Otsin reisikaaslast Lõuna-Prantsusmaa, Itaalia...
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 676
- Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 80 korda
Otsin reisikaaslast Lõuna-Prantsusmaa, Itaalia...
Otsin reisikaaslasi, kes tahaks teha koos plaani kevadisele reisile nt lõuna prantsusmaale või Itaaliasse vms sealkandis. Ideaalis võiks olla kokku 4 inimest. Oleks hea hotelle kombineerida.
Ise tahaksin kindlasti minna nii, et rattad Milaanosse ja ise lennukiga sinna ja tagasi. Motoveoga oleks rattad seal 18 mai ja see ka mulle sobiks.
Reis kohapeal võiks olla 10 päeva.
Kes tahab ühineda, aga ei taha lennukiga minna, saab kohtumise muidugi Milaanos vms ka teha. Kaasa võtaks telgi ja ööbiks vaheldumisi telkides, hotellides.
Ise 33a vana, rattaks bmw 1150gs. Käinud varasemalt horvaatia tripil kui eelmine aasta Rumeenia ja balkanid (vt blogi signatuurist).
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
Re: Otsin reisikaaslast Lõuna-Prantsusmaa, Itaalia...
Ma lähen 22. aprillil. Hispaania (Barcelona) -Andorra-Prantsusmaa-Portugal-Gibraltar ja Barcelonasse tagasi. Jube sarnased reisid on meil tehtud ja sisuliselt ka samal ajal. Mul oli samuti eelmisel aastal Horvaatia tripp ja siis Rumeenia ja Ukraina jne.
-
Maitis kirjutas:Ma lähen 22. aprillil. Hispaania (Barcelona) -Andorra-Prantsusmaa-Portugal-Gibraltar ja Barcelonasse tagasi. Jube sarnased reisid on meil tehtud ja sisuliselt ka samal ajal. Mul oli samuti eelmisel aastal Horvaatia tripp ja siis Rumeenia ja Ukraina jne.
Millega sa Hispaaniasse saad ratta?
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
-
Uap kevad läheneb.
Raki kirjutas:Maitis kirjutas:Ma lähen 22. aprillil. Hispaania (Barcelona) -Andorra-Prantsusmaa-Portugal-Gibraltar ja Barcelonasse tagasi. Jube sarnased reisid on meil tehtud ja sisuliselt ka samal ajal. Mul oli samuti eelmisel aastal Horvaatia tripp ja siis Rumeenia ja Ukraina jne.
Millega sa Hispaaniasse saad ratta?
Rekkaga. Juba saatsin ära. Mootorratas on kaup nagu iga teine, nii et ma ei näe mingit probleemi, ükskõik millise firmaga, saata ükskõik kuhu. Tegin korraliku alusraami ja panin teele.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1974 korda
- Tänatud: 568 korda
Läbi meie terminali liiguvad soomlaste rattad Hispaaniasse ja tagasi.Samuti eestlaste autod sinna ja tagasi.Kui huvi on, siis võin vedaja otsekontakti jagada privas.Chopperid on tavaliselt ainult EUR aluse peal,sest raam madal ja rihmadega kinnitatult püsib igati hästi.Ruumi võtab üks ratas ilmselt paari EUR-i jagu ja ei mingit raami ega muud keemiat.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
urmas66 kirjutas:Läbi meie terminali liiguvad soomlaste rattad Hispaaniasse ja tagasi.Samuti eestlaste autod sinna ja tagasi.Kui huvi on, siis võin vedaja otsekontakti jagada privas.Chopperid on tavaliselt ainult EUR aluse peal,sest raam madal ja rihmadega kinnitatult püsib igati hästi.Ruumi võtab üks ratas ilmselt paari EUR-i jagu ja ei mingit raami ega muud keemiat.
Põnev. Kirjutasin
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.