Kuidas te remondikohta otsite?
Moderaator: Moded
Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 29
- Tsikkel: KTM 640 Enduro
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
Kuidas te remondikohta otsite?
Täna kirjutan siia kui veebidisainer, kes püüab aru saada, kuidas üks mootorrattur täna Eestis mõtleb. Jah, ma tean SEO põhimõtteid ning seda, mida Google järgi siit ja sealt otsitakse, aga kuna ma olen aidanud ehitada ja haldan mitut moto-teemalist veebi (https://ehkk.ee, https://minidirt.ee, https://mootorsaanirent.ee, https://motoworks.ee) ja ma tean, et praegu on mehaanikuid, kel näpud sügishooajal sügelevad, tahtes inimesi aidata, ning samas olen veendunud, et motomeeste tehnika - ATVd, erinevat tüüpi motikad, mootorkelgud ja Jetid tahavad hooldust/remonti ja et inimesed mõtlevad tegelikult ka sügishooajal sõiduvarustuse hankimisele, siis äkki aitaks keegi mul kaks osapoolt paremini kokku viia?
Kas motomees pigem "guugeldab" a'la "mootorratta remont Tallinnas" või "KTM remont Tartus", või kerib FB feedis ja ootab, et talle reklaam näkku kargaks?
Kas veenab hoopis sõbra soovitus? (St kindlasti veenab, aga mis siis, kui pole sõpra, kes soovitaks - kuidas siis otsid ja mille põhjal kontakti võtad?).
Millise märksõnaga ja millal üldse abi otsid, st kui ratas katkisena garaažis seisab, siis kas ootad kevadet, et asjaga tegelema hakata, või ootad praegu mõne remondikoha vaba aega?
Kas/kui määrav on asukoht ja millise "präänikuga" täna mehaanik või sõiduvarustuse müüja just Sind kätte saaks - kas tuleb pikali lüüa toote hinnaga, tasuta transpordiga, enneolematult hea töö kvaliteediga?
Jaga mõtteid...
Kas motomees pigem "guugeldab" a'la "mootorratta remont Tallinnas" või "KTM remont Tartus", või kerib FB feedis ja ootab, et talle reklaam näkku kargaks?
Kas veenab hoopis sõbra soovitus? (St kindlasti veenab, aga mis siis, kui pole sõpra, kes soovitaks - kuidas siis otsid ja mille põhjal kontakti võtad?).
Millise märksõnaga ja millal üldse abi otsid, st kui ratas katkisena garaažis seisab, siis kas ootad kevadet, et asjaga tegelema hakata, või ootad praegu mõne remondikoha vaba aega?
Kas/kui määrav on asukoht ja millise "präänikuga" täna mehaanik või sõiduvarustuse müüja just Sind kätte saaks - kas tuleb pikali lüüa toote hinnaga, tasuta transpordiga, enneolematult hea töö kvaliteediga?
Jaga mõtteid...
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 186 korda
Re: Kuidas te remondikohta otsite?
Sarjan alustuseks sind kui jumalast ära pöördunud põrgulist, kes loob teiste kiusuks lõustakasse nuhtlusi, mida nimetate reklaamideks.
Seal on niigi palju sitta.
Aga muidu, töökoja kvaliteet räägib enda eest ja tehtud tööde nurgake annab kindlasti positiivsema mulje kliendile. Olgu siis kas või blogi nurgana kusagil.
Seal on niigi palju sitta.
Aga muidu, töökoja kvaliteet räägib enda eest ja tehtud tööde nurgake annab kindlasti positiivsema mulje kliendile. Olgu siis kas või blogi nurgana kusagil.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 196 korda
- Tänatud: 407 korda
Värske (1. ratas ja 1. hooaeg) motomeest võib-olla tõesti hakkab FB-st otsima, aga kõik ülejäänud ilmselt teavad peast neid tegijaid, kes tema ümbruses toimetavad. Võib juhtuda tõesti, et mõni mälu värskendamiseks googeldab 
Hooaja väliselt oleks tasuta transport täitsa arvestatav pakkumine aga igal pool see ei tööta (Inchcape näiteks pakub "Jüris" klientidele tasuta transporti- sellegipoolest hooldan sõidukit EurostAutos). Ok, see nüüd liialdus muidugi sest mototehnika puhul tassitakse ratast/ATV-d aga mitte klienti, aga ikkagi pead klapitama transpordi ajad.
Kuidas seda remondikvaliteeti mõõta?
(mingi)Tihend (kett/ puks/ laager/ kolb jne) vajab vahetamist. Vahetatakse ära = remonditud = kvaliteetne, ei vahetata = ei ole kvaliteetne, vahetatakse 2x =enneolematult kvaliteetne

Hooaja väliselt oleks tasuta transport täitsa arvestatav pakkumine aga igal pool see ei tööta (Inchcape näiteks pakub "Jüris" klientidele tasuta transporti- sellegipoolest hooldan sõidukit EurostAutos). Ok, see nüüd liialdus muidugi sest mototehnika puhul tassitakse ratast/ATV-d aga mitte klienti, aga ikkagi pead klapitama transpordi ajad.
Kuidas seda remondikvaliteeti mõõta?
(mingi)Tihend (kett/ puks/ laager/ kolb jne) vajab vahetamist. Vahetatakse ära = remonditud = kvaliteetne, ei vahetata = ei ole kvaliteetne, vahetatakse 2x =enneolematult kvaliteetne

Garaažis: Pannonia 250TLF, Yamaha FZ8-SA
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Desert X, FE 350, Montesa
- Tänanud: 179 korda
- Tänatud: 102 korda
- Kontakt:
Kui mul mingit teenust vaja on, siis guugeldan! Kui sealt leitu pole päris see, mida eeldaks, siis küsin neilt, keda arvan asjast miskit teadma. Panen saadud info ritta ja otsustan, mis ja kuidas. Kui on mingi väheoluline ja või odav asjaolu, siis vahest võtan ka esimese ette juhtuva. Tean, et suudan ka ebaõnnestumise korral riski maandada.
Ostmine. Minu meelest Eesti poodide häda on selles, et netist ei saa teada, mida sealt üldse osta õnnestub. Kohale minna ja uurida kas mingit nt ..xl püksipaari on või kuna seda saab tundub täna tüütu. Pigem ikka otsin netist välja ja siis lähed ostma või tellid. Mujalt netipoodidega on üldiselt lihtsam. Kohapeal poes mingeid asju näperdada ja siis korvi poetada- ma ütleks, et emotsiooni- või lohutusost. Meelitada on isegi kõige keerulisem, neid asju mida päriselt vaja on eriti ei ole.
Ostmine. Minu meelest Eesti poodide häda on selles, et netist ei saa teada, mida sealt üldse osta õnnestub. Kohale minna ja uurida kas mingit nt ..xl püksipaari on või kuna seda saab tundub täna tüütu. Pigem ikka otsin netist välja ja siis lähed ostma või tellid. Mujalt netipoodidega on üldiselt lihtsam. Kohapeal poes mingeid asju näperdada ja siis korvi poetada- ma ütleks, et emotsiooni- või lohutusost. Meelitada on isegi kõige keerulisem, neid asju mida päriselt vaja on eriti ei ole.
Ma ei kuuluta tõde vaid avaldan arvamust.
https://amehitus.eu/
https://amehitus.eu/
-
- Tsikkel: K-58, M103, jawa 360
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 122 korda
st sa ise ei ole mootorrattur... seega pole võimalik sulle seda arusaamist pähe istutada.
Sul on kaks võimalust: ostad ednale ka mootorratta ning hakkad mõistma ning tunned oma kehaga kuhu satud.
Teine võimalus - püüa kõigepealt naiste mõttemaailm selgeks teha, sest see on kohati lihtsam

sorry, kui nii julm olen, kuid selliselt küsides julged saada ka vastust.
ksf vindiga nõus, neid reklaame tuleb uksest,aknast, unenägudest jne.
5aastat 50+ vanuste ratastega (Iz jupiter3, Iz49, Iz Planeta Sport, Kovrovets K58, Jawa360) sõidud Balkanil ja selle lähistel https://www.facebook.com/groups/471167806998913
Riga7 (1972) 49cc -> Kovrovets K58 (1958) 124,7cc -> K58@100 173,7cc-> Minsk M103 (1963) 124,7cc -> Jawa 360 + velorex 560 (1972) 344cc -> Jawa 559 (1965) 248,9cc -> Kovrovets K-175 (1958) 173,7cc -> Triumph Bonneville T100 (2019) 900cc
Riga7 (1972) 49cc -> Kovrovets K58 (1958) 124,7cc -> K58@100 173,7cc-> Minsk M103 (1963) 124,7cc -> Jawa 360 + velorex 560 (1972) 344cc -> Jawa 559 (1965) 248,9cc -> Kovrovets K-175 (1958) 173,7cc -> Triumph Bonneville T100 (2019) 900cc
-
Aitäh seni vastanutele - väga palju häid mõtteid!
@hmm - miks nii kurjalt? Professionaalne motosportlane ma muidugi pole, aga aastaid 15+ nii ATV kui mootorkelguga, nii endurot kui tänaval sõidetud (sellest viiimased 5a isiklike masinatega), olen ise seega rattur ja minul ka mingid mustrid välja kujunenud. Selles asi ehk ongi, et ise näen enda kitsast tasandit, remondikohti oma linnas ja ümber, aga ma ei tea, mis näiteks Harjumaal toimub ja mis krossimeeste ringkonnas toimub ja kuidas näiteks Quadi-mehed mõtlevad, millistest e-poodidest (ja kas üldse e-poodidest) nad midagi ostavad, sestap uurin
@hmm - miks nii kurjalt? Professionaalne motosportlane ma muidugi pole, aga aastaid 15+ nii ATV kui mootorkelguga, nii endurot kui tänaval sõidetud (sellest viiimased 5a isiklike masinatega), olen ise seega rattur ja minul ka mingid mustrid välja kujunenud. Selles asi ehk ongi, et ise näen enda kitsast tasandit, remondikohti oma linnas ja ümber, aga ma ei tea, mis näiteks Harjumaal toimub ja mis krossimeeste ringkonnas toimub ja kuidas näiteks Quadi-mehed mõtlevad, millistest e-poodidest (ja kas üldse e-poodidest) nad midagi ostavad, sestap uurin

Tere.
Kui on aastaid jub 15+ sellel alal tegutsemisega, siis miks on vaja seda teemat siin? Kes ja kuidas mõtleb on nende oma teema. Ja kuidas on asi Harju või huiteabkusmaal pole ka mingi asi. Me kõik oleme omas mullis ja kõigil on oma ja hea koht kus remonti teha. Kes kodus, kes mingis töökojas. Ma pole kuri, aga ei saa lihtsalt aru. Ju olen loll. Ja neid e-poode on ka nii palju, et siia nad kõik ei mahu. Ise olen asju tellinud ümber maakera.
Kui on aastaid jub 15+ sellel alal tegutsemisega, siis miks on vaja seda teemat siin? Kes ja kuidas mõtleb on nende oma teema. Ja kuidas on asi Harju või huiteabkusmaal pole ka mingi asi. Me kõik oleme omas mullis ja kõigil on oma ja hea koht kus remonti teha. Kes kodus, kes mingis töökojas. Ma pole kuri, aga ei saa lihtsalt aru. Ju olen loll. Ja neid e-poode on ka nii palju, et siia nad kõik ei mahu. Ise olen asju tellinud ümber maakera.
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Kui peaks remondikohta vaja minema siis edukalt oskan avalehe allotsa skrollida.Täitsa töötab,tervelt ühe korra olen Streetmotos cruiseril rehve vahetanud.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tsikkel: K-58, M103, jawa 360
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 122 korda
Ütlesin ju, et julged küsida, julged saada vastuseid.
15+ aastat selles valdkonnas olnud tegev ja ikka küsid. Tee silmad lahti ja tule arvuti tagant välja ning istu ratta selga sõida motoklubidesse, remondi kohtadesse ehk suhtle inimestega.
Kui sa tahad teada kuidas inimesed mõtlevad... no pead ikka teemat oluliselt täpsustama.
Tahad luua uut eesti ülest platvormi, kus teenuaepakkujad ja teenuse otsijad kokku viia - palju õnne.
Aga ära kunagi pahanda otse lajatajatele - räägi asjast.
15+ aastat selles valdkonnas olnud tegev ja ikka küsid. Tee silmad lahti ja tule arvuti tagant välja ning istu ratta selga sõida motoklubidesse, remondi kohtadesse ehk suhtle inimestega.
Kui sa tahad teada kuidas inimesed mõtlevad... no pead ikka teemat oluliselt täpsustama.
Tahad luua uut eesti ülest platvormi, kus teenuaepakkujad ja teenuse otsijad kokku viia - palju õnne.
Aga ära kunagi pahanda otse lajatajatele - räägi asjast.
5aastat 50+ vanuste ratastega (Iz jupiter3, Iz49, Iz Planeta Sport, Kovrovets K58, Jawa360) sõidud Balkanil ja selle lähistel https://www.facebook.com/groups/471167806998913
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Mismõttes..

Ketti saab kah kahtemoodi vahetada.. Kas 5min relakaga vana maha ja uus peale ja kasseerida tunnitasu voi siis kett maha võtta, kõik ymber puhtaks teha uus kett peale panna, õlitada ja õigete parameetritega pingutada..
Rattalaagreid saab kah vahetada kas õigeid töövõtteid ja tehnikat kasutades või laagripesa ära lõhkudes, rattamutreid-polte ülekeerates voi üldse unustada neid pingutada, boonuseks unustades ka pidurile paar korda vajutada kui kompott koos on..
Plastikuid eemaldades kogemusteta tehnik tombab pooled kinnitused puruks jne..
Need kel tehnikast teadmised piirduvad liisingmaksete tasumisega hindavad vast töökoja kvaliteeti logo järgi st valides esinduse.. Näiteks bemmi kasutusjuhendis lõppeb iga funktsiooni kirjeldus lausega: probleemide tekkimisel külasta autoriseeritud esindust, soovitavalt BMW oma.

Kel kogemusi rohkem vaatavad pigem kvaliteeti ja suhtumist nii klienti kui tehnikasse..
Ma võin proovida sellele küsimusele vastata mitte rattaomaniku, vaid siis ratta hoolduse ja mingil määral ka remondi tegija/pakkujana. Aga kuna ma olen neid nö. teenuseid pakkunud suhteliselt "kuidas kunagi" ning mingit otsest ja konkreetset ning spetsiifilist bisnesit sel alal ei oma siis vastused ei ole ka kindlasti mitte põhjapanevad.
Minu kogemus on igatahes selline, et TEGELIKULT on vägagi palju rattureid, küll tallinnas ja harjumaal aga ka üle eesti, kellel on päris tihti mingid remondisoovid või ka lihtsalt tarvis ühele või teisele asjale hooldust teha rattal. Aga ega nad väga ei tea, et kuhu nende soovidega pöörduda sest..."kuulsad" kohad on kas meeletu järjekorraga või siis paljude jaoks ka pigem liiga kallid, vähem kuulsatest kohtadest nad pole kuulnud või ei oska otsida ega pole ka kellegi käest küsida.
Teine point on see, et tihtipeale on inimestel (ratastega) selliseid muresid, mida minu hinnangul ja kogemuse põhjal päris paljud nö. kuulsad töökojad lihtsalt kas ei võta ette või siis arvatavasti ei taha eriti teha (ning näiteks ütlevad küsimise peale seega väga räige hinna/ ütlevad, et järjekord on 3 kuud).
Toon mingeid näiteid, mis hetkel pähe tulevad. Kellelgi on vaja teha miskitlaadi sumpsipüti vahetus. Kellelgi on vaja parandada/keevitada mingit teatud detaili (enamasti on detaili materjaliks alu..). On vaja diagnoosida/leida mingit väga veidrat viga (no näiteks elektrisüsteemis) või mingit anomaaliat. On vaja teha mingitlaadi väiksem ümberehitus või modifikatsioon mõnele detailile. On vaja lasta tsiklit madalamaks, muuta vedrustust jäigemaks jne.
Siin foorumis on ilmselt jah (aktiivsete sõnavõtjate osas vähemalt küll) kõik sellised, kes tunnevad ja teavad veel vähemalt 100+ tsiklisti, teavad kõiki remondikohti peast ja väga paljud võibolla ei külasta/ei pea külastama üldse mingeid remondikohti. Mina isiklikult pole näiteks samuti mitte kunagi oma tsiklielu jooksul ühegi rattaga kuskil remondis käinud. Aga minu käest on küsitud ja tellitud ikka igasuguseid töid, paljud neist sellised mida üks keskmine "remondikoht" ilmselt meeleldi teha ei taha või äkki isegi ei saa/oska.
Minu kogemus on igatahes selline, et TEGELIKULT on vägagi palju rattureid, küll tallinnas ja harjumaal aga ka üle eesti, kellel on päris tihti mingid remondisoovid või ka lihtsalt tarvis ühele või teisele asjale hooldust teha rattal. Aga ega nad väga ei tea, et kuhu nende soovidega pöörduda sest..."kuulsad" kohad on kas meeletu järjekorraga või siis paljude jaoks ka pigem liiga kallid, vähem kuulsatest kohtadest nad pole kuulnud või ei oska otsida ega pole ka kellegi käest küsida.
Teine point on see, et tihtipeale on inimestel (ratastega) selliseid muresid, mida minu hinnangul ja kogemuse põhjal päris paljud nö. kuulsad töökojad lihtsalt kas ei võta ette või siis arvatavasti ei taha eriti teha (ning näiteks ütlevad küsimise peale seega väga räige hinna/ ütlevad, et järjekord on 3 kuud).
Toon mingeid näiteid, mis hetkel pähe tulevad. Kellelgi on vaja teha miskitlaadi sumpsipüti vahetus. Kellelgi on vaja parandada/keevitada mingit teatud detaili (enamasti on detaili materjaliks alu..). On vaja diagnoosida/leida mingit väga veidrat viga (no näiteks elektrisüsteemis) või mingit anomaaliat. On vaja teha mingitlaadi väiksem ümberehitus või modifikatsioon mõnele detailile. On vaja lasta tsiklit madalamaks, muuta vedrustust jäigemaks jne.
Siin foorumis on ilmselt jah (aktiivsete sõnavõtjate osas vähemalt küll) kõik sellised, kes tunnevad ja teavad veel vähemalt 100+ tsiklisti, teavad kõiki remondikohti peast ja väga paljud võibolla ei külasta/ei pea külastama üldse mingeid remondikohti. Mina isiklikult pole näiteks samuti mitte kunagi oma tsiklielu jooksul ühegi rattaga kuskil remondis käinud. Aga minu käest on küsitud ja tellitud ikka igasuguseid töid, paljud neist sellised mida üks keskmine "remondikoht" ilmselt meeleldi teha ei taha või äkki isegi ei saa/oska.
Fakt on see, et enamus Eesti mototöökodade kodulehed on täis p@$k, ja kui sinna veel mingi online shop külge poogitud siis anna padruneid.... mis räägib seda, et ju siis omanikud garaazist väga välja ei saa ja klienditeenindus töö käib vanaviisi läbi traadi kõnetorust kõnetorusse. Ja nagu mainitud, kui oled juba aastaid teemas sees siis see on alateadvuses sees- kus teeb ja kes teeb ning netikaudu midagi otsima ei lähe kuna see on mõtetu tegevus.
-
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 8 korda
Milleks lisareklaami kodulehe ja google SEO jne näol teha, kui tööd enamus kohtades niigi liiast ja pole aega uusi kliente peale võtta.
Elu näitab, et piisab suvalisest feissbuuki lehest ja sind leitakse üles.
Ise olen häid tegijaid siitsamast foorumist soovituste peale leidnud.
Elu näitab, et piisab suvalisest feissbuuki lehest ja sind leitakse üles.
Ise olen häid tegijaid siitsamast foorumist soovituste peale leidnud.
-
- Tsikkel: lc8adv,txt250,cm200t,ec300
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 92 korda
Ei otsigi, üldse, reklaamid söövad närvid välja ja risustavad tervet netti, õnneks adblockid ja muu selline leevendab sutsu seda jama. Kui vajan abi, siis on välja kujunenud kindlad inimesed ja kohad, kellelt siis hangin teavet kuidas või kus, olenevalt, kas tahan ise pusida või vajan päriselt abi. Head kohad ennast muudmoodi, kui õnnelike klientidega ennast "müüma" minu arvates ei pea, neil on järts hoopis uksepeal, uutel on sellega ilmselt keerulisem, kuid kuna tegijaid on vähem kui tahtjaid (vähemasti mulle tundub), siis ka nendest asjalikud jõuavad mingi hetk omasoodu esimeste hulka. s**t netileht on täiesti mõtetu asi, need poed, kellel on ulmehää leht, on enamasti sinna vast suht palju panustanud ja see kajastub ka toote hinnas...Ise lendan enamasti laivi, küsin pakkumist mõnelt mehelt ja tunde guugeldada ei viitsi, isegi kui kümneka koonerdada saaksin. Tahan kuulda juttu, näha inimesi, katsuda ja proovida toodet ehk siis igas mõttes vahetut suhtlust, mille tõttu ei salli ma ka autoesindusi näiteks-ma ei suhtle mehaanikuga, vaid suvalise klienditeenindajaga ja viimane mulle ei sobi.
-
- Tsikkel: 690 Enduro R, Jawa 634, DR Big
- Tänanud: 292 korda
- Tänatud: 234 korda
Kohad on kõik kõigile teada. Raha jätad sinna, kus on hea suhtlus, hea kauba saadavus/laoseis, lihtne remondiaega saada. Hind on ka määraja aga üldjuhul juba tead, et kellel on hea hinnaga varuosad ja kelle varustuse valik on mõistlik jne.
Ja kui nüüd mõne telefoninumber, nimi või aadress meelest ära läheb, siis kasutad guuglit.
Kuna veebid on kōigil keskpärased või halvad, siis tihti lihtsalt helistad/kirjutad/lähed kohale. Ehk siis jõuame tagasi algusesse: raha jätad sinna, kus on hea suhtlus.
Ja kui nüüd mõne telefoninumber, nimi või aadress meelest ära läheb, siis kasutad guuglit.
Kuna veebid on kōigil keskpärased või halvad, siis tihti lihtsalt helistad/kirjutad/lähed kohale. Ehk siis jõuame tagasi algusesse: raha jätad sinna, kus on hea suhtlus.
-
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 7 korda
Minujaoks on ka oluline suhtlus ja suhtumine, kui koht on nö kuulus aga suhtumine kehv siis järelikult pole neil raha vaja. Aga kohtadega on kitsas vähemalt viljandi kandis. Enamus püüab ikka ise teha ja suuremate spets töödega tuleb kas esindusse või mõne muu spetsialisti juurde pöörduda, kelle üldiselt leiab googlist või tuttavate kaudu.
Ma varem pidasin ka neid punkte oluliseks. Aga paar korda sain sellistes ilusates-seksikates euro remondikohtades kõrvetada - töö kvaliteet kehva ja vastutust sitasti tehtud töö eest ei tahetud võtta. Siis nüüd kasutan teenust stiilis kidakeelne suhtlus (ainult telefoni teel), kauba saadavust pole (töömees käib vastavalt vajdusele esinduses/poes juppe toomas) ja remondijärjekorrad on sageli 1kuu või rohkem

Aga hind on mõistlik ja töö tehakse korralikult. Mina olen rahul.
-
Aitäh kõigile vastanutele!
Lõpetan teema sellega, et needsamad 15-20a tagasi olin mina vanaonu punnvõrriga sõita sooviv maapoiss Lõuna-Eestist, kelle ainus tehnika-alane kontakt oli isa poolt leitud "keegi-onu-Vello", kes aitas remontida vastavalt sellele, kuidas kaineid päevi ja oskusi oli, ei olnud endal rahalist ressurssi ja ei olnud infot, st arvutit-internetti-motoklubi jmt.
Nüüd, olles see mees, kes "oskaks teha tasulist FB reklaami photoshopitud bänneriga", aga ei taha teha sisutut asja, vaid tahaks kokku viia selle, kes otsib tehnika remondi alast asjalikku abi ning selle, kes suudab usaldusväärset adekvaatset abi pakkuda, luues niimoodi kõikidele osapooltele lisandväärtust, mõtlesingi teha kiire turu-uuringu BIker foorumi põhjal ja siit selguski minu jaoks 2 peamist eelistust:
1) Paljudel motomeestel on oma remondimehed/remondikohad/remondikäed olemas ja mingit abi ei vaja - selge, ülihea ja Sinuga on korras!
2) Paljud vihkavad, kui neile üritatakse midagi müüa, aga oskavad samas guugeldada ja ise infot otsida ning "õige asja välja valida" - liigitan ennast ka siia ja selle sihtgrupi jaoks ma selle postituse tegin ning teid püüan aidata oma tegevusega.
Igal juhul - vähem juttu, rohkem asjalike varuosi ja remondikohti, et oleks rohkem sõidurõõmu!
Lõpetan teema sellega, et needsamad 15-20a tagasi olin mina vanaonu punnvõrriga sõita sooviv maapoiss Lõuna-Eestist, kelle ainus tehnika-alane kontakt oli isa poolt leitud "keegi-onu-Vello", kes aitas remontida vastavalt sellele, kuidas kaineid päevi ja oskusi oli, ei olnud endal rahalist ressurssi ja ei olnud infot, st arvutit-internetti-motoklubi jmt.
Nüüd, olles see mees, kes "oskaks teha tasulist FB reklaami photoshopitud bänneriga", aga ei taha teha sisutut asja, vaid tahaks kokku viia selle, kes otsib tehnika remondi alast asjalikku abi ning selle, kes suudab usaldusväärset adekvaatset abi pakkuda, luues niimoodi kõikidele osapooltele lisandväärtust, mõtlesingi teha kiire turu-uuringu BIker foorumi põhjal ja siit selguski minu jaoks 2 peamist eelistust:
1) Paljudel motomeestel on oma remondimehed/remondikohad/remondikäed olemas ja mingit abi ei vaja - selge, ülihea ja Sinuga on korras!
2) Paljud vihkavad, kui neile üritatakse midagi müüa, aga oskavad samas guugeldada ja ise infot otsida ning "õige asja välja valida" - liigitan ennast ka siia ja selle sihtgrupi jaoks ma selle postituse tegin ning teid püüan aidata oma tegevusega.
Igal juhul - vähem juttu, rohkem asjalike varuosi ja remondikohti, et oleks rohkem sõidurõõmu!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.