italjet
Moderaator: Moded
italjet
kas kellegil on olnud või on italjet dragster? kust kohast tema hinnad algavad ja kas teda üldse on eestis saadaval? mina olen eestis ainult ühte näinud. mis rahvas muidu sellest arvab?
-
- Kontakt:
Myya siis Italjet Dragster 70ccm. Tuning: 70ccm Kroom Athena silinder (tutikas 0km), Top Performances sportsumpa, Malossi multivar vario, Malossi koonusfilter, Malossi Delta sidur,Malossi rihm,Malossi Carbon klapid, Tuning väntvõll (ei tea õiget nime), 19mm Karpa + düüs vahetatud, Malossi ülekanne jne. Hind 30000.- / - Evil Avalanche

-
- Kontakt:
Neid jah sinna 5-e kanti Eestis(ära näkku löö, võin eksida) Päris kurjad ja ilusad on teised jah. Hind kah piisavalt korralik, kuid selles võid kindel olla, et see on parem kui mingisugune Aerox või Sr50 Factoryminenohh kirjutas:ega neid on ju eestis sitax vähe või mis??? tegelt ma ei taha osta ma niisama küsin mis masin on ?? asi selles et se mu lemmik roller

-
-
- Kontakt:
-
tglt esi tuli läheb formulale kah..Robskar kirjutas:Esi ots italjet Formulal samasugune..
välja arvatud "näidikute" osa![]()
mulle meeldib jalgade juures see amort:P
mida see ültse annab?
Edit: tuled on ka natuke teist sugused, ja ta ikka vist ei ole päris samasugune..
aga kuju kindlalt.

formulal lihtsalt gondel teise kujuga,kuid sama tuli läheb sisse.

-
- Kontakt:
Runner ja Sr50R/Factory need kah suht konkurentsivõimelised Dragsteriga. Kuid Dragster ikka paremminenohh kirjutas:mu klassis kõik kellel roller räägivad et dragster on täis pask. et speedfight on palju parem - hui on !!!! kas keegi oskab nimetada mõnda rollerit mis konkureeriks dragsteriga????[/url]

Tegelt ma olen kusagil näinud ,et Dragster'il (50cc) on minarelli mootor peal,xzburnoutzx kirjutas:Runner ja Sr50R/Factory need kah suht konkurentsivõimelised Dragsteriga. Kuid Dragster ikka paremminenohh kirjutas:mu klassis kõik kellel roller räägivad et dragster on täis pask. et speedfight on palju parem - hui on !!!! kas keegi oskab nimetada mõnda rollerit mis konkureeriks dragsteriga????[/url]
ning inimeste jutu järgi on siiski parema kiirendusega ja tippkiirusega morini(Runner'i ja Piaggio Nrg mootor)stock masinad ikka...

Aprilia RST 1000 Futura
But looks arn't every thing and the dragster has it where it counts, it uses the same engine as the gilera runner sp 125 and by all acounts its bullet proof, if something goes wrong it wont be the engine.nm5 kirjutas:Tegelt ma olen kusagil näinud ,et Dragster'il (50cc) on minarelli mootor peal,xzburnoutzx kirjutas:Runner ja Sr50R/Factory need kah suht konkurentsivõimelised Dragsteriga. Kuid Dragster ikka paremminenohh kirjutas:mu klassis kõik kellel roller räägivad et dragster on täis pask. et speedfight on palju parem - hui on !!!! kas keegi oskab nimetada mõnda rollerit mis konkureeriks dragsteriga????[/url]
ning inimeste jutu järgi on siiski parema kiirendusega ja tippkiirusega morini(Runner'i ja Piaggio Nrg mootor)stock masinad ikka...
Järsku on hakatud nüüd dragsterit jumaldamaxzburnoutzx kirjutas:Runner ja Sr50R/Factory need kah suht konkurentsivõimelised Dragsteriga. Kuid Dragster ikka paremminenohh kirjutas:mu klassis kõik kellel roller räägivad et dragster on täis pask. et speedfight on palju parem - hui on !!!! kas keegi oskab nimetada mõnda rollerit mis konkureeriks dragsteriga????[/url]

Malaguti Firefox F-15 70 ccm 

dragsterid hakkavad otsa kah lõppema..)Hyper kirjutas:Järsku on hakatud nüüd dragsterit jumaldamaxzburnoutzx kirjutas:Runner ja Sr50R/Factory need kah suht konkurentsivõimelised Dragsteriga. Kuid Dragster ikka paremminenohh kirjutas:mu klassis kõik kellel roller räägivad et dragster on täis pask. et speedfight on palju parem - hui on !!!! kas keegi oskab nimetada mõnda rollerit mis konkureeriks dragsteriga????[/url]
saqants kirjutas:But looks arn't every thing and the dragster has it where it counts, it uses the same engine as the gilera runner sp 125 and by all acounts its bullet proof, if something goes wrong it wont be the engine.nm5 kirjutas:Tegelt ma olen kusagil näinud ,et Dragster'il (50cc) on minarelli mootor peal,xzburnoutzx kirjutas:Runner ja Sr50R/Factory need kah suht konkurentsivõimelised Dragsteriga. Kuid Dragster ikka paremminenohh kirjutas:mu klassis kõik kellel roller räägivad et dragster on täis pask. et speedfight on palju parem - hui on !!!! kas keegi oskab nimetada mõnda rollerit mis konkureeriks dragsteriga????[/url]

Aprilia RST 1000 Futura
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.