Rolleri romula(d)?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Rolleri romula(d)?
Tervist et siis kas kuskil Eestis on olemas rollerite romulad?
Ma kunagi millalgi lugesin kuskilt lehest et Saaremaal pidi olema aga netist nagu küll kuskilt ei leia?
Äkki keegi oskab aidata selles suhtes?
Ma kunagi millalgi lugesin kuskilt lehest et Saaremaal pidi olema aga netist nagu küll kuskilt ei leia?

Re: Rolleri romula(d)?
ei ole ma siin ühtegi romulat leidnud kuskilt...Fullnike kirjutas:Tervist et siis kas kuskil Eestis on olemas rollerite romulad?
paar rolleritega tegelevat firmat/FIE't on aga romulast ei tea midagi..
Aitan Ebay'st asjade tellimisega või maksmisega.
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Kust sa naljamees selle välja lugesid? Saaremaal kohe kindlasti rolleriromulat(-id) ei ole. Minu andmetel mitte ka mandril. Lähim oleks vast soome. http://www.mc-scatter.com/catalog/index ... 11a4e3739eRoby329 kirjutas:tahad rolleri romulasse viia?![]()
-
-
- Tsikkel: BMW
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 23 korda
Otsisid nimelt eesti lammareid. Ei tea küll sinu võimalusi aga äkki keegi tuttavatest käib-läheb soome, võibolla saaksid isegi selle firmaga postiteel saatmises kaubale. Neil Hussar lammutuses sees ja näha on, et variaatorikaas on terve. http://www.mc-scatter.com/catalog/produ ... 11a4e3739e
Jama, et see firma Helsingist nii kaugel on. Ylihärmä-s.
Jama, et see firma Helsingist nii kaugel on. Ylihärmä-s.
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.