Tasulisest parkimisest

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Tasulisest parkimisest

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

Kas on kellegil olnud probleeme Falck`iga tsikli parkimisel seal kus see tasuline on?

Küsin selle pärast, et juriidiliselt peaks ikka tsiklile ka parkimis pileti ostma kuid reaalselt on see natuke problemaatiline kuna tsiklil pole seda piletit kuhugi panna! Kui isegi leiad mõne koha kus selle pileti tuulega ära ei vii, siis saab ju hiljem alati vaidlustada, et pilet oli kuid keegi pani pihta.

Ja siis veel selline olukord näiteks parkimis majades. Seal ju tegelt maksab üks KOHT mitte auto. Et kas siis on nii,et kui tulla 5-6 tsikliga ja paigutada nad kõik ühele autole mõeldud kohale, siis tuleks maksta nagu ühe koha eest või ikka 5-6 koha eest?

Endal oli pärnus juhtum kus Falck`i töötaja käis ranna piirkonnas parkimis pileteid vaatamas ja mina olin tsiklile lähenemas (kiiver käes). Mees läks tsiklist mööda nagu seda polekski seal olnud. Piletit mul muidugi polnud.
Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)
Kasutaja avatar

randel
Tsikkel: Beta 390
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 204 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas randel »

Pärnu rannarajoonis ongi tsikli parkimine tasuta. Ise tahtsin suvel parkimispiletit osta sealt kontrolöri käest ja see keeldus müümast ;)
Hoopis huvitav on parkimine sellistes kohtades kus tõkkepuu ja asfaldi all andur - see ei kipu alati tsikli puhul reageerima, arvates et jalakäija tahab piletit lunastada :)
Parkimistasu minu teada kehtib igasuguse mootorsõiduki kohta võrdselt, kui märgiga pole just teisiti näidatud. Samas ise olen kah tasulises piirkonnas piletita parkinud ja probleeme pole olnud.

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

mul on falcki parkimismajades tavaliselt ise juurde tuldud ja öeldud, et ära sina tsikliga piletiga jama, sõida niisama kõrvalt läbi. Samas mul ka kaart tavaliselt olemas.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)

marguspp

Lugemata postitus Postitas marguspp »

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Tere!
Kas kellelgi Tallinnas Kristiines parkimisvõimalust on pakkuda ? täpsemalt on asukohaks koskla,kuna seal kandis palju suletuid hoove ,siis äkki on keegi sealt ja võiks ühel ratturil lasta oma ratast seal hoida,muidugi tasu eest.

Asjaga suht kiire ,kuna Forssi parklast saadeti mind täna minema väitega ,et ruumi lihtsalt pole (pigem paistis see välja sellisena ,et keegi ei viitsi tegeleda,kuna ruumi,kuhu tegelikult rattaid mahutada oli palju)

Kontaks ES,E-mail,5278313,asjaga kiire
Kasutaja avatar

pärnakas

Lugemata postitus Postitas pärnakas »

Kui juba kristiine kandis parkimisvõimalust otsid siis soovitan sõpruse pst ääres olevat parklat. (Peugeot keskuse kõrval) Hoidsin seal ratast terve eelmine suvi. Kuutasu oli eelmisel suvel 150EEK/kuu. Uuri asja, aga arvan et ega keegi sul odavamalt hoovi väravaid avama ei hakka + parklas on kindlasti turvalisem. Eelmisel hooajal olid seal väga norm eesti valvurihärrad ja rattaid oli seal teisigi.
Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!

Raigo
Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid

Lugemata postitus Postitas Raigo »

Asi jätkuvalt päevakorras ja endiselt kiire,kas kellelgi pole tuttavat siin koskla kandis ? Et saaks ratast hoida õues,kuid vähemalt lukustatud värava taga ,hoian teda siin max 1.5 kuud

van8

Lugemata postitus Postitas van8 »

Kui juba asi üles võeti, siis kui keegi teab norm kohta ka Tartus, kus tsiklit hoida, andke teada!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”