Õnnetus Viimsis? Mis juhtus?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
srad

Õnnetus Viimsis? Mis juhtus?

Lugemata postitus Postitas srad »

Tere kuulsin et viimsis kiriku juures olevat juhtunud mootrratta õnnetus 17-ndal. Äkki keegi teab sellest natukene rohkem?
Kasutaja avatar

Jack
Tsikkel: CBR 1100 XX
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Jack »

Niipalju kui kuulsin jutukalt pealtnägijalt - vend oli teistest maha jäänud ja andis hagu et järele jõuda. Tegi möödasõidu ja ei näinud vastutulevat CIVICut. Pilt oli päris vastik - ratas sodi, CIVicul nina sodi, tsiklimees tee peal pikali kuid teadvusel. Kiirus oli olnud päris suur - mootorattur ei olnud autot puudutnudki, lendas puhtalt üle.
Harva kodus

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Elan ise sündmuspaigast umbes viie kilomeetri kaugusel.
Sõber leidis õnnetusjärgsel päeval selle bike spidomeetri ja esikummi, esikumm oli katki/ribadeks mille hilje mminema viskas.
Kasutaja avatar

Habanero

Lugemata postitus Postitas Habanero »

Vaatasin täna raportit. See mida nägin teeb igatahes meele mõruks. Kõigepealt saab üks seltskonnaliige viga, läbi lauskokkupõrke. Sõber haiglase saadetud sõidavad kaaslased suure kiirusega edasi ja üritavad isegi politsil eest ära ajada. Lõppes see kahe ratta kukkumisega, milles taga istuvad, SPETSIAALRIIETUSETA, tüdrukud said kergemaid vigastusi. Rattad muidugi ka purud.

Inimesed palun kasutage seda looduse poolt meile antud imet, mõistust!
Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.

ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 12 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Raportis oli täna päris hea kokkuvõte nii sellest kui ka Pirita ringrajal toimunud, väidetavalt eelnevaga seotud jutumistest. Vaadake kordust või webist kes ei näinud.

terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!

Kidrock
Kontakt:

Juhtus nii...

Lugemata postitus Postitas Kidrock »

Just näidati rapordis.Natuke aega peale õnnetust hakkasid ta sõbrad (need kes ka õnnetuskohal olid) politsei eest ära ajama ja üks sõitis teisele kuskil kurvis otsa.Mehed ise terved, tsiklid polnd ka kõige hullemad aga kannatajateks olid seljakotid kuigi ka neil polnud vigastused kõige hullemad.
Halb päev.

EDIT: Juba jõuti ette :lol:

Türklane

Lugemata postitus Postitas Türklane »

ei tea kas need olid sealt Streetbike Tallinna tüübid...
Kasutaja avatar

Rollerboy
Tsikkel: Unistus Gixser 1000ne

Lugemata postitus Postitas Rollerboy »

Liiga masendav lihsalt,et mõni ei ole mõistuse piirides bikega sõites .Nagu nt see kui plikad maha lendasid kui üritati eest lasta :? Mõni tahab väga ruttu surma ma vaatan /minge laske oma isu lennuväljal ära ja üksi ,et keegi nõrgem sugu pool vigastada ei saaks :o Või riide panna spets riietusega tüdruk

DerbiPR

Lugemata postitus Postitas DerbiPR »

Juhtusin ka nägema raportit. Mind isiklikult ajab kopsu üle maksa see, et peale õnnetust sõbraga, need bike vennad veel kihutavad sündmuskohalt minema ja tekitavad uue avarii.

Nii hale :wack:
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

krt ma ei leia seda saadet netist :roll:

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 117 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

homme kell 10.25, kui ma õigesti mäletan, on kordus
Joel
Kasutaja avatar

sepp

joel kirjutas:
homme kell 10.25, kui ma õigesti mäletan, on kordus
krt siis olen tööl juba :(
Kasutaja avatar

rix
Tsikkel: HD Street Bob
Tänanud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas rix »

sepp kirjutas:
http://www.kanal2.ee/?perform=saade&saa ... e_id=36567
Kasutaja avatar

sepp

rix kirjutas:
sepp kirjutas:
http://www.kanal2.ee/?perform=saade&saa ... e_id=36567
see on reporter, aga siin räägitaxe saatest raport.

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 117 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

oi damn, ise ajasin ka kogemata reporteri ja raporti segi :oops: Raporti kordus on täna hilisõhtul (või siis homme väga vara hommikul - oleneb kust otsast vaadata) kell 01.50.
Joel
Kasutaja avatar

sepp

joel kirjutas:
oi damn, ise ajasin ka kogemata reporteri ja raporti segi :oops: Raporti kordus on täna hilisõhtul (või siis homme väga vara hommikul - oleneb kust otsast vaadata) kell 01.50.
jeahh.... avastasin ise ka selle juba ;) :bsmile:
Kasutaja avatar

nimoxpl

Lugemata postitus Postitas nimoxpl »

Õnnetustest: täna astusin majast välja kui lähedaloleval ristmikul (Tiigi-Pepleri, Trt) kiirabi auto, läksin asja kaema ja oligi tsikkel maru õnnetult keset ristmiku kylili maas, seljakotti just tõsteti kiirabisse ja sinna läks ka tsikli juht. Vasak jalg oli kinni seotud aga see õnnetus läks vist ilma ohvriteta. Auto seisis ka sealsamas ja nii palju kui kuulda oli ei andnud too tsiklistile teed...
Jama värk kui nii juhtub...
Kui näed et autod on kokku pand ei ole nii s**t tuju kui näed mõnd tsiklivenda kanderaamil. Nagu oleks keegi omadest viga saand...
:(
Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

nägin raportit. kommentariks tsiteeriks ma siinjuures oma vana sõpra: "Sellised tüübid tuleb ümbernikkumisele saata."

Intruder

Lugemata postitus Postitas Intruder »

Ehh - mis siin ikka möliseda, see ei lähe "tegijatele" korda.
Ja kõige ausam ongi olla pooletoobine mootorrattur.
Suure tõenäolsusega teed sa endale kordi rohkem viga kui teistele (erinevalt pooletoobisest autojuhist).
Laskem edasi mehed!!!!!!

Ja plastmassi sõprade kurvastuseks kuulsin Laupäeval teletorni all sellist lugu, et lasna kanalis oli politsei peatanud ühe bike - mis ületas korralikult kiirust. Biker oli seisma jäänud...oodanud kuni politsei tema juurde jõuab ja siis talle jalaga kelladesse virutanud ja edasi sõitnud - seega ilmselt on oodata võibolla ebameeldivat kohtlemist politsepoolt teatud rattatüübi kasutajatel :(.
Kasutaja avatar

zombie
Tsikkel: FZ6-S

Lugemata postitus Postitas zombie »

Intruder kirjutas:
Ja plastmassi sõprade kurvastuseks kuulsin Laupäeval teletorni all sellist lugu, et lasna kanalis oli politsei peatanud ühe bike - mis ületas korralikult kiirust. Biker oli seisma jäänud...oodanud kuni politsei tema juurde jõuab ja siis talle jalaga kelladesse virutanud ja edasi sõitnud - seega ilmselt on oodata võibolla ebameeldivat kohtlemist politsepoolt teatud rattatüübi kasutajatel :(.
See oli küll üks nutikas mootorrattur siis! :wack: Kus see nüüd mingi linnalegend muidugi ei ole?
Kasutaja avatar

Inz001

Lugemata postitus Postitas Inz001 »

Ma kuulsin sellist lugu, et ühel kroomi vennal, kes Paldiski mnt. nn. korralikult kiirust ületas, oli politsei ratta põlema pandud. :twisted: jälle ala naised saunas rääkisid, t*** ma ei saa inimestest aru.
No f....k you mine arene oma jutuga pisut, kas ainult nn. plastmassi poisid rikkuvad reegleid :wack:
Kasutaja avatar

sepp

Intruder kirjutas:

Ja kroomi sõprade kurvastuseks ma kuulsin laupäeval Tartus saunas sellist lugu, et Anne kanalis oli politse peatanud yhe kroomi - mis sõitis lubatust korralikult aeglasemalt. kroombiker oli seisma jäänud.... oodanud millal politsei tema juurde ujub ja siis talle päästerõngaga vastu pead virutanud ja edasi ujunud- seega ilmselt on oodata võibolla ebameeldivat kohtlemist politsepoolt teatud rattatüübi kasutajatel :ner:

Intruder

Seda lasna kanali lugu rääkis kongreetselt üks biker kes oli õhtul mentide poolt läbi "kepitud" selle pärast, et tal puudus istmepeal nöör, kust tagaistuja peaks kinni hoidma, ning loomulikult tagaistuja oli peal. Ja lõpuks peale trahvi kättesaamist sai ka mentidelt põhjuse teada.

Ärge nüüd hakake selgeks tegema mulle, et idioot olen ja mingit paela istmepeal olema ei pea jne...kongreetne lugu on fakt mis on aset leidnud
Kasutaja avatar

Inz001

yeah right, eks me siis usu kindlasti :mrgreen:

Intruder

Inz001 - tean 10 näidet kui plastmass on kas politsei eest ära sõitnud või seda üritanud, kurbusega pean nentima fakti, et ma ei tea ühtegi sellist lugu kus oleks kroom seda üritanud. Ning jawa't ma kroomiks ei pea, neid näiteks pole mõtet tuua.
Ilmselt kroomikasutajatel seda probleemi EI ole nagu mõttetult suur kiirus linnas, kuna limpsi juues ja pirukat näksides ju ei saa kiirust eriti ületada.
Või on asi peakujus?
Ja uskumine on Sinu teha, mina ka ei usu paljusi asju...Jõuluvana näiteks.

jussuf

Lugemata postitus Postitas jussuf »


Viimati muutis jussuf, 30 Juun 2008, 21:53, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Inz001

ise panid ju praegu kogu oma juttu suure kahtluse alla:
Ja uskumine on Sinu teha, mina ka ei usu paljusi asju...Jõuluvana näiteks.[/quote]
Olen sõitnud nii kroomi meestega kui plastmassiga koos, ei saaks öelda et ühed paremad kui teised või vastupidi.
PS! Mulle maitsevad ka pirukad ja limps! Või sa arvasid et plastmassi mehed ei söögi? :roll:
Intruder kirjutas:
Inz001 - tean 10 näidet kui plastmass on kas politsei eest ära sõitnud või seda üritanud, kurbusega pean nentima fakti, et ma ei tea ühtegi sellist lugu kus oleks kroom seda üritanud. Ning jawa't ma kroomiks ei pea, neid näiteks pole mõtet tuua.
Ilmselt kroomikasutajatel seda probleemi EI ole nagu mõttetult suur kiirus linnas, kuna limpsi juues ja pirukat näksides ju ei saa kiirust eriti ületada.
Või on asi peakujus?
Ja uskumine on Sinu teha, mina ka ei usu paljusi asju...Jõuluvana näiteks.
Kasutaja avatar

Märkö
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K5

Lugemata postitus Postitas Märkö »

Kasutaja avatar

isakene
Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 45 korda

Lugemata postitus Postitas isakene »

Inz001 kirjutas:
PS! Mulle maitsevad ka pirukad ja limps! Või sa arvasid et plastmassi mehed ei söögi? :roll:
See on ilmselt kogukondlik poolkohustuslik menüü :lol:

Samuti nagu ka üldlevinud arvamus, et kõik endurosõitjad on kõvad seenelkäijad. :D Mulle meeldib seenesoust küll väga, aga alles bikeri foorumis sain teada, et sellel ka minu tsiklieelistusega mingi seos on... :roll:
Kasutaja avatar

Inz001

:bsmile:
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”