Ghost Rider - Goes Undercover
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Andku mulle paadunud GR fännid nüüd andeks, aga kogu see teema tundub mulle kui kõrvaltvaatajale ja mitte-fännile üks paras "netimull". Mitte et see vennike (vennikesed ) kiiresti sõita ei oskaks, aga kogu see "outlaw" värk ei tundu 100% ehtne ...stonefree kirjutas:Aga ikka kuradi ylbed tyybid, politseid mängima. Rootsi paistab olema õige riik kus kihutada ja politseid narrida ...
Ümberveenmisega pole mõtet vaeva nägema hakata

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Viimati muutis kris., 11 Okt 2005, 11:03, muudetud 1 kord kokku.
Riding with a King!
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Millegi pärast olen minagi Krisiga ühel meelel... Millegi pärast arvan, et kui see asi tõesti päriselt "outlaw" oleks, oleks see mees juba ammugi rootsi kardinate taga... Et teen aga filmi seaduserikkumistest, teen selle veel võtmes, et "nii on lahe ehk tehke järgi" ja siis turustan vastavalt üldlevinud meetoditele, kartmata seda, et seadusesilm midagi ette võtab...
Fazer@vana skeptik ise...
Fazer@vana skeptik ise...
Videos ta oma nägu ei paljasta, nii et selles on vähe. Rootsis olevat sellised seadused, et vaja on isik konkreetselt rikkumiselt tabada, enne ei saa midagi teha. Ja seda pole seni juhtunud. Loomulikult ei saa ükski politseinik tavalise auto v tsikliga turbo gixxerile järele ja mees oskab sõita. Kuskil USAs vms riigis lastaks mees lihtsalt baigi seljast maha aga rootsis seda naljalt ei juhtu.whitepoint kirjutas:Aga miks teda kinni ei panda, tegelt ma võiksin selle isiku vabalt ära tunda. Mõnes klipis paljastab ennast suht palju.
Ainuke võimalus on helikopter aga seda vist ei kasutata eriti.
Mees olevat elukutselt kaskadöör, nime ei mäleta aga seegi on teada, tema nimel olevat tagarattal sõitmise kiiruserekord >= 3xx km/h.
Outlaw olemise kohta. Loomulikult on tal korralik tiim kes nii filmivad kui politsei jms liikumiste kohta teatavad, vajadusel ise politseid blokeerivad jne, mees ei lähe üksinda välja. Aga vähegi rootsi olulisid teadvad inimesed ytlevad, et pole mingit võimalust, et ta legaalselt niimoodi sõita saaks. Vaata näiteks GR1 ümber stockholmi sõit, burnout palee ees, Uppsala run jne. Ma ei näe põhjust miks nad peaksid näiteks politseiga stseene ise lavastama, sest eest ära sõitmine pole probleem.
Vennad on mingite disturbingpeace.com, citiziendisobedience vms saitide ga ka seotud. Peale Subarutega kesklinnas kihutamise jms nägemist arvan kyll, et haiged tüübid. Eestisse selliseid kyll ei tahaks. Aga kodukal viimati teatasid, et rootsis filmimisel on lõpp.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

-
"Õumaigaad!" nagu ma Prisma kassa järjekorras seistes ühe ajakirja kaanelt lugesinmiku00 kirjutas:saab väga vabalt vast mendi motikatte eest minema 1 asja pärast ta on väga pro ja oskab väga hästi liigelda2. arvan et tal on väga kõva bike kas keegi oskab öelda mis tal on?

Helikopteriga tagaajamise kohta siis sirge peal on GR-i tsikkel oluliselt kiirem ükskõik millisest politsei helikopterist.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Bue Light
Riding with a King!
-
Tikkudega, muideks, saab mängida
.
See siin ei ole mingi SMS-jutukas, kus teised peaksid üritama sinu seosetust, kirjavahemärkideta "juttust" aru saada...
terv
Kris.

See siin ei ole mingi SMS-jutukas, kus teised peaksid üritama sinu seosetust, kirjavahemärkideta "juttust" aru saada...
terv
Kris.
Viimati muutis kris., 11 Okt 2005, 22:01, muudetud 1 kord kokku.
Riding with a King!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.