2026 juunis ratta saatmine Lõuna-Euroopasse

Motomatk on see, kui laed mootorrtta varustust täis ja lähed ümbermaailmareisile. Või siis Võrusse. Kui plaanid motomatka ja otsid infot või kaaslast. Just tulid pikemalt tripilt ja soovid oma ägedast matkast mootorratta sadulas muljeid jagada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Luik
Tsikkel: Honda CRF1000L DCT
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 23 korda

2026 juunis ratta saatmine Lõuna-Euroopasse

Lugemata postitus Postitas Luik »

Plaan saata ratas motovedu.ee vahendusel Lõuna-Euroopasse nii, et ratta võtaks kohapeal vastu 8.06.2026 paiku ja saadaks koju tagasi 20.06.2026 paiku. Ühe ratta saatmine on aga liiga kallis ja otsin kedagi, kes ehk oleks huvitatud umbes samal ajal oma ratta sinnakanti ja tagasi saatmisest - saaks parema hinna mõlemale.

Pakkumine hetkel võetud Milanosse, aga sihtpunkti osas olen paindlik - mulle sobivad kõik suuremad linnad Milano ja Bukaresti vahel või ka sellest joonest veidi lõunasse või põhja. Kuupäevade osas on mänguruumi kahjuks ainult paar päeva siia-sinna. Ühe ratta puhul oleks hind edasi-tagasi 1200€, 2 puhul 700€ ratta kohta. Seda siis Milanosse. Ise olen 700 nõus maksma, aga 1200 läheb liiale.

Motovedu.ee grupiväljumised oleks veel soodsamad muidugi, aga kuupäevad kohe üldse ei klapi. Lisaks on need suures osas ka juba välja müüdud.

Kui need kuupäevad ja suund võiks ka sulle sobida, siis võta ühendust või anna siin endast märku. Saaks rohkem Balkanit nautida ja vähem transiiti nühkida :)

Kõike head
Luik
Tel 56225650 või e-post luik.avo(ät)gmail.com
Sõidan ja eriti ei mölise.

slev
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 22 korda

Re: 2026 juunis ratta saatmine Lõuna-Euroopasse

Lugemata postitus Postitas slev »

Ma oleksin nõus, kui saaks kokku suurema grupi ja hind langeks 500 lähedusse. Kasvõi ainult ühe suuna pilet.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Luik
Tsikkel: Honda CRF1000L DCT
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 23 korda

Re: 2026 juunis ratta saatmine Lõuna-Euroopasse

Lugemata postitus Postitas Luik »

slev kirjutas: 28 Jaan 2026, 16:34
Ma oleksin nõus, kui saaks kokku suurema grupi ja hind langeks 500 lähedusse. Kasvõi ainult ühe suuna pilet.
Ma olen aru saanud, et seal käib asi kuidagi paarikaupa - ehk kui saaks kokku 4 ratast, siis võiks hind veel langeda. Ühe suuna teemat pole kaalunud, aga uurin ka seda.
Sõidan ja eriti ei mölise.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”