Püksid

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

to Mari ÖÖ: mis poest sa helsinkis räägid, poode on ju mitmeid ja mis pükstest, kas www.louis.de kataloogis pole midagi sobivat, kui sul pole mingit väga spetsiifilist asja siis tean soomes paari head kohta soovitada kust võid saada püksid pigem 1000 oadavamt kui eestist ja siis on sul just üleliigne tonn mitte vastupidi :lol:
Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

Mari Öö
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Mari Öö »

Soultrain kirjutas:
to Mari ÖÖ: mis poest sa helsinkis räägid, poode on ju mitmeid ja mis pükstest, kas www.louis.de kataloogis pole midagi sobivat, kui sul pole mingit väga spetsiifilist asja siis tean soomes paari head kohta soovitada kust võid saada püksid pigem 1000 oadavamt kui eestist ja siis on sul just üleliigne tonn mitte vastupidi :lol:
Halvarssons, Mufti pants. 1900 krooni on bw hind.
http://www.jofama.se/2004/HHFW/IMG/MUFTipants.jpg
tootjaboks messil ütles, et see 3K on soome turu hind.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Soultrain
Kontakt:

hmm ma ei tea aga natuke kahtlane on see asi, et eestist saab nii palju odavamalt, kogemused on näidanud et soomes ikka enamasti asjad odavamad, ei taha nagu uskuda et siis nüüd kodusest bwst õnnestub tonn odavamat asja saada, aga krt seda teab ehk ongi nii, või siis vaatad välja mingi alternatiivi ja leiad samas hinnaklassis midagi muud
Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

Mari Öö
Kontakt:

no soomes oli hind küljes: 179 eurot. ilus müügimees kuulas ära, et kallis ja et ma eestist, ja ütles et aga mine tallinna BW-i, nemad müüvad meie riideid, ja see siin on soome turu jaoks hind, seal on odavam ka väheke. bikeworldi läksin, panin näpu kataloogis pildile ja ütlesin "seda!". arvutati veidi, teatati et 1900 krooni. sobib.

ise ka imestasin et nii suur vahe...

eestis neil rohkem esindusi pole, aga soomes terve rida, kaks Hesaris - http://www.jofama.se/2004/eng/index.htm vasakult alt retailers reedab. ise ma soome poodidest midagi ei tea.

sorri, keda see teema ei huvita, aga ehk on soome vahet käijaid...
Kasutaja avatar

Mari Öö
Kontakt:

no kui see juba eraldi teema on, siis ma saan ON TOPIC kiidelda, et need on ainsad tsiklipüksid, mis ma olen näinud, mis käivad lühikeseks. et kaitsmete juures on lukk ja sirrdi" sikutad sääreosa küljest ära.
sellest ka võidujooks ja esialgu alternatiivide mitteotsimine.

lisaks väga praktilised välimised taskud, puusa- ja põlvekaitsmed ja eemaldatav vooder. need siiski tavalisemad asjad eksole. veekindlus niikuinii.
Kasutaja avatar

Teema algataja
Soultrain
Kontakt:

mhh ja argumendid on head ja tõesti pole kunagi selle pilguga vaadanud pükse et selliseid vaja oleks, ma viimasel ajal üldse nagu ei süvene Eestis pakutavate asjade sisse sest enamasti, rõhk sõnal enamasti, on nad siiski kallimad, seevastu saksa hinnad on täiesti masenadavlt odavad, ehkki miinus on selles et proovimise võimaluis puudub enne kui kauba kätte saanud, siis veel et Soomest võib asju samuti tõsiselt madalate hindadega saada kui on viitsimist natuke Helsinki tsiklipoodides tuuritada, hetkel peaks olema sobiv aeg neid külastada sest vastupidiselt meile tuntud asjana et enne millegi hooaja algust on kaval hindasid tõsta, elavad siiski muud inimesed natuke rohkem ajudega elu ja langetavad hindu et tekitada võimalikult suurt läbimüüki, jääb üle ainult oodata et see dendents ka kodumaale jõuaks või siis edaspidigi üle lahe shoppamas käija
Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

Mari Öö
Kontakt:

jaa! ja kui ma homme BW-ga kokkuleppele ei saa, võite mulle soomest Muftid tuua, kui seal tuuritate!

endal pole laevarahagi. püksid maksan siiski toojale kinni 8)
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”