Judas Priest In Tallinn

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Judas Priest In Tallinn

Lugemata postitus Postitas Ronk »

Nimelt siis 1 detsember sai käidud Suurhallis kuulamas Judas Priesti. Minu arust väga tegija kontsert ja tõsiselt kõva lavashow. Igatahes mina oma käimisega igati rahul ja õnnelik. Ise olin tegelt tööl seal ja seega oli võimalus seda tasuta vaadata ja väheke ka pättust tehtud.

Pättuse all mõtlen siis nüüd video tegemist kontserdist (kaameraid ei olnud lubatud, kui siis ainult pressile). Pikkust umbes 6 minutit ja suurus 50 MB, formaat wmv. Panin rõhku kvaliteedile mitte sellele, kui palju see kõvakettal ruumi võtab. Tehtud tavalise digikaameraga, seega kvaliteet ja heli annaksid muidugi soovida, kuid mida sa ikka tavaliselt digikast ootad? Video pandud kokku klippidest jne. Kuna digika mälu ainult 128 MB, siis pikemalt ei saanud filmida.

Link kah siis: http://www.ronk.pri.ee/Judas%20Priest%2 ... 202005.wmv

Ootan kommentaare kontserdile, kes veel käisid. :twisted:
Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Käisin-käisin! Ülikõva! Kuigi eestlased on tavaliselt selline tuim publik ja paneb viimase loo alguses jooksuga riietehoidu, siis seekord lauldi ja jämmiti kõvasti kaasa. Vana pani osavalt ka publiku hääleharjutusi tegema. Ega muud midagi. Väga head mälestused igatahes.
Õigekirjaoskus massidesse!
Kasutaja avatar

Tihver
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas Tihver »

Kontsertil ei käinud, video vaatasin ära. Ausalt öeldes ei tekitanud mitte mingeid emotsioone. Ju vist asi selles, et ei ole minu maitse järgi muusika.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Ronk

BTW ise olingi just riietehoius tööl :wink: . 106 sektoris üleni mustas riietuses.

Igatahes seekord oli küll nii, et riietehoid pidi kokku kukkuma :D. Nahkmantleid ja tagisid oli küllaga, et ära toita terve aafrika. Rahva kohta oskan nii palju öelda, et need peamised "head bangers" rahvas oli ees ja taga oli selline vanemat sorti publik, kes siis vaikselt pealt vaatas. Ise olin ka taga, kuid eriti rahulik just ei olnud. Rahvas ümber vaatas, et natuke vale koha peal pole? :D. Igatahes loodan et Judas Priest annab veel ühe kontserdi Eestis lähiajal.

Igatahes 2. veebruaril tuleb samas kohas ka Deep Purple esinema. Mina igatahes kohal ja kaasa rokkimas neile igal juhul.
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Vot just need hääleharjutused sulatasid ka mind lõplikult :) . Halford on ikka tasemel vana, ei ole midagi öelda!!! Teisi bändiliikmeid nagu eriti kiita ei oska. Päris naljaks oli vaadata kuidas trummar ülesse visatud pulka tihtipeale kätte ei saanud ning kohe kusagilt kõrvalt uue rabas :twisted: .

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Ainult RESPEKT, väga hea oli. Ise olin teises-esimeses reasi. Aga mitte nii hea kui Iron Maiden :twisted:

2. veebruari Deep Purple kontserdil pidavat olema need uued lood (ballaadid) aga loodame siis et tulevad ka vanad klassikalised lood ....

Robi Harely oli ka väga ilus...

Oma tagi sai ka siis Ronga hoolde antud, hea teenindus oli :wink:
Kasutaja avatar

mihkel01

Lugemata postitus Postitas mihkel01 »

olin ka kohal.
elamus oli muidugi super nagu judas'elt ikka oodata, aga minu jaoks rikkus ära see, et rahvas oli just liiga tuim võrreldes nt. eelmise aasta rammstein'iga. lisalugu nt. ei nõutud ja selle peale kuidas me sõpradega moshisime vaatas meie kõrval olev rahvas küll imeliku pilguga :D
biker'i teemas mainiks ära et see chopper oli küll vinge millega mees lavale kruiisis:P
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Zidist kirjutas:
Robi Harely oli ka väga ilus...
Mina olin pettunud ... ilmselt ootasin mingit lahedat Triumphi :-(.

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!
Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas AzA »

muhe kontsert oli, vast üks vingemaid pärast robert planti :)
purple piletid juba kapis ootamas.
Aga mulle meeldib.
Kasutaja avatar

ural
Tsikkel: Bläku

Lugemata postitus Postitas ural »

http://gallery.alkohol.ee/judas
Endal hääl siiani ära ja kondid lavaesisest haigedPiltPiltPilt

vatu

Lugemata postitus Postitas vatu »

Olin ise täiesti lava ees, piirde vastas ja mind häiris väike pisiasi et Rob lükati oma harley'ga lavale mitte ei sõitnud ta seda 5 m ise.

Muidu oli kontsert super, mõned pisiasjad veel nagu näiteks joobes 40 a. rokipeerud kes igahinna eest eesolevaid nooremaid ära tirisid, et lavale lähemale saada.

Zidist

hohhoo, mina ka piltidel :P
Kasutaja avatar

Teema algataja
Ronk

Zidist kirjutas:
hohhoo, mina ka piltidel :P
Millisel? Igatahes mind näha Vanilla Ninja kontserdil ja Deep Purple kontserdil ka seal teie nahktagisid vastu võtmas. 8)

Zidist

3. detsembri esimestel tundidel 00.30 (tunni aja pärast) algab ETVs Judas Priesti 1983 aasta live kontsert Memphises :ner:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”