Tundub et kool on ka siin peale hakkamas

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Teema algataja
racerx

Tundub et kool on ka siin peale hakkamas

Lugemata postitus Postitas racerx »

Et ei tuleks lõputult uusi teemased stiilis,

Kas tsiklit saab tagurpidi garaazi ajada.

Kuidas paigaldada kahte turbot kallurile millega tsiklit vean.

Kas NSR500 on hea ost 12 aastasele poisile ( PS! enne oli mul zid)

Imelik kahin kõrvus kui mootorrattaga sõidan.

Peaks tegema väikseid muudatusi vist Bikeris :)
Uued liitujad peaksid läbi netipanga või id kaardi abil oma vanust tõestama.
Alla 16 aastastel vajalik vanemate luba.
Niikui mingi selline "põnev" teema jälle käsil helistab mode vanematele ja küsib kas poisil on ikka koolis kõik korras ja koolitükid tehtud.
Kui on hinded halvad siis bikerit kommentida paar nädalat ei saa.

Loomulikult saab mitte lugeda seda soga aga milleks sellist desinformatsiooni lõputul hulgal.
Oleks siis naljakas vähemalt :)

Ühtlasi võiks moded panna kleepsuks seevaldi aadressi

Lisaks veel:

Kuna pangalink on vist keeruline ja kallis jne.
Siis tuleks teha selline list. Et iga sellise teema algataja jne. saab ühe punkti. Kolme punktiga saab ta kasutajalisti " olen 14 ja naca tainas"
Kelle õigustest puudub uute teemade algatamine.
Ja viie punktiga oleks bänn.
Kasutaja avatar

Rennes
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rennes »

mina olen poolt!!!
Rennes aka Pröksuga Mülka

K2bi

Lugemata postitus Postitas K2bi »

klge nii ka päris ei saa.

kui inimene tuleb j atahab midagi teada siis peaks tal olema ikka vöimalus küsida .
ilgelt hea on olla suur ja karvane ja omada elutarkusi.

ise olite samasugused AHVid alguses .

esitasite pidevalt küsimust MIKS.

ollo

Lugemata postitus Postitas ollo »

Käbi - kõik ikka päris nii ei ole olnud. Ma õppisin küll enne lugema, siis kirjutama... hilisemas elus on nende tegevuste järjekordade meenutamine ka tihti abiks tulnud.
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 14 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Irw ... Käbi kardab viiemeheks saada :lol: .

terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Riding with a King!

Motomart

Lugemata postitus Postitas Motomart »

Põhimõtteliselt olen poolt, aga esialgu võiks selle asja täide viia. Siis jääks juba suurem osa jamast nägemata.

Motomart
Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 14 korda
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

Kui nüüd tõsiseks minna siis mingi "gurude" süsteem võik olla, a la saad valida, kas näidatakse kõiki vastuseid või ainult kasutajate kellel "kõrge reiting" vms. Reiting ei oleks kindlasti sõltuvuses postituste arvuga! Kisub küll rateks kätte ära aga kui pole aega kõik poste läbi lugeda siis vähemasti saaks vaadata, mida tegijad rääkinud on.

terv
Kris.
Riding with a King!

Motomart

Lugemata postitus Postitas Motomart »

Õige, miks peame me selliseid postitusi lugema???
GP1 kirjutas:
Loll küsimus, aga vastake ausalt
Ei ole kusjuures loll küsimus, väga loll küsimus on.
:shock: :shock: :shock:

Teema algataja
racerx

Lugemata postitus Postitas racerx »

K2bi kirjutas:
klge nii ka päris ei saa.

kui inimene tuleb j atahab midagi teada siis peaks tal olema ikka vöimalus küsida .
ilgelt hea on olla suur ja karvane ja omada elutarkusi.

ise olite samasugused AHVid alguses .

esitasite pidevalt küsimust MIKS.
No vaat sellel ajal kui meie ahvid olime... no siis kui oleks kirja kuhugi saatnud ( ausalt ei tea isegi kuhu oleks saatnud, noorte tehnikute majja või ma ei tea kuhu) siis oleks paar nädalat kuni mitu kuud vast läinud kui keegi üldse oleks suvatsenud vastata.
Ehk siis alati enne kui küsisid midagi, üritasid midagi välja nuputada.
Oma tegevusest üritasid aru saada jne.
Kui läksid vanemate meeste käest küsima said algatuseks sõimata, et tainas oled ja millestki aru ei saa.
Eriti juhul kui lihtsad asjad selged polnud.

Aga sõimata ei saanud kunagi sellisel juhul kui olid asjad omale selgeks teinud ja mõistus tõesti otsas oli !
Ja said abi ka kui osati anda.

Sellise jutuga aga nagu siin iga teine kohati oleks kohe kuupeale või koolitükkide juurde saadetud.

Siin polegi aga enamus juhtudel võimalik inimesele abi anda sest ta ei saa aru millest jutt on. Rääkimata suutmatusest oma puudulike teadmiste tõttu probleemi arusaadavalt esitada.

Laid

Lugemata postitus Postitas Laid »

Hmm, postituste arvuga ma seda värki ei seoks pigem siiski mode-de poolt paigutatud reiting. Kui ikka jääb silma, et keegi stabiilselt tuju rikub siis sellele järgneb karistus - olgu see kasvõi mingi aja blokeering jms. Muidu asjaga nõus et jama võib ka mujal ajada. Aga küsida tuleb ikka julgesti kes oskab see aitab.

TnX

Lugemata postitus Postitas TnX »

kris. kirjutas:
Kui nüüd tõsiseks minna siis mingi "gurude" süsteem võik olla, a la saad valida, kas näidatakse kõiki vastuseid või ainult kasutajate kellel "kõrge reiting" vms. Reiting ei oleks kindlasti sõltuvuses postituste arvuga! Kisub küll rateks kätte ära aga kui pole aega kõik poste läbi lugeda siis vähemasti saaks vaadata, mida tegijad rääkinud on.

terv
Kris.
Eeskuju saab võtta foorumist nimega torufoorum. Ehk siis http://torufoorum.hot.ee
Seal on siis süsteem reitinguga 1-10, 1'e asemel on lambapilt. Reitingut saab anda teatud reitnguga isik. Seal on see vist momendil vaja 8 tärni ja 8 inimest reitinud. Aga mis ma siin ikka platran, lihtsam on teil endil järgi vaadata sealt foorumist...

PS: Et kõigil oleks võimalus, nullitakse iga uus aasta kõigi reiting peale moderaatorite ja administraatorite, kes siis saavad hakata uuesti reitima...
Kasutaja avatar

Raitz

Lugemata postitus Postitas Raitz »

Nullimisel oleks muidugi pointi, sest mõned inimesed vahel siiski õpivad midagi aasta jooksul ja mõned minetavad ajaga selle vähesegi, mis külge on hakanud.
Ja nullimise tähtajaks sobiks vast Biker.ee sünnipäev.
Ja reitingud oleks igati toredad.

Ah pläman siin niisama, kuna veel ei saa mulle seda lamba pilti sinna reitingu kohale sokutada :P
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”