Ametlik teadaanne - Torpedo,Bick ja Toim vananevad!!!
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 349
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Ametlik teadaanne - Torpedo,Bick ja Toim vananevad!!!
TÄHELEPANU! (Update 11:50 9.09.2005) Koos Torpedoga on võrdväärseteks vananejateks ja kaaskannatajateks veel Bick ja Toim.
Söögid organiseerib Torpedo, eritellimusi võetakse vastu valikuliselt ja laupäeva keskpäevani (12:00).
Joogid peaks igaüks ISE kaasa võtma vastavalt oma maitsele ja kõrisõlme läbimõõdule. Avariitagavara hangitakse korraldajate poolt, kuid kõigi osavõtjate vajadusi jälgida ei jõua.
Tänaseks on selgunud, et Torpedo siiski vananeb sel aastal (üle hulga aja). Vananemise protsess toimub Piiksu ja mummi pool maal laupäeval, 10. septembril, kus huvilised seda ka jälgida saavad. Pilet maksab pisut kurgukastet või mõne huvitava läikiva eseme. Villaseid sokke palun mitte pakkuda. Pidurdamine mittesoovitav, öömajale jäämine julgustatav. Seks tarbeks isiklik katusealune (telk ja/või magamiskott) soovitav. Alternatiivne ööbimismeetod (metsas huntidega või murul võimaliku vihma käes, saunalaval vms) ööbija omal vastutusel, kuid mitte keelatud. Varalahkujatel isiklik kaine autojuht kohustuslik.
Programm:
1. Söök
2. Jook
3. Elav tuli
4. Elav muusika (kui keegi viitsib kitra plõnnida)
5. Surnud muusika (rocki ja metali hitid läbi aegade madalakvaliteedilisest valjuhääldist)
6. Tantsutüdrukud (olenevalt joobeastmest ja vabatahtlikkuse alusel)
7. WC (omal vastutusel)
8. Saun (kaasa rätikud)
9. Bassein (kaasa rätikud!)
10. Ekstreemsport (huntidega ööbimine)
11. Jalgpall (mummu volituse alusel)
12. Selge öö korral astronoomiakursus või pilves öö korral anatoomiakursus 6" teleskoobiga
13. Vaba programm (ideed teretulnud)
Ülejäänud üksikasjad täpsustamisel, küsimused palun siia threadi või GSM 5268518.
NB! Kes arvab, et tulemas, sel palun kribada oma nimi siia, et saaks paremini arvestada söögi-joogi kogusega. Täname tähelepanu eest.
Söögid organiseerib Torpedo, eritellimusi võetakse vastu valikuliselt ja laupäeva keskpäevani (12:00).
Joogid peaks igaüks ISE kaasa võtma vastavalt oma maitsele ja kõrisõlme läbimõõdule. Avariitagavara hangitakse korraldajate poolt, kuid kõigi osavõtjate vajadusi jälgida ei jõua.
Tänaseks on selgunud, et Torpedo siiski vananeb sel aastal (üle hulga aja). Vananemise protsess toimub Piiksu ja mummi pool maal laupäeval, 10. septembril, kus huvilised seda ka jälgida saavad. Pilet maksab pisut kurgukastet või mõne huvitava läikiva eseme. Villaseid sokke palun mitte pakkuda. Pidurdamine mittesoovitav, öömajale jäämine julgustatav. Seks tarbeks isiklik katusealune (telk ja/või magamiskott) soovitav. Alternatiivne ööbimismeetod (metsas huntidega või murul võimaliku vihma käes, saunalaval vms) ööbija omal vastutusel, kuid mitte keelatud. Varalahkujatel isiklik kaine autojuht kohustuslik.
Programm:
1. Söök
2. Jook
3. Elav tuli
4. Elav muusika (kui keegi viitsib kitra plõnnida)
5. Surnud muusika (rocki ja metali hitid läbi aegade madalakvaliteedilisest valjuhääldist)
6. Tantsutüdrukud (olenevalt joobeastmest ja vabatahtlikkuse alusel)
7. WC (omal vastutusel)
8. Saun (kaasa rätikud)
9. Bassein (kaasa rätikud!)
10. Ekstreemsport (huntidega ööbimine)
11. Jalgpall (mummu volituse alusel)
12. Selge öö korral astronoomiakursus või pilves öö korral anatoomiakursus 6" teleskoobiga
13. Vaba programm (ideed teretulnud)
Ülejäänud üksikasjad täpsustamisel, küsimused palun siia threadi või GSM 5268518.

NB! Kes arvab, et tulemas, sel palun kribada oma nimi siia, et saaks paremini arvestada söögi-joogi kogusega. Täname tähelepanu eest.

Viimati muutis Torpedo, 09 Sept 2005, 13:43, muudetud 3 korda kokku.
I'm not a gynecologist, but I'll take a look.
Teen väikesed täpsustused
vastuvõttu pakub ainult mumm. ja torpets, mummU mitte mummI
ma ei ole veel vanaema eas
:P
siis veel seda, et eraldi WC-d ei paku, seega palun kõhtu lahtistavaid preparaate ennem mitte pruukida (muidu võib labidas veel nüriks minna tiheda kasutamisega
). muidu on iga puu/põõsas vetsu rollis 
ööbimise osas on põranda pinda suht vähe (veel, edaspidi muutb see kindlasti), seega siis on telk eelistatud öömajale jääjatele.
hmm, huntide kohta ma ei tea. aga jäneseid, metssigu, metskitsi, hiiri, mutte, kulle ja teisi elajaidki ehk.
igatahes kedagi ukselt tagasi ei saadeta, sauna mahutame ka kõik ära.
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=8441 see siis mingi juhist sisaldav link (paraku ma ei leia ühtegi kaarti, mida saaks siia panna)
mumm@istub ootele.

siis veel seda, et eraldi WC-d ei paku, seega palun kõhtu lahtistavaid preparaate ennem mitte pruukida (muidu võib labidas veel nüriks minna tiheda kasutamisega

ööbimise osas on põranda pinda suht vähe (veel, edaspidi muutb see kindlasti), seega siis on telk eelistatud öömajale jääjatele.
hmm, huntide kohta ma ei tea. aga jäneseid, metssigu, metskitsi, hiiri, mutte, kulle ja teisi elajaidki ehk.
igatahes kedagi ukselt tagasi ei saadeta, sauna mahutame ka kõik ära.
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=8441 see siis mingi juhist sisaldav link (paraku ma ei leia ühtegi kaarti, mida saaks siia panna)
mumm@istub ootele.
väike kuri mootorrattur
-
- Kontakt:
Oot mummU, ma sain aru, et auk pidi juba kaevatud olema WC jaoks... 
Igatahes arvasin, et atraktsioonina kõlbab välja reklaamida, kuna keegi sest nagunii ei pääse.
Aa ja ma eeldasin, et "mumm" allub eesti keele grammatika reeglitele, ehk siis "i"-kääne jms, nt. hunt, hundi, hunti, mitte hunt, hundu, huntu... Või kumm, kummi, kummi. Minu viga.

Igatahes arvasin, et atraktsioonina kõlbab välja reklaamida, kuna keegi sest nagunii ei pääse.

Aa ja ma eeldasin, et "mumm" allub eesti keele grammatika reeglitele, ehk siis "i"-kääne jms, nt. hunt, hundi, hunti, mitte hunt, hundu, huntu... Või kumm, kummi, kummi. Minu viga.

Zeek tulija...kah autoga...ja vist veel 2 kohta vabad kui Torpets neid kah juba maha pole jõudnud parseldada... 
Zeek

Zeek
Viimati muutis Zeek, 08 Sept 2005, 21:51, muudetud 1 kord kokku.
Elu on...
-
- Kontakt:
Kõik toimub koostöös kõigi osapooltega.
Muide võimalik, et praeguse seisuga on juba 1 inime, kes minu autole ei mahu... Aga veel pole kindel.
Praeguse seisuga peale minu ja mummu 12 inimest, kes on andnud oma esialgse nõusoleku võimaluse korral antud üritust külastada.

Praeguse seisuga peale minu ja mummu 12 inimest, kes on andnud oma esialgse nõusoleku võimaluse korral antud üritust külastada.
Niih, oleks abi vaja. nimelt on välja pakutud bassein (tore), aga sellega seoses on vaja natukene abi seal kohapeal täna õhtul. kas pealehakkav noormees või mõni tugevam neiu, aga on vaja seal kohapeal ära käija. selle treti teeks siis täna õhtul peale tööpäeva, sinna (ja tagasi ka siis, ic) on miski 63 km kesklinnast, vägaülimegahea meelega teeks ma seda sõitu loomulikult kellegi tsiklisabal tolknedes 
mumm@56498714

mumm@56498714
väike kuri mootorrattur
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Neeme laekub ka ehk surmväsinuna õhtu poole peale SM võistlussõite Tartust. Ega kella 19 paiku hilja pole tulla? Saun on tugevamat tüüpi vajadus peale seda tegevust. Kas "auto + haagis" komplekt ka kohale pääseb? Pole enne käinud, ei tea selle kandi kõrvalteede seisukorda.
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kruusateed on korralikud, kui tulle märjamaa poolt, siis mingi 3 km, kui tulle nö tallinna poolt (ärakeeramine peale varbola risti 3 km), siis on kruusa 10 km. ja kell 19 ei ole mitte hilja
kindlasti võtke kaasa soojad riided. sest ööd on juba pagana jahedad.
mumm@otsib endiselt abikätt täna õhtuks basseini kallal toimetamiseks. tahate basseini või ei
56498714

mumm@otsib endiselt abikätt täna õhtuks basseini kallal toimetamiseks. tahate basseini või ei

väike kuri mootorrattur
-
- Kontakt:
Kellaajast niipalju, et mina tahaks hiljemalt kell 14 kohal olla, (soovitavalt varemgi) ja minuga tuleb üks autotäis raffast kaasa. Muidu on see mummu otsustada, mis kell ta on nõus hakkama inimesi sisse laskma. Soovitav on muidugi laekuda enne pimedat, sest valges tahaks näod üle vaadata, õhtupimeduses ei pruugi enam ära tunda... 

-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Selline küsimus ka et, kas keegi viitsib näiteks Regio lahti lüüa ja öelda asukoha põhjalaius ja läänepikkus. Mulle meeldib kaardi järgi sõita, vasakule ja paremale keeramise meetod "siit kõvera männi juurest" on mind tavaliselt ära eksitanud. Et kui viitsib
Ei pea. Aga armas oleks ju.
Kõik nüüd oleneb sellest, kas ma saan homseks oma ratta korda, kaks nädalat juba ainult autoga sõitnud

Kõik nüüd oleneb sellest, kas ma saan homseks oma ratta korda, kaks nädalat juba ainult autoga sõitnud

-
- Kontakt:
http://web.archive.org/web/200302022302 ... /e-10.html
Siin üks kaart. Laiuskraadide arvutamise jätan kellelegi teisele.
Siin üks kaart. Laiuskraadide arvutamise jätan kellelegi teisele.

-
- Tsikkel: GS500->SV650->Monster696
- Tänatud: 1 kord
Kohatu : umbes PL 58:57:52Piipz kirjutas:Selline küsimus ka et, kas keegi viitsib näiteks Regio lahti lüüa ja öelda asukoha põhjalaius ja läänepikkus. Mulle meeldib kaardi järgi sõita, vasakule ja paremale keeramise meetod "siit kõvera männi juurest" on mind tavaliselt ära eksitanud. Et kui viitsibEi pea. Aga armas oleks ju.
ja IP 24:18:16
aga tont teab, kus see koht täpselt peaks olema....

-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
hmm a mu snake on surnud. praegu vähemalt. sain ta "remondist" kätte (motorem), sain nõksutava ja mitte üle 120km/h liikuva pilli, mis pidavat tegelt juba päris heas korras olema, kätte, sõitsin umbes 30km ja jäin teele. mingi karbussiteema vist on, aga sinna motoremi ma enam kunagi ühtegi ratast ei vii. mul pole lihtsalt niipalju närve enam alles. ja kellelegi ei soovita ka. kokku umbes poolteist kuud mõttetut ajude***i ja raharaiskamist, aga null tulemust. sorry offtopicu eest, aga kurb, oleksin tahtnud ka veitsa kimada täna 

-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Pöördu sõbra poole... sinna motoremi ma enam kunagi ühtegi ratast ei vii. mul pole lihtsalt niipalju närve enam alles. ja kellelegi ei soovita ka. kokku umbes poolteist kuud mõttetut ajude***i...

Kui sa ei higista, pole piisavalt kuum.
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
ON: Husqvarna TE 610IE
OLI: Honda XRV "Africa Twin", Husqvarna SM 570R
Kuradima tore oli 
Aitäh!
Ma ei jaksa hetkel rohkem kirjutada
mõned pildid: http://reigo6002.fotopic.net/c686212.html
Torpedo, su müts on minu käes
Label, su prillid on minu käes
Pesu õnneks oma

Aitäh!
Ma ei jaksa hetkel rohkem kirjutada
mõned pildid: http://reigo6002.fotopic.net/c686212.html
Torpedo, su müts on minu käes

Label, su prillid on minu käes

Pesu õnneks oma

Kes mett teeb, see mett sööb!
-
- Soe ja sõbralik
- Kontakt:
teanHabanero kirjutas:Pöördu sõbra poole... sinna motoremi ma enam kunagi ühtegi ratast ei vii. mul pole lihtsalt niipalju närve enam alles. ja kellelegi ei soovita ka. kokku umbes poolteist kuud mõttetut ajude***i.... Olen sind juba ammu hoiatanud "remondimeeste" eest. Ma teen seda hobi korras ja siiani on tulemus olnud hea, nagu tead.

-
- Kontakt:
Hehee!
Tänud kõigile külalistele, õnnitlejatele ja kaasaelajaile. Tänud mummule ennekõike! Pidu oli üsna intelligentne ja viisakas, nalja sai kuhjaga ja seltskond tase. Kahju, et mõni inimene ei saanud tulla, kuid c'est la vie.
Ürituse kõige suurem pettumus (ja ainuke, kui aus olla) olid Rakvere toored grillvorstikesed, mida ma lolli peaga esimest (ja viimast) korda elus ostsin ja kohe neli kilo korraga. Need vorstid olid pekk peki küljes kinni ja liha seal küll eriti sees ei olnud. Lisaks kõigele oli otsmistel vorstidel küljes metalltraat, mis pimedas manustamisel suus üllatusi valmistas.
Kokkuvõttes ikkagi ülikõva üritus, mis meelest ei läe.

Ürituse kõige suurem pettumus (ja ainuke, kui aus olla) olid Rakvere toored grillvorstikesed, mida ma lolli peaga esimest (ja viimast) korda elus ostsin ja kohe neli kilo korraga. Need vorstid olid pekk peki küljes kinni ja liha seal küll eriti sees ei olnud. Lisaks kõigele oli otsmistel vorstidel küljes metalltraat, mis pimedas manustamisel suus üllatusi valmistas.
Kokkuvõttes ikkagi ülikõva üritus, mis meelest ei läe.

oomik. mul on ülimegasigakõvaheameel, et sain päevakangelased hädast välja aidata ja kohta pakkuda ning veel eriti meeldiv kui see oli ka ülejäänutele mõnus koht. sest seltskonna mõnusust ei saa ju üldse puudutadagi :p see on ju väljaspool kahtlust
minul isiklikult oli kõikse lõbusam tegelikult järgmise päeva hommikpoolikul, kui seltskond koosnes 4 vähem/rohkem purjus meesolevusest (+1 kainem) ja siis ühest kainest mummust
:D:D "jee, geilad elanikud on juba sünni poolest geid...." igatahes k(g)eilat kui keegi mainib, siis on minul muie garanteeritud
:D
kuna ma ise lahkusin mingi moment ja jätsin kogu kupatuse torpetsi valvsa (sic!) pilgu alla, siis järgmine kord lähen maale juba peris põnevusega
:P
ei, tore oli. jätkake samas vaimus
mumm@irvitab Geila peale...

kuna ma ise lahkusin mingi moment ja jätsin kogu kupatuse torpetsi valvsa (sic!) pilgu alla, siis järgmine kord lähen maale juba peris põnevusega

ei, tore oli. jätkake samas vaimus

mumm@irvitab Geila peale...
väike kuri mootorrattur
-
- Kontakt:
Muide teadmiseks neile, kes järgmisel päeval vaatasid teleskoobiga Päikest ja nägid seal musta plekki: tegemist oli päikeseplekiga nr. 798. Pilt siin: http://spaceweather.com/images2005/12se ... _blank.gif
Suurendusega siin: http://science.nasa.gov/spaceweather/sw ... /adams.jpg
Meie nägime seda plekki üleval paremal, aga teleskoop teatavasti näitab kõike täpselt tagurpidi. Selgub, et tegemist on küllaltki agressiivse päikeseplekiga, mis võib lähematel päevadel Maal veel jama korraldada.
Space Weather News for Sept. 10, 2005
http://spaceweather.com
Solar activity remains very high and shows no signs of abating. Sunspot 798/808 has unleashed seven X-class solar flares since Sept. 7th. Forecasters say there's a 75% chance of more X-flares during the next 24 hours, possibly causing radio blackouts and radiation storms.
Coronal mass ejections hurled into space by these explosions could hit Earth's magnetic field in the days ahead. Sky watchers, particularly in northern places like Canada and Alaska, should remain alert for auroras. The best time to look is local midnight.
The sun's 27-day rotation is slowly turning sunspot 798 to face Earth. Explosions in the coming week will be increasingly Earth-directed, raising the possibility of geomagnetic storms and auroras over the continental United States, Europe and Australia.
Niipalju siis nädalavahetuse astronoomiakursusest.
Suurendusega siin: http://science.nasa.gov/spaceweather/sw ... /adams.jpg
Meie nägime seda plekki üleval paremal, aga teleskoop teatavasti näitab kõike täpselt tagurpidi. Selgub, et tegemist on küllaltki agressiivse päikeseplekiga, mis võib lähematel päevadel Maal veel jama korraldada.
Space Weather News for Sept. 10, 2005
http://spaceweather.com
Solar activity remains very high and shows no signs of abating. Sunspot 798/808 has unleashed seven X-class solar flares since Sept. 7th. Forecasters say there's a 75% chance of more X-flares during the next 24 hours, possibly causing radio blackouts and radiation storms.
Coronal mass ejections hurled into space by these explosions could hit Earth's magnetic field in the days ahead. Sky watchers, particularly in northern places like Canada and Alaska, should remain alert for auroras. The best time to look is local midnight.
The sun's 27-day rotation is slowly turning sunspot 798 to face Earth. Explosions in the coming week will be increasingly Earth-directed, raising the possibility of geomagnetic storms and auroras over the continental United States, Europe and Australia.
Niipalju siis nädalavahetuse astronoomiakursusest.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.