probleem minimopiga
Moderaator: Moded
-
jorma39
Teema algataja
probleem minimopiga
mop läheb vändast käima , saab 5 meetrit sõita ja siis kaob jõud ära ning sureb välja
p
p
-
zootz
Teema algataja
oota enne karbussi maha võtmist!!
kontrolli kas sul karbussi peal olev kaan on ilusti kinni, sest kui se natkuke loksub ja sealt vahelt läheb õhk sisse jääb segu lahjaks. MUl endal oli deltal nii.
-
minifoob
Teema algataja
Ma olen tegelenud nende v-50 mootoritega juba üle aasta,selle põhjal võin öelda et nende põhiline jama on väntvõlli zimmerlingides.Olen need asendanud kinniste väntvõlli laagritega ja need on end igati õigustanud.
Arvan et sul sama probleem.Või oled sa just äsja zimmerlinge vahetanud?
Siis on põhiprobleemiks see et kui oled zimmerlingi valelt poolt sisse pressinud tuleb ta karteris tekkiva alarõhu tõttu kohe lahti.
Ok veits segane sai,aga loodan et said pihta.
Arvan et sul sama probleem.Või oled sa just äsja zimmerlinge vahetanud?
Siis on põhiprobleemiks see et kui oled zimmerlingi valelt poolt sisse pressinud tuleb ta karteris tekkiva alarõhu tõttu kohe lahti.
-
heinar16
Teema algataja
Seleta , mis moodi saab simmeri valelt poolt sisse pressida ?minifoob kirjutas:Või oled sa just äsja zimmerlinge vahetanud?
Pealegi käib simmer paraja istuga, mis ei luba teda kuhugi mootori vaakumil/survel nihutada.
Siin ei ole millelegi pihta saada, enne tee endale mootori ehitus selgeks.
-
minifoob
Teema algataja
-
heinar16
Teema algataja
Siin tahab keegi väita , et ist muutub olenevalt kus suunas tihend liigub - sajandi nali.Kui ei oska tihendit rikkumatta paigaldada, siis ära tegele sellega.
Traditsiooniliselt paigaldatakse enne laager ja siis ikka tihend, kes tagurpidi teeb - saab rohkem vaeva näha.
Ja õigekirja võiks küll õppida.
Traditsiooniliselt paigaldatakse enne laager ja siis ikka tihend, kes tagurpidi teeb - saab rohkem vaeva näha.
Ja õigekirja võiks küll õppida.
-
öö ott
Teema algataja
-
yankee
Teema algataja
-
öö ott
Teema algataja
-
MopeediJumal
Teema algataja
-
raido47
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.