probleem minimopiga

Moderaator: Moded

Teema algataja
jorma39

probleem minimopiga

Lugemata postitus Postitas jorma39 »

mop läheb vändast käima , saab 5 meetrit sõita ja siis kaob jõud ära ning sureb välja
p
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

Bensu ei saa kätte. Vaata karburaator igast sitast ja muust üle. Teist küünalt võiks ka proovida. Elektriga mingid jamad. Nii vähese informatsiooni põhjal võib kõike pakkuda. :roll:
BTW: Võiks ikka õigesse alateemasse postitada. :!:

Teema algataja
zootz

oota enne karbussi maha võtmist!!

Lugemata postitus Postitas zootz »

kontrolli kas sul karbussi peal olev kaan on ilusti kinni, sest kui se natkuke loksub ja sealt vahelt läheb õhk sisse jääb segu lahjaks. MUl endal oli deltal nii.

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Kirjelda oma probleemi täpsemalt. Kontrolli kõigepealt kõik juhtmed üle siis karbuss ja muud asjad. Võimalusi on palju.

Teema algataja
minifoob

Lugemata postitus Postitas minifoob »

Ma olen tegelenud nende v-50 mootoritega juba üle aasta,selle põhjal võin öelda et nende põhiline jama on väntvõlli zimmerlingides.Olen need asendanud kinniste väntvõlli laagritega ja need on end igati õigustanud.
Arvan et sul sama probleem.Või oled sa just äsja zimmerlinge vahetanud?
Siis on põhiprobleemiks see et kui oled zimmerlingi valelt poolt sisse pressinud tuleb ta karteris tekkiva alarõhu tõttu kohe lahti.
Ok veits segane sai,aga loodan et said pihta.

Teema algataja
heinar16

Lugemata postitus Postitas heinar16 »

minifoob kirjutas:
Või oled sa just äsja zimmerlinge vahetanud?
Siis on põhiprobleemiks see et kui oled zimmerlingi valelt poolt sisse pressinud tuleb ta karteris tekkiva alarõhu tõttu kohe lahti.
Ok veits segane sai,aga loodan et said pihta.
Seleta , mis moodi saab simmeri valelt poolt sisse pressida ?
Pealegi käib simmer paraja istuga, mis ei luba teda kuhugi mootori vaakumil/survel nihutada.
Siin ei ole millelegi pihta saada, enne tee endale mootori ehitus selgeks.

Teema algataja
minifoob

Lugemata postitus Postitas minifoob »

Surud zimmeri seestpoolt sisse ja paned selle splindi ette,siis laagri.Kui zimmer panna valelt poolt sisse siis olen peaaegu et kindel et ta tuleb lahti.Kui ei usu proovi järgi

Teema algataja
heinar16

Lugemata postitus Postitas heinar16 »

Siin tahab keegi väita , et ist muutub olenevalt kus suunas tihend liigub - sajandi nali.Kui ei oska tihendit rikkumatta paigaldada, siis ära tegele sellega.
Traditsiooniliselt paigaldatakse enne laager ja siis ikka tihend, kes tagurpidi teeb - saab rohkem vaeva näha.

Ja õigekirja võiks küll õppida.

Teema algataja
öö ott

Lugemata postitus Postitas öö ott »

simmerlingide (zimmerlingide :lol: ) vahetamiseks ei pea mootorit pooleks võtma, aitab küljekaante maha võtmisest ja veidi urgitsemisest...

Teema algataja
yankee

Lugemata postitus Postitas yankee »

öö ott kirjutas:
simmerlingide (zimmerlingide :lol: ) vahetamiseks ei pea mootorit pooleks võtma, aitab küljekaante maha võtmisest ja veidi urgitsemisest...
minu arust ka (w)

Teema algataja
Roby329

Lugemata postitus Postitas Roby329 »

Mina arvan et düüs on umbes.

Teema algataja
öö ott

Lugemata postitus Postitas öö ott »

Asi arvatavasti ikka karburaatosris. Võta suruõhupüstol ja lase karburaator sellega puhtaks. Nii peaks kõik jura sealt välja lendama mis sinna sattunud on või siis osta üldse uus karburaatur :roll: (see oleks kõige parem variant!)

Teema algataja
allarw

minimop

Lugemata postitus Postitas allarw »

Õhufilter võib ka must olla!
Endal oli see viga

Teema algataja
MopeediJumal

Lugemata postitus Postitas MopeediJumal »

mina isiklikult kaldun ka sinna õhufiltri poole :) kuna endal oli sama jama :P aga see zimmerling irwe xD

Teema algataja
raido47

Lugemata postitus Postitas raido47 »

viga võib olla karburaatoris. Ei saa kütet peale. aga võiksid jah õhupuhasti kah üle vaatata. aga väntvõlli tihentites ei tohiks viga olla sest kui seal on viga siis ei taha ta ültse eriti tööle minna :wink:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”