öelda, et need peamised "head bangers" rahvas oli ees ja taga oli selline vanemat sorti publik, kes siis vaikselt pealt vaatas. Ise olin ka taga, kuid eriti rahulik just ei olnud. Rahvas ümber vaatas, et natuke vale koha peal pole?
. Igatahes loodan et Judas Priest annab veel ühe kontserdi Eestis lähiajal.
Igatahes 2. veebruaril tuleb samas kohas ka Deep Purple esinema. Mina igatahes kohal ja kaasa rokkimas neile igal juhul.

Igatahes seekord oli küll nii, et riietehoid pidi kokku kukkuma

Igatahes 2. veebruaril tuleb samas kohas ka Deep Purple esinema. Mina igatahes kohal ja kaasa rokkimas neile igal juhul.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Vot just need hääleharjutused sulatasid ka mind lõplikult
. Halford on ikka tasemel vana, ei ole midagi öelda!!! Teisi bändiliikmeid nagu eriti kiita ei oska. Päris naljaks oli vaadata kuidas trummar ülesse visatud pulka tihtipeale kätte ei saanud ning kohe kusagilt kõrvalt uue rabas
.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Ainult RESPEKT, väga hea oli. Ise olin teises-esimeses reasi. Aga mitte nii hea kui Iron Maiden
2. veebruari Deep Purple kontserdil pidavat olema need uued lood (ballaadid) aga loodame siis et tulevad ka vanad klassikalised lood ....
Robi Harely oli ka väga ilus...
Oma tagi sai ka siis Ronga hoolde antud, hea teenindus oli

2. veebruari Deep Purple kontserdil pidavat olema need uued lood (ballaadid) aga loodame siis et tulevad ka vanad klassikalised lood ....
Robi Harely oli ka väga ilus...
Oma tagi sai ka siis Ronga hoolde antud, hea teenindus oli

olin ka kohal.
elamus oli muidugi super nagu judas'elt ikka oodata, aga minu jaoks rikkus ära see, et rahvas oli just liiga tuim võrreldes nt. eelmise aasta rammstein'iga. lisalugu nt. ei nõutud ja selle peale kuidas me sõpradega moshisime vaatas meie kõrval olev rahvas küll imeliku pilguga
biker'i teemas mainiks ära et see chopper oli küll vinge millega mees lavale kruiisis:P
elamus oli muidugi super nagu judas'elt ikka oodata, aga minu jaoks rikkus ära see, et rahvas oli just liiga tuim võrreldes nt. eelmise aasta rammstein'iga. lisalugu nt. ei nõutud ja selle peale kuidas me sõpradega moshisime vaatas meie kõrval olev rahvas küll imeliku pilguga

biker'i teemas mainiks ära et see chopper oli küll vinge millega mees lavale kruiisis:P
Olin ise täiesti lava ees, piirde vastas ja mind häiris väike pisiasi et Rob lükati oma harley'ga lavale mitte ei sõitnud ta seda 5 m ise.
Muidu oli kontsert super, mõned pisiasjad veel nagu näiteks joobes 40 a. rokipeerud kes igahinna eest eesolevaid nooremaid ära tirisid, et lavale lähemale saada.
Muidu oli kontsert super, mõned pisiasjad veel nagu näiteks joobes 40 a. rokipeerud kes igahinna eest eesolevaid nooremaid ära tirisid, et lavale lähemale saada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.