Rapla kardirada

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
fastMF

Rapla kardirada

Lugemata postitus Postitas fastMF »

Kes seal sõitnud ja aega ka võtnud? Ise nüüd paar korda kihutamis/kallutamishimu rahuldamas käinud. Lendstardist oli ühe ringi aeg 1:12,7. põlvekest maha ei kallutanud, veidi hakkas tagaots vibama pidurdustel. Ise olin rahul arvestades oma vana gs500.

Nii et mis aegu veel seal saadud, eelkõige mõne sportlikuma mudeliga.

+kui keegi teab kuidas Sauga ringrajal korraldus/tasud/pealelaskeajad?

gs

Lugemata postitus Postitas gs »

Noh... kah eelmise tsikliga GS500E seal mõned ringid sai sõidetud. Kui õigesti mäletan siis 1.05 millegagi oli minu ajad. Paraku ei meenu kas oli paigalt või lendstardist (pigem paigaltstardiga). Kogu asja juures peab mainima et sõber Raplast oma Jawaga sõitis 0,5 sek paremaid aegu minust :P ..

Teema algataja
-v3lts-

Lugemata postitus Postitas -v3lts- »

kardiga olen saanud seal ringiajaks mingi 44 sek. 8)

Teema algataja
FlammablE

Lugemata postitus Postitas FlammablE »

Eelmise kattega sai minu arust kiiremini sõita, seega praegusi ja mingeid paari aasta taguseid aegu võrreldes tuleks ka seda arvesse võtta. Rada on muidu suht tehniline, seega kui sõita ei oska, võib ka mõnest kiiremast rattast kui gs500 jawaga üle olla
Saugale võib proovida peale saada mõne autode ringrajaürituse raames. Vahest ikka neid open track'e korraldatakse. Iseasi, kas tsiklimehi seal ka näha tahetakse. Samas Sauga rada on ikka päris kiire, niiet üle pingutades võivad ka päris valusad tagajärjed olla.
Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Minu parim aeg 55.67 sellel rajal. Oli plaan veel sel aastal 51.00-ni jõuda. Vaatama, tuli just SM EMV etapilt ja hetkel ei taha ühtki kaherattalist oma p***e all tunda :? Rattaks siis 37kW võimsusega MZ660 Baghira.
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutaja avatar

WR

Lugemata postitus Postitas WR »

Rapla rajal on saadud aegu ikka sinna 50 sekundi sisse...pead ei anna aga võimalik et on ka mõni 49 aeg olnud ;)
SM
Kasutaja avatar

tfr
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tfr »

StreetMoto kirjutas:
Minu parim aeg 55.67 sellel rajal. Oli plaan veel sel aastal 51.00-ni jõuda.
Kas see 55.67 on puhtalt asfaldi peal sõidetud või mingi kruusaga kombineeritud SuperMoto-variant?

Aga jah, 1:12 on ikka kuidagi väga niru variant.

Indrek, Raplas viimati 1:00.71, aga stock 1.3 Suzuki Swiftiga
TransAlp '02
Kasutaja avatar

StreetMoto
Kaupmees
Tänatud: 202 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas StreetMoto »

Puhtal asfaldil sõidetud aegadest jutt. Ja asjalikumad sellid sõidavad selle raja SM rattal 46-47 sekiga läbi. Sain sellele kinnitust ise aega mõõtes. Ja vaadata on lausa lust. Ning õppida palju :)
StreetMotos jätkuvalt soodsad tehingud: Castrol - Elf - Michelin - Bridgestone - Maxxis - Dunlop - D.I.D - JT + iga päev online tellimused erinevatesse Euroopa ladudesse

Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Kasutaja avatar

Kommionu

Re: Rapla kardirada

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

fastMF kirjutas:
Tadaa.... Äkki korraldaks Pühapäeval 11.09.2005. Saugal väikse treeningpäeva? Üritasin Enn Teppandile helistada ja luba küsida, kuid esialgu tulutult... Tal mõlemad mobiilid väljas... Kas siin oleks treeningu/sõidu huvilisi?
Sõida... ja ära MÖLISE!!!

Ztarter

Lugemata postitus Postitas Ztarter »

Me sõitsime vist eelmise kattega. Olen ise kohalik seal ning käinud nüüd uue rajakattega proovimas, tundub kuidagi libedam. Aga kusagil minuti kanti need ringid sõita tänavasõidutsikliga on üsna hea aeg. Minu mäletamist mööda sõitsime paigalt stardist. Jawaga sai kurvides kiiremini minna. Nüüd kui oktoobris uue ratta ostsin, käisin proovimas, ent aega ei hakanud võtma, sest masin oli minu jaoks uus ning sõidukogemus aastatetagune, samuti oli rada kurvides liivane.

gs kirjutas:
Noh... kah eelmise tsikliga GS500E seal mõned ringid sai sõidetud. Kui õigesti mäletan siis 1.05 millegagi oli minu ajad. Paraku ei meenu kas oli paigalt või lendstardist (pigem paigaltstardiga). Kogu asja juures peab mainima et sõber Raplast oma Jawaga sõitis 0,5 sek paremaid aegu minust :P ..

Teema algataja
xes

Lugemata postitus Postitas xes »

sõitsin 50cc aeroxiga sellel rajal 1.02 aega. Põlve sai kurvis päris tihti maha aga kolm korda olen kukkunud ka....kõik korrad ühes taga kurvis kus hoogu 70km/h ja väga palju peab maha kallama. 50cc polini pocket bikega sõidab sekund aeglasemalt seda rada.
Kasutaja avatar

Len
Kontakt:

Re: Rapla kardirada

Lugemata postitus Postitas Len »

fastMF kirjutas:
Sauga ringrajale võid enamus ajast niisama ka minna ilma luba küsimata, seal ei tule sulle keegi kobisema. Enamus päevadest ei toimu ju seal midagi ning rada tühi. Seal sissesõidu keelu märk küll ees aga ma käin seal tihti niisama sõitmas ja ma pole ainuke. :wink:
Aprilia RS 50-> Aprilia RS 125 -> Suzuki GSX 600F -> Honda CBR 600F -> Aprilia RSV Mille

vootele
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas vootele »

Säärude võidusõidu raames seal mitu korda mõõtu võtnud. Aega kahjuks ei võtnud, max kiiruseks tuli 64.7 km/h. Rehvide pidamise piirini ei jõudnudki, enne segas "sisemine piiraja" vahele. Rehvideks Mitas Mosquito.

harimal

Lugemata postitus Postitas harimal »

Kas keegi on juba sel kevadel Rapla asfaldil käinud?
Kuidas puhtusega lood on?

CarbTune karburaatorite sünkronisaator: http://nagi.ee/photos/harimal/7766255/in-set/125775/
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897

gs

Lugemata postitus Postitas gs »

Laupäeval paar supermotot tiirutasid Rapla rajal. Ise ei proovinud.

harimal

Lugemata postitus Postitas harimal »

Niih, kas nüüdseks on keegi juhuslikult sinna kiiganud?
Kas asfalt puhas?

Tänud

CarbTune karburaatorite sünkronisaator: http://nagi.ee/photos/harimal/7766255/in-set/125775/
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897

Kämbu

Lugemata postitus Postitas Kämbu »

Just tulin sealt. Rada on puhtaks pühitud. Rajaääres on hästi palju igast tünne mis Võibolla tsikliga sõitjaid segavad.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”