Valesti elatud elu ja OÜ-tatud tsiklid (suukorvistatud)
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: Honda VFR800, 2008
- Tänanud: 492 korda
- Tänatud: 596 korda
Valesti elatud elu ja OÜ-tatud tsiklid (suukorvistatud)
Tsikkel on sõiduk
Sõiduk võib olla ettevõttes, kas ainult töösõitudeks (vastav märge mnt registris) või segakasutuses ning tasutakse selle pealt maksud vastavalt kehtivale korrale.
Milleks see pluti-pluti siin?
Ikka sügavalt omaniku enda asi ma leian.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 373 korda
Re: Valesti elatud elu ja OÜ-tatud tsiklid (suukorvistatud)
No ma ju ütlesingi, et elu valesti elanud. Saaks mootorratta kulud automaatselt 50% alla.
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
Madlobster kirjutas: ↑25 Jaan 2019, 13:45Tsikkel on sõiduk
Sõiduk võib olla ettevõttes, kas ainult töösõitudeks (vastav märge mnt registris) või segakasutuses ning tasutakse selle pealt maksud vastavalt kehtivale korrale.
Sõiduk võib olla vastava põhitegevusalaga ettevõttes ka mitte sihipäraseks kasutamiseks ja töövahendiks, vaid laos ostetud/imporditud/vahetatud kas müügiks või üleslöömiseks.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Tort kirjutas: ↑25 Jaan 2019, 14:08Spoiler
Sõiduk võib olla ettevõttes, kas ainult töösõitudeks (vastav märge mnt registris) või segakasutuses ning tasutakse selle pealt maksud vastavalt kehtivale korrale.Sõiduk võib olla vastava põhitegevusalaga ettevõttes ka mitte sihipäraseks kasutamiseks ja töövahendiks, vaid laos ostetud/imporditud/vahetatud kas müügiks või üleslöömiseks.
Kui sa nüüd vaatad millega antud ettevõte tegeleb,siis tsikkel on seal kindlasti asja pärast
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Hr Laarmannile kuulub Rahvamoto, seega on ka ilma sarkasmita õigustatud omand.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 70 korda
- Tänatud: 373 korda
Kuuluda võib, aga vaadates kohtulahendit, siis on ratas siiski AS Laarmann & KO bilansis või ma eksin?
Ärge nüüd valesti aru saage. Ma ei pane pahaks, kui mootorratast kasutad töö tegemiseks (isegi Tartus ideaalne viis kesklinnas asju ajada), aga kui ratas on viidud Fredy juurde "tuunimisele", siis ei suuda kuidagi uskuda, et ratas on seotud töö tegemisega. Kui just tõesti pole eesmärgiga edasi müüa.
--------------------------------------------Vastualause (märkus)
koostatud Fredy Jäätese ja Fredy OÜ esindaja Toomas Vaheri poolt
postituse kommenteerimise ja tsenseerimise põhjendatuse kohta saab lugeda siit
viewtopic.php?f=102&t=107902
Märkus: väited pettuse kohta on alusetud, postitused viitavad sihilikule Fredy
õigusvastasele kahjustamiseleMootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 53 843 843 Mitas ja Bridgestone mootorratta rehvide müük
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Lisaks lähevad kohtukulud 100% OÜ kuludesse

-
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 243 korda
Sõiduk võib olla ettevõttes, kas ainult töösõitudeks (vastav märge mnt registris) või segakasutuses ning tasutakse selle pealt maksud vastavalt kehtivale korrale.Milleks see pluti-pluti
siin?
Ikka sügavalt omaniku enda asi ma leian.
Lihtsalt infoks, et seadus räägib sõiduautost mida saab määrata ainult töösõitudeks. Sellepärast on ka paljud läinud kas N1(täna saab ka Porsche N1 kat.) või veoka teed Dodge RAM näiteks... Nendel seda märketeemat ei ole, nagu ka tsiklitel ja muudel sõidukitel. Iga ettevõtja sõidab täpselt sellega mida õigeks peab. Ja keegi ei keela sõidukit ümber ehitada või sinna nn. tuuningjuppe külge kruvida.
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
-
Ettevõte võib tsiklit rentida teisele ettevõttele seega, kelle bilansis pole vahet.
Kas ta kasutab tsiklit reklaamiks, töösõitudeks või maksab rämedat erisoodustust pole tegelikult kellegi teise asi.
Kui palju on ettevõtete omanduses jahte ja kaatreid (kõik töösõitudeks ). Tsikkel selle kõrval on suvel väga mõistlik töösõitude vahend
Endal oli VFR ´i ühes kohvris keevitus, teises mask jms tarvikud ja sai kliendikülastusi küll tehtud. Tsikkel pole küll ettevõtte bilansis aga miks peaks üleüldse kellegi ahtris teisemehe bilanss kipitama? Kasutagu kontoris raamaturiiulina või sekretäri "tööpingina", mis see üldse siia "icecream show´sse" puutub?
Pole tõesti kellegi asi kas teise mehe ratas on tema firma või pere bilansis, midagi ebaseaduslikku selles kindlasti pole. Küll aga sisaldab see kompromiss nagu ka teised mida siin avaldada ei saa punkte, mille järgi █ ████ ████ ████ kliendid läbi kogetud ██████ ██████. Selles keskkonnas on “maailma parim” ennast siiani väga mugavalt tundnud. ██████ kõiki ███████ ████████ nii ██████ kui ██████ ██████.
õigusvastasele kahjustamiseleFredy OÜ fraud victim, Harley Davidson tuning project, V-Rod supercharged, turbo teerull, pettus või petis www.fredy.ee
Mulkideks w?
Hea advokaat tal siis, kes suudab sellised punktid sinna kompromisslahendi saamiseks sisse suruda.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Juba see on kõva sõna,et kompromissile sai mindud ehk suutis selle välja rääkida. See on igal juhul parem,kui otsus ükskõik kumma poole kasuk-kahjuks,mille täitmist meil saab juriidiline isik edasi lükata suht lõpmatuseni ja kui hagi on juriidilise isiku vastu,siis on põhimõtteliselt nii, et kui ta ei taha maksta, siis suht lootusetu midagi saada. Juriidilise isiku vastu ei saa ka täiturid,ei saa neil arvet sulgeda jne. Jur iskule saab kiirelt vastu ainult EMTA.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
██████ nii kaua edasi kuni juriidilise isiku taga seisev füüsiline isik saab aru, et ██████████████ █████████████████
õigusvastasele kahjustamiseleFredy OÜ fraud victim, Harley Davidson tuning project, V-Rod supercharged, turbo teerull, pettus või petis www.fredy.ee
Läheb küll teemast välja, aga tegelikult on isiklikul arvel pidada siiski odavam (sõltuvalt rattast muidugi vb). Mootorrataste maksustamine on mingil põhjusel autodest erinev ja väga kallis, sest et mootorratast on ju ometigi hobivahend ja kes meil siin tsikliga tööd teeb Irooniline, et ma just töö asjus paremini liikuma pääsemiseks tsikli ostsin. Kui kellelgi on firma arvel ratta pidamiseks head lahendust soovitada, andke märku.
-
- Tsikkel: Suzuki Intruder 1400
- Tänanud: 24 korda
- Tänatud: 5 korda
Madlobster kirjutas: ↑25 Jaan 2019, 17:07Ettevõte võib tsiklit rentida....
Endal oli VFR ´i ühes kohvris keevitus, teises mask jms tarvikud ja sai kliendikülastusi küll tehtud. Tsikkel pole küll ettevõtte bilansis aga miks peaks üleüldse kellegi ahtris teisemehe bilanss kipitama? Kasutagu kontoris raamaturiiulina või sekretäri "tööpingina", mis see üldse siia "icecream show´sse" puutub?
Meil on kasutatud suvel enduurosi ja talvel mootor saane elektri liinide all liikumiseks et tuvastada rikke asukohti. Enduuro tallab kõige vähem viljapõldu näiteks, seega kõige loogilisem valik kui vaja üle põldude minna.
Kui aus olla siis ka kõige lõbusam varjant
-
- Tsikkel: Cagiva GC, Aprilia Tuareg
- Tänanud: 40 korda
- Tänatud: 92 korda
- Kontakt:
Kui kellelgi on firma arvel ratta pidamiseks head lahendust soovitada, andke märku.
Tegelen spets. - tehnilist järelvalvedega, näiteks ka Rootsis ja Soomes. Tsikliga leiad sa laeva peale alati ruum, isegi siis, kui sõiduautokohad on täielik väljamüüdud.
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
ttt kirjutas: ↑29 Jaan 2019, 14:09Läheb küll teemast välja, aga tegelikult on isiklikul arvel pidada siiski odavam (sõltuvalt rattast muidugi vb). Mootorrataste maksustamine on mingil põhjusel autodest erinev ja väga kallis, sest et mootorratast on ju ometigi hobivahend ja kes meil siin tsikliga tööd teeb
Irooniline, et ma just töö asjus paremini liikuma pääsemiseks tsikli ostsin. Kui kellelgi on firma arvel ratta pidamiseks head lahendust soovitada, andke märku.
Paar aastat tagasi käis ajakirjandusest läbi lugu, kus keegi põllumees ostis omale krossi(enduro)tsikli ja palkas külapealt poisid sellega kevadel hanesid põllult eemale ajama. Selline lahendus võiks teoorias toimida küll.

-
- Tänanud: 92 korda
- Tänatud: 243 korda
ttt kirjutas: ↑29 Jaan 2019, 14:09Spoiler
Läheb küll teemast välja, aga tegelikult on isiklikul arvel pidada siiski odavam (sõltuvalt rattast muidugi vb). Mootorrataste maksustamine on mingil põhjusel autodest erinev ja väga kallis, sest et mootorratast on ju ometigi hobivahend ja kes meil siin tsikliga tööd teeb
Irooniline, et ma just töö asjus paremini liikuma pääsemiseks tsikli ostsin. Kui kellelgi on firma arvel ratta pidamiseks head lahendust soovitada, andke märku.
Tsikkel on samasugune sõiduvahend nagu auto, traktor, tõukeratas või lennuk. Kui sõidukit kasutatakse töösõitudeks siis ei ole mitte mingit vahet mis tüüpi see on. Ja ettevõtjal on vaba valik valida millise sõiduvahendiga ta oma sõite teeb. Samuti ei pea otsima mingit head lahendust. Nii lihtsalt ongi.
Cardo PACKTALK Edge jms. sideseadmed, lisad ja varuosad: https://www.aaver.ee/product/cardo-packtalk-edge-duo/
Cardo ametlik edasimüüja Eestis
Ain kirjutas: ↑29 Jaan 2019, 22:36Spoiler
ttt kirjutas: ↑29 Jaan 2019, 14:09Läheb küll teemast välja, aga tegelikult on isiklikul arvel pidada siiski odavam (sõltuvalt rattast muidugi vb). Mootorrataste maksustamine on mingil põhjusel autodest erinev ja väga kallis, sest et mootorratast on ju ometigi hobivahend ja kes meil siin tsikliga tööd teeb
Tsikkel on samasugune sõiduvahend nagu auto, traktor, tõukeratas või lennuk. Kui sõidukit kasutatakse töösõitudeks siis ei ole mitte mingit vahet mis tüüpi see on. Ja ettevõtjal on vaba valik valida millise sõiduvahendiga ta oma sõite teeb. Samuti ei pea otsima mingit head lahendust. Nii lihtsalt ongi.
Mul see häda, et ühe-inimese-ettevõttena on natuke raske põhjendada, et ma AINULT töösõite teen, ehk siis tsikkel oleks mõistlik võtta segakasutusse, mis oleks ka igati õiglane. Ma teeksin seda, kui tsikli maksustamine ei oleks autodest nii erinev ja rahaliselt kahjulik
Üks võimalik variant maksuriski maandamiseks on ju ka üldse mitte mingisuguseid sõite teha. Chopper käruga Trefi väravasse ja pärast samal viisil koju tagasi
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Ain kirjutas: ↑29 Jaan 2019, 22:36Tsikkel on samasugune sõiduvahend nagu auto, traktor, tõukeratas või lennuk. Kui sõidukit kasutatakse töösõitudeks siis ei ole mitte mingit vahet mis tüüpi see on. Ja ettevõtjal on vaba valik valida millise sõiduvahendiga ta oma sõite teeb. Samuti ei pea otsima mingit head lahendust. Nii lihtsalt ongi.
Nõus. Sõiduk on sõiduk. Siiski, kui ma oleks maksuametnik, siis tahaks küll Fredy esitatud tuuninguarve kulusse panejalt pädevat põhjendust kuulda - kuidasmoodi on 300+ mm tagarehv tema äritegevusega seotud ehk kuidas see tal rohkem tulu teenida aitab. Võrreldes siis tehaseseades pilliga.
ttt kirjutas: ↑30 Jaan 2019, 13:49Mul see häda, et ühe-inimese-ettevõttena on natuke raske põhjendada, et ma AINULT töösõite teen, ehk siis tsikkel oleks mõistlik võtta segakasutusse, mis oleks ka igati õiglane. Ma teeksin seda, kui tsikli maksustamine ei oleks autodest nii erinev ja rahaliselt kahjulik
Kui ma õigesti mäletan, siis segakasutus (vähemalt auto puhul) on maksustamise seisukohalt mõttetu. Ei ole tõesti loogiline väita, et sul erasõite üldse ei ole. Aga oletame, et sul on peale tsikli veel mõni velost pädevam pill (auto, atv, roller, veel üks tsikkel...). Sel juhul saaksid küll oma sõidud lahku lüüa - erasõidud ühega ja töösõidud teise sõidukiga.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
Misajast trefil hängimiseks tsikli olemasolu nõutud on?
-
- Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 299 korda
bitter kirjutas: ↑30 Jaan 2019, 14:49Spoiler
Ain kirjutas: ↑29 Jaan 2019, 22:36Tsikkel on samasugune sõiduvahend nagu auto, traktor, tõukeratas või lennuk. Kui sõidukit kasutatakse töösõitudeks siis ei ole mitte mingit vahet mis tüüpi see on. Ja ettevõtjal on vaba valik valida millise sõiduvahendiga ta oma sõite teeb. Samuti ei pea otsima mingit head lahendust. Nii lihtsalt ongi.
Nõus. Sõiduk on sõiduk. Siiski, kui ma oleks maksuametnik, siis tahaks küll Fredy esitatud tuuninguarve kulusse panejalt pädevat põhjendust kuulda - kuidasmoodi on 300+ mm tagarehv tema äritegevusega seotud ehk kuidas see tal rohkem tulu teenida aitab. Võrreldes siis tehaseseades pilliga.
ttt kirjutas: ↑30 Jaan 2019, 13:49Mul see häda, et ühe-inimese-ettevõttena on natuke raske põhjendada, et ma AINULT töösõite teen, ehk siis tsikkel oleks mõistlik võtta segakasutusse, mis oleks ka igati õiglane. Ma teeksin seda, kui tsikli maksustamine ei oleks autodest nii erinev ja rahaliselt kahjulik
Kui ma õigesti mäletan, siis segakasutus (vähemalt auto puhul) on maksustamise seisukohalt mõttetu. Ei ole tõesti loogiline väita, et sul erasõite üldse ei ole. Aga oletame, et sul on peale tsikli veel mõni velost pädevam pill (auto, atv, roller, veel üks tsikkel...). Sel juhul saaksid küll oma sõidud lahku lüüa - erasõidud ühega ja töösõidud teise sõidukiga.
Tulu aitab teenida, kui müüd selle ratta pãrast maha oluliselt kallimana, kui ostsid. Ehk siis niiöelda ãritegevus. On see piisav põhjendus ? On.
Everybody got a plan until they get punched in the face.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 693 korda
- Tänatud: 455 korda
Äkki aitab sellest OÜ'tamisest
-
Selle OÜtamise peaks vist jah siit teemast välja splittima kuskile tsiklid jms sõidukid ettevõtte kasutuses teemasse. tsklikunni tegemiste jälgmine läheb muidu keeruliseks
Ma vahetaks ühe tähe tsiklikunni sõnas ära
Fredy OÜ fraud victim, Harley Davidson tuning project, V-Rod supercharged, turbo teerull, pettus või petis www.fredy.ee
-
- Tsikkel: Neegrikaksik
- Tänanud: 124 korda
- Tänatud: 77 korda
Krt ma siin olen mõelnud soojemal ajal tsikliga põhitöökohalt (ja ka oma ettevõttest) komandeerumas käia aga sõidukompi saab ju ainult M1 ja M1G kategooria "sõiduautoga" küsida/kirjutada.

Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Ja mis sind segab mingit auto nr.aruandesse kirjutamast?
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tsikkel: Neegrikaksik
- Tänanud: 124 korda
- Tänatud: 77 korda
Egas segagi. Ainult, et kui näiteks üle lahe minna, siis pardakaardile jääb teine number.

Suu võib käia, mootor peab käima!
'96 XRV750
'97 XL600V
'89 Jawa 638
-
- Tsikkel: Voshod 3M
- Tänanud: 18 korda
- Tänatud: 20 korda
Täidad sõidupäevikut ja sõidupäevikus on ainult töösõidud. Kui teed sõite, mida sõidupäevikusse kantud pole, siis värised kontrollimise hirmus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.