pidurid

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
Roby329

pidurid

Lugemata postitus Postitas Roby329 »

Selline jama, et rolleril esi pidurikettas käib kuskile vastu.
Kui paar hoopi jalaga annan :D siis see hääl kaob, aga tuleb hiljem jälle tagasi. :shock:
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

Klotsid läbi :wink: , selline nõrk krigin onju?

Teema algataja
Roby329

Lugemata postitus Postitas Roby329 »

Jap midagi sellist jah.
Palju need uued klotsid maksavad umbes.

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Kas äkki piduri suppurdi puksid pole kulunud?

DerbiPR

Lugemata postitus Postitas DerbiPR »

holma kirjutas:
Sel juhul peaksid ka kulumata klotsid kogu aeg vastu ketast nühkima. Miks minu omal ei nühi?
Vaata, et kui sul piduriklotsid ära kuluvad siis hakkab kriuksumine pihta.

Klotsid maksavad umbes 200-400kr, kuid ise pole kunagi klotse ostnud, ostad klotsimaterjali, lõikad paraja jupi ja liimid uue klotsi peale, või needid.

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

aga kuidas seda seletada, et kui hoobi annad siis enam ei krigise? :? äkki ikka on ketas lahti vms?

Kasjok
Tsikkel: YZ450F

Lugemata postitus Postitas Kasjok »

Pidurid hakkavad krigisema, kui nad on kulunud, sest kui pole enam klotsi, siis tuleb kolb rohkem välja. Ja kui see on juba väga väljas siis ei taha ta enam tagasi vajuda, mul on isegi mansetist lahti rebinud enda pillil.
Uued piduri klotsi ja ongi korras.
Kasutaja avatar

ken100

Lugemata postitus Postitas ken100 »

Mu rolleriga oli sama lugu, kui klotsid ära kulusid tuli mingi krigin sisse nagu metall käiks ketta vastu. Targemad ütlesid, et see tuleneb sellest et klotsid kulunud. Soovitan selle piduriga võimalikult vähe pidurdada, sest muidu kulutad sooned kettale sisse.

Raul90
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Raul90 »

Mul ei ole esipiduriga jama, vaid tagapidur jääb peale. Vaatasin ka otsingusse ja leidsin sealt ainult panic´u tagapiduri probleemiga teema.
Seal nimetati brakecleanerit, mis puhastab kogu pidurisüsteemi. Puhastasin ka ja õlitasin aga ikka jäi peale. Klotsid tunduvad korras, aga pidurit peab pingutama nii palju, et see hoob mis klotse laiali lükab, läheb juba peaaegu püstisesse asendisse ja siis alles koltisd võtavad. Ei saa aru milles asi, olen neid juba niipalju üritanud reguleerida et kopp juba ees. Kas asi saab sellest tuleneda , et veljes sees on see pesa nii ära kulunud või on see sama hoob ise kulunud, mis klotse peale lükkab. Kas kellegil on sama probleemi olnud mis teinud oled??
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip

Kasjok

Sul äkki vedrud ära veninud v6i oeld need unustanud lisada.
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Raul90 kirjutas:
Mul ei ole esipiduriga jama, vaid tagapidur jääb peale. Vaatasin ka otsingusse ja leidsin sealt ainult panic´u tagapiduri probleemiga teema.
Seal nimetati brakecleanerit, mis puhastab kogu pidurisüsteemi. Puhastasin ka ja õlitasin aga ikka jäi peale. Klotsid tunduvad korras, aga pidurit peab pingutama nii palju, et see hoob mis klotse laiali lükab, läheb juba peaaegu püstisesse asendisse ja siis alles koltisd võtavad. Ei saa aru milles asi, olen neid juba niipalju üritanud reguleerida et kopp juba ees. Kas asi saab sellest tuleneda , et veljes sees on see pesa nii ära kulunud või on see sama hoob ise kulunud, mis klotse peale lükkab. Kas kellegil on sama probleemi olnud mis teinud oled??
F15 on taga ju ketaspidur :roll: - seega pesa ei saa kulunud olla ning soovitaks korra see süsteem sealt lahti võtta ja uuesti kokku panna ning uus õli sisse. Kui klotsid korras siis ei saa muud viga olla, et kui hapnik vms on õli sees ja midagi ära ummistand :roll: (Ärge näkku lööge, kui pange panin :) )

Kasjok

MUlle tundub et ta räägib trummel piduritest, kuigi ma ei tea mis pidurid tal seal taga PEAKS olema, sest ise pole rollerihunt.
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Kasjok kirjutas:
MUlle tundub et ta räägib trummel piduritest, kuigi ma ei tea mis pidurid tal seal taga PEAKS olema, sest ise pole rollerihunt.
Mulle ka tundub, et räägib trummelpidurist, aga olen 99,9% kindel, et Malaguti Firefox F15-nel on 2x ketaspidurid :roll:

Raul90
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Raul90 »

Nii olin siis natuke aega eemal, ega saanud vastata.
Aga jah taga ketaspiduriga on alates 2001a mul on 99 või 98 ei teagi.
Igaljuhul jah mul on trummel pidur ja endalgi käis selline mõte läbi , et paneks paksema materjali sinna klotsidele peale, sest täna vaatasin et seal on ikka see hoob kulunud ja sellepärast selline jama ongi.
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”