Keegi sellest ´jullast´pilti saab siia panna? Ise tahaks küll sellist asja saada, kuna kurvis kallutades käib midagi hoolega vastu asfaldit. Vaja kõrgemaks siis.
Keegi sellest ´jullast´pilti saab siia panna? Ise tahaks küll sellist asja saada, kuna kurvis kallutades käib midagi hoolega vastu asfaldit. Vaja kõrgemaks siis.
Jalg käib vastu freedo 2'l ja kui ei eksi siis vasakule poole kallutades käis suht vähese kallutamise peale juba. Aga kõrgendust ise ei ole võimalik kokku klopsida?
Jalg käib vastu freedo 2'l ja kui ei eksi siis vasakule poole kallutades käis suht vähese kallutamise peale juba. Aga kõrgendust ise ei ole võimalik kokku klopsida?
Loomulikult on võimalik ise ka teha (kui ainult keevitada oskad)
Loomulikult on võimalik ise ka teha (kui ainult keevitada oskad)
Keevitamine ei ole mulle raskus, oskan küll, aga äkki keegi näitab milline selle jubina ehitus on! tahaks ise proovida mis välja tuleb.
Vot mul on Racing tagaamort, millel on kõrgused astandutega ning saab muuta u 3 cm kõrgemaks. Kas kellegil pole neid augu läbimõõte vms, laseks siis mca15 teha Aga selle muutmiseks on spets võtit vaja, eitea kas ntx Ap-Motos tehakse ära?(tõstmine)
Vot mul on Racing tagaamort, millel on kõrgused astandutega ning saab muuta u 3 cm kõrgemaks. Kas kellegil pole neid augu läbimõõte vms, laseks siis mca15 teha Aga selle muutmiseks on spets võtit vaja, eitea kas ntx Ap-Motos tehakse ära?(tõstmine)
Mul on see võti olemas.
Aga üks tuttav keeras torutangidega ja polnud ka erilist vahet millega keerad.
See on see kui tervepäev teed ja mõtled ainult tsikkli peale.
Mca15 hakkab lolliks jääma.
Viimati muutis mca15, 03 Okt 2005, 20:50, muudetud 1 kord kokku.
Kõrgemaks? Tean, et reguleeritakse tugevust. Ju siis kõrgust ka saab. Ise pole selliseid kohanud.
kas cpi-idel on tõesti taga reguleeritav amort? Kle kui sa pahaks ei pane siis kirjelda siin kuidas seda reguleerida ja veel parem kui mõni pilt kah juures oleks!
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.