pidurid
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
pidurid
Selline jama, et rolleril esi pidurikettas käib kuskile vastu.
Kui paar hoopi jalaga annan
siis see hääl kaob, aga tuleb hiljem jälle tagasi. 
Kui paar hoopi jalaga annan

-
- Kontakt:
Vaata, et kui sul piduriklotsid ära kuluvad siis hakkab kriuksumine pihta.holma kirjutas:Sel juhul peaksid ka kulumata klotsid kogu aeg vastu ketast nühkima. Miks minu omal ei nühi?
Klotsid maksavad umbes 200-400kr, kuid ise pole kunagi klotse ostnud, ostad klotsimaterjali, lõikad paraja jupi ja liimid uue klotsi peale, või needid.
Mul ei ole esipiduriga jama, vaid tagapidur jääb peale. Vaatasin ka otsingusse ja leidsin sealt ainult panic´u tagapiduri probleemiga teema.
Seal nimetati brakecleanerit, mis puhastab kogu pidurisüsteemi. Puhastasin ka ja õlitasin aga ikka jäi peale. Klotsid tunduvad korras, aga pidurit peab pingutama nii palju, et see hoob mis klotse laiali lükab, läheb juba peaaegu püstisesse asendisse ja siis alles koltisd võtavad. Ei saa aru milles asi, olen neid juba niipalju üritanud reguleerida et kopp juba ees. Kas asi saab sellest tuleneda , et veljes sees on see pesa nii ära kulunud või on see sama hoob ise kulunud, mis klotse peale lükkab. Kas kellegil on sama probleemi olnud mis teinud oled??
Seal nimetati brakecleanerit, mis puhastab kogu pidurisüsteemi. Puhastasin ka ja õlitasin aga ikka jäi peale. Klotsid tunduvad korras, aga pidurit peab pingutama nii palju, et see hoob mis klotse laiali lükab, läheb juba peaaegu püstisesse asendisse ja siis alles koltisd võtavad. Ei saa aru milles asi, olen neid juba niipalju üritanud reguleerida et kopp juba ees. Kas asi saab sellest tuleneda , et veljes sees on see pesa nii ära kulunud või on see sama hoob ise kulunud, mis klotse peale lükkab. Kas kellegil on sama probleemi olnud mis teinud oled??
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
-
- Kontakt:
F15 on taga ju ketaspidurRaul90 kirjutas:Mul ei ole esipiduriga jama, vaid tagapidur jääb peale. Vaatasin ka otsingusse ja leidsin sealt ainult panic´u tagapiduri probleemiga teema.

-
- Kontakt:
Nii olin siis natuke aega eemal, ega saanud vastata.
Aga jah taga ketaspiduriga on alates 2001a mul on 99 või 98 ei teagi.
Igaljuhul jah mul on trummel pidur ja endalgi käis selline mõte läbi , et paneks paksema materjali sinna klotsidele peale, sest täna vaatasin et seal on ikka see hoob kulunud ja sellepärast selline jama ongi.
Aga jah taga ketaspiduriga on alates 2001a mul on 99 või 98 ei teagi.
Igaljuhul jah mul on trummel pidur ja endalgi käis selline mõte läbi , et paneks paksema materjali sinna klotsidele peale, sest täna vaatasin et seal on ikka see hoob kulunud ja sellepärast selline jama ongi.
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.